Goku ima li nekih novih informacija oko kanala :)
Printable View
Goku ima li nekih novih informacija oko kanala :)
Film+ postaje FOX Movies
2012-03-29 10:20:31
Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da 30. marta 2012. godine, filmski kanal Film+ menja koncepciju i naziv u FOX Movies.
Vaš M-KABL
Mogli su se malo potruditi i napisati na ijekavici ovo obavještenje iako nemam ništa protiv ekavice, naprotiv....ali im se to često dešava.....to samo dokazuje da su debelo povezani sa Radijus vektorom iz Beograda i da sve rade po ugledu na njih, a obaviještenja i informacije po principu copy-paste.....a ako je već tako mogli bi se malo ugledati na njih i kada su cijene i brzine interneta u pitanju...pogledajte samo ovo
Да ли сте спремни за још једно убрзање?
29. март 2012.
Поштовани корисници,
Са великим задовољством вас обавештавамо, да од 1. априла 2012. године постаје актуелна нова интернет понуда за територију Београда, са приступним брзинама до невероватних 100 Mbps.
Нову интернет понуду карактеришу веће приступне брзине и ниже цене поједних пакета. Више „download“ и „upload“ брзине, омогућиће вам још већи комфор у прегледању и коришћењу све богатијих „on-line“ садржаја.
Пакет Уговор на 18 месеци Без уговорне обавезе Цена у РСД
Entry Light 2048/128 Kbps 1024/128 Kbps 790
Entry Net 3072/192 Kbps 1536/192 Kbps 1090
Start Net 10240/1024 Kbps 5120/512 Kbps 1590
Prime Net 20480/1024 Kbps 10240/1024 Kbps 2490
Mega Net 51200/2048 Kbps - 4990
Power Net 102400/2048 Kbps - 7990
НАПОМЕНА: Prime Net, Mega Net и Power Net пакети доступни су на локацијама на којима постоје техничке могућности.
Нова интернет понуда односи се и на постојеће интернет и КОМБО кориснике,којима ће брзина интернет пакета аутоматски бити усклађена са новом интернет понудом.
Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР
....prema ovome ja bih za ovu cijenu od 10 eura koliko sada plaćam imao brzinu od 3072 Kbps a ne ovu postojeću od 768 Kbps koja je četiri puta sporija.
Rekli su mi da za mjesec dana uvode digitalnu televiziju i da će onda doći i do proširenja broja kanala i u osnovnom paketu ove analogne televizije uz naravno uvođenje dodatanih paketa kanala a odmah nakon toga i povećanje brzina interneta. Živi bili pa vidjeli. Naravno, za digitalnu televiziju će biti potrebni resiveri koji će se iznajmljivati po principu po kojem se iznajmljuju i modemi za internet, a cijene digitalne televizije još kažu nisu odredili ali ja očekujem da bude skuplja jedno dva eura za osnovni paket od ove postojeće analogne.
Izgleda da ovo neko konačno i čita. Upravo vratiše prevod na nacionalnoj geografiji. :D
EDIT: Šta rade...Bolje da sam ćutao, prevod je opet nestao. :mad:
Mene zanima kad ce vise net pakete da obogate vecim brzinama , a pritom zadrze postojece cijene ? Jedina dobra stvar je sto je neogranicen. Koristim osnovni paket net + tv = 19.90e cini mi se da je cijena.
Volio bih kanal TLC da ubacite u osnovni televizijski paket.
S postovanjem i unaprijed zahvalan, ako ovu sugestiju uzmete u razmatranje.
Svi su kanali nekako zumirani, samo sto se neki vide primjetno, neki manje. Nat Geo, Fox Movies, Prva, njima se pola logoa ne vidi, a Sport Klub je isto zumiran, vidis po reklamama da fali pola slova sa strana, tako da ovaj momak sto je zvao Sport Klub je samo napravio gore, il nije nista ucinjeno :D, jer ovako zumirano je od prije nekoliko dana koliko sam ja primjetio a na National koliko mi se cini sam ja imao prevoda, samo sto je zumiran zadnjih 20 dana... Ja sam im poslao dva mejla na lokalnu adresu, al nit odgovora nit efekta... Ne znam jeli to u ostale gradove, tako je u Bar.
Treba da znaš da je funkcionisanje televizije u svim gradovima u kojima posluje m-kabl potpuno odvojeno tj. odvojene su im bazne stanice. Ja sa tražio, normalno, podešavanje za Podgoricu, jer je i kod nas bila nekoliko dana zumirana slika na nacionalnoj geografiji, pa im se pola logo-a nije ni vidjelo iz razloga što se taj kanal počeo prije dvadesetak dana emitovati u 16:9 formatu slike pa je bilo potrebno da to oni i podese preko uređaja sa koga primaju signal i nama ga šalju....Naravno, potrebno je da pozoveš call centar u Baru ili ako hoćeš piši na adresu [email protected] ali računaj da odgovor šalju u prosjeku za 7 dana i u mejlu moraš da se identifikuješ kao korisnik tj. da navedeš broj ugovora, nosioca ugovora i adresu, u protivnom ti vjerovatno neće odgovoriti. Fox movies se počeo emitovati od danas i to koliko vidim, a vidim, u 16:9 formatu, što je odlično, mnoge televizije su prešle a u bliskoj ili malo daljoj budućnosti sve će i preći na emotovanje programa u ovom formatu slike....Takođe i prva se emituje u istom formatu i logo se vidi na svim ovim televizijama što se tiče Podgorice, ali očigledno tako nije i u Baru po tvojoj priči..... i kod nas se, što se tiče Sportklub kanala, do prije nedjelju dana kada su konačno to ispravili, nije vidjelo pola slike sa lijeve i desne strane i to se lako moglo uočiti i po reklamama i po prenosima utakmica pojedinih liga kada se nije ni vidjelo pola rezultata u uglu ekrana i u momentima kada je išla najava programa. Zato odmah zovi, jer oni očigledno nemaju običaj da pregledaju kanale da li su u redu i slika i ton, nego reaguju samo po prijavama korisnika, i traži da i za Bar podese kao i za Podgoricu.
