Nocas je bila ogromna guzva na Benjamina, srecom sam isla na Underworld, a njega sledece nedelje kad ga pogleda ostatak grada :mrgreen:
Printable View
Nocas je bila ogromna guzva na Benjamina, srecom sam isla na Underworld, a njega sledece nedelje kad ga pogleda ostatak grada :mrgreen:
ijaoooj... twilight... ja i drugarica se preznojismo od onog preedobrog vampirchica... kako mi je dobar film bio. a tek on... mjau :)
ne ulazim u detalje, kako je snimljen, jel kvalitetan, jel ovo, jel ono... ali film je ostavio utisak na mene kakav odavno nije neki film ovog tipa. uh. gledacu ga jos koji put, to sigurno!
bogme ima tabachine, ne bi mi bio uzbudljiv da nema i toga. ne znam, ne znam... meni je film bruka bio, i tabachina, i vampirchina, no comment. kakav ce bit ostalima, ne znam, ali meni savrsena razmjera akcije i romantike.
(muski nemojte se izbljuvat na ovo ¨romanti...¨)
Idem nocas da onda da pogledam to...
Pogledah noćas Twilight... i zaljubih se u vampira. Uf, kako mi se sviđa ! :) <3 Izvukao je film, inače bih se baš smorila....očekivala sam neku akciju, al nešto je i nije bilo previše...
E da... I mogli su odabrat neku žensku osobu koja ZNA da glumi za promjenu, jer ona glavna glumica zaista ne zna...užasna je...
6/10
film mi je odlican bio :)
Ao, brate ukusi su različiti. Tebi se ne svidja, nama je bio odličan...
Primjetio sam kod tebe da voliš da ubjedjuješ ljude u svoje mišljenje (što se filmova tiče, naravno) :rolleyes:
I meni se film svidio, i ja sam zadovoljan. Pogotovo zato što volim prošlo doba i hladno oružje. Samo je falilo više borbe izmedju vampira i vukodlaka. Malo borbene koreografije i stila :cool:
The Curious Case od Benjamin Button !!!! Savršen stvarno... Na nekoj temi su poredili ovaj film sa Slumdog Millionaire, koji je solidan, ali po meni nije ni primaći Bendžeminu...
Fe-no-me-nalan :)
kad sam bio na underworld, ostavili su upaljena ona plava svijetla na stepenice, ima' sam da izludim!
a neobican slucaj bendzamina batona, odlican! :)
vidio sam te sinoc, nego nisam htio da te diram dok si sa curicom :P
Ubiću te :D
Dje odoