imas u svim dnevnim novinama u oglase!
Printable View
imas u svim dnevnim novinama u oglase!
Vidim da niko nije postovao ovu vrlo vaznu vijest!!!
http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp...cat=59&id=4228
ah sto radi sbb, jos samo da se dogovore sa arenom sport...
Na frekvenciji 10931 H 27500 3/4 bice nekih novosti ovih dana,pretpostavljam da se radi o Makedonskim kanalima...
je li imao ko sinoc problema sa ttv, seckanje slike itd.?
nevrijeme je uradilo svoje
Aaa, dobar im je ovaj scifi, samo da nije poljski. Neke stvari s kojima ubijaju po cio dan ne daju jer nisu dio zvanične Syfy grupe. Kao recimo Onaj "legend of the seeker", mada sam skeptik da li se što propušta.
Evo da se već ujedem za jezik. Prošle nedelje je pisalo u njihovoj najavi programa da pustaju u to vrijeme nekakav film "Danika", a u reklamama da pustaju ovu seriju "Seeker", ali danas bi trebalo da bude i po najavi programa. Ali ovo gore stoji, ovaj scifi ne prati program zvaničnog SciFija, a evo i primjera:
poljski SciFi
http://translate.google.com/translat...ial%26hs%3DZwd
UK SciFi
http://www.scifi.co.uk/schedule/
sta bi sa AXN-om, hoce li ga ukljucivat?
Za sad nema nista od AXN-a!
ima li animal planet na ttv titlove?
trebalo bi cini mi se
ima bugarske i slovenacke, ali nasih nema, a na bbm je bilo cini mi se
na TTV na sluzbenim receiverima Animal Planet nema titlove, neka je greška kod Bugara koji ga uplinkaju na satelit
no imaš titlove na DigiTV-u .. Intelsat/Thor
da i rade bez greske :)
Sto je sa Survivorom?
Skremblovan,Pro Tv ima pravo prenosa za CG,jbt ovo postaje nenormlano,nekla sprdnja od televizije otkupi Survivor i skrembluju se i Fox i Atv!
Meni Pro Tv qrca ne valja,ali srecom ne gledam Survivor,pa me ne pogadja toliko :)
Survivor za CG ima na Extra TV na ProTV koja je krenula sa programom
eo sad vidjeh da nema kanala 76, da to nije nesto novo ili je tako odavno?
total ja totalni shit, digi bolja ponuda a još besplatna.
Najjaci su mi ovi likovi koji kazu da Digi ima bolju ponudu kanala od TTV-a :lol:
Znam ja da nekima odgovara to sto je Digi jeftin i sve,ali poredit ponudu Digija i TTV-a za nase trziste je najblaze receno GLUPO ;)
Oni samo ulazu u...ma vi sve znate zasto bih ja sad o tome govorio,je'l tako Starwalker :lol:
Digi tv ponuda zasebno za odredjenu zemlju je nikakva al ovakva kakva sad moze da se gleda s 5 paketa iz 5 zemalja sve tri kablovska opertera zajedno nisu joj ni blizu ;)
domaci bez zamracivanja!!!:p
rts1,rts2,b92,,rtl hrvatska,nova tv,obn,tv kosava,dm sat,minimax serbia,rt vojvodina1.
a onda sve titlovano:D
diskavery,hbo adria,hbo comedy,nat geo,nar geo wild,explorer,reality chanel,tv 1000,hallmark,travel,anumal planet,zone romantica i to su samo kanali koje vredi pominjati a tu je jos dosta lokalnih kanala iz srb i hrv
a o ponudi sporta suvisno je ista govoriti...
naravno nije sve ovo vjecno ali dok traje traje :hardrock:
Darko to je druga stvar ;)
Ma trajace to, ne sjekiraj se ;)
Napokon vidljiv prevod na Animal Planetu,fala qrcu vise!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
eo sinoc i danas ne mogu nista pogledat' na total, sve vreme prekida slika. je li ovo samo do mene?
evo i meni sad radi, ali cim pocne jaca kisa prekid, jedino ove kanale sa hotbirda mogu gledat
vjerovatno nema veze s kvarom sinoc se nije moglo gledati skoro nista zbog one dosadne kise cak je in tv i rtcg imao problema s pruzimanjem signala i to s onim njihovim kilometrarskim antenama :p probaj kad smanji kisa ako i dalje ima problema onda je vec nevrijeme pomjerilo ili lnb ili antenu ;)
Ima nekih indicija da su se dogovorili SBB i Arena :)
nesto konkretno ili samo nagadjanje?
i meni rece neko da ce valjda od 1. novembra biti arena u ponudi sbb-a
preneseno s jednog foruma
Dostupnost Arena sporta u pojedinim mrežama (PTT KDS, Telekom IPTV, Jotel, Telemark) je samo provizorna, tj. nisu sklopljeni nikakvi ugovori o distribuciji, već je kanal u mreže stavljen „na reč“ pa zato sada može da izađe kad mu se ćefne. To mi deluje jako neozbiljno. Bez obzira na to koliko je neki kanal atraktivan, ja ga nikad ne bih uvrstio u ponudu ako bih znao da on može u svakom trenutku da iz nje izađe ili pogazi usmeni dogovor (ako ga je i bilo) o ceni.
SBB, tj. Šolak ucenjuje Arenu, tj. odbija da je uvrsti u ponudu sve dok ona ne izađe iz drugih, konkurentskih mreža, što je klasična zloupotreba monopolskog položaja radi uništavanja konkurencije, a Đaković je konačno sračunao da je previše love calnuo na prava (mnogo hteo, mnogo započeo http://kablovskiforum.7.forumer.com/...orum/smile.gif ) da bi sad mogao u dogledno vreme da se izvuče ako bi bio prisutan kod svih ostalih operatera (od kojih dobar deo uopšte ni nema payTV ponudu kojoj Arena očigledno stremi).