Ima li gdje programske seme za Fox Movies ?
Hvala San Goku, ma meni je muka da se cimam oko njih kad oni sami to ne rjesavaju, bili su mi prije 10 dana u ulaz, jer sam ih zvao oko slike nesto, i zavrsili su to a trebalo ima je 3-4 dana da utvrde u cemu je rijec... Pa mi je crnjak sad da se cimam oko toga, nisam taj tip, al vidjecu sjutra da sidjem posto mi je njihova poslovnica bukvalno 50 metara od ulaza....
Ja sam mislio da je ovaj fox movies sastavni dio fox channels balkans ali o tome nema ništa na njihovom sajtu.
www.foxchannels.rs .......da li je uopšte išao ijedan film danas ili su se samo vrtjele ove najave par filmova kao što je to slučaj zadnja tri sata? Inače, prebaciše malo prije ovih par kanala koje su najavili za juče na druge pozicije, tako da je potrebno da to sada ručno podesimo.
Evo nadjoh....imaš ovdje listu filmova za čitav sledeći mjesec http://mediavision.hr/hr/epghighligh...257d0fd22b933d
Bio je film Gothika sinoc :D
A oni ne umiju ni logo firme kršteno da postave na predstavništvo, a kamo li šta drugo. Slikao sam juče logo iznad predstavništva u PV. Sliku sam postavio u forum Vicevi/ Smješne slike,jer tamo i pripada...
Attachment 85100
Kao što vidite, slovo A su naopako okrenuli... :excitement:
Son Goku,koji kanali su se izbrisali pa treba rucno da ih nadjemo?
A reci mi kako je moguće da od kada su evo ubacili Prvu Tv, oba ova tv-a mi reaguju pravilno samo na taj kanal, a podešena su mi lg na original format a samsung na automatic, i urade panscan na 16:9 format slike, a na ostale kanale koji se emituju u ovom formatu ne reaguju? Meni se čini da je tu potrebno neko podešavanje od strane m-kabla, da oni tamo podese sliku na automatic. Ako se neko razumije u ovo volio bih da mi objasni.
Nije mi jasno zasto pustaju domace kanale sa repetitora, kad mogu sa BBM-a, i da bude ljepsa slika i cistija, ovako pojedini kanali trop izgledaju. A reci mi San Goku, kakva je to adresa [email protected] , prvi put vidim, gdje im stize mejl ako se na njega posalje?
Ja kad sam im prvi put poslao mejl na [email protected] odgovorili su mi preko [email protected] , tako da sam posle toga uvijek pisao na nju, a u pitanju je naravno centrala u Podgorici i preporučujem ti da pišeš na tu adresu a ne na tu lokalnu kada ti već ne odgovaraju na mejlove.
Sa Totala masu kanala preuzimaju svi regionalni operateri.
Cus ne bi im dozvolili, mislim cak i da Pink M preuzimaju sa BBM-a, nisam siguran, a ostali kanali su im SKORO sve sa Totala i sa BBM-a, vidim po tome kad nestane slika tj. kad nema signala.
Nista novo na Bliskom istoku a :)
Da nam hoce pustiti SK PRIME bolje bi bilo nego pola ostalih kanala te imaju u ponudi. Vec 2 godine ne mozemo pratiti formulu 1.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Oce li mi neko reci kakav im je ovaj internet prima net od 20e mjesecno?htio sam da ga ugradim ali reko prvo vas da pitam ko ima iskustva valja li sto, gubi li se konekcija i to?
neces se zajebat.poznajem dosta ljudi koji su na njihov net i vala mi se niko nije zalio.
bio sam da se prijavim pretplata je 22, 80e..e sad, dobija se samo modem za 1 kompjuter, a meni treba wireless, imam onaj t-com-ov bijeli wireless ruter pa da li ce moci da se poveze?Ja pitah onu tamo u M-kabal veli ne zna oce li moc na taj ruter.
Izgleda da nema nista od ubacivanja novih kanala. Smor.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
dan rada je... sad nista ne radi, pa ni kod mkabla :D
Ja ga juce ugradih, nije los...Mada nikako da povezem ovaj wireless sa ovim njihovim kablovskim modemom...
Lako je prikljucit waerles na njega samo ti treba kablovski modem
Sto im je danas citavi dan sa intrnetom grom ih ubio?
Ima li informacije kada će doći na stari aerodrom i koliko stanara mora da prihvati ponudu da bi došli do zgrade?
po meni su samo losiji
kad se moze ocekivat M-kabal na tuski???
Kako nema ih tamo u zgrade jel? Sto se tice ugradnje, napisite imena i prezimena svih stanara,ako se skoro polovina slozi podjite u M kabl u centar i oni ce doc na ugradnju. Tako je moj ulaz uradio jos kad su osnovani,doduse oni su dosli i podijelili letke njihove i rekli da napisemo spisak ko oce i bilo nas je preko 50%.
ima li gore kablovske od m-kabla????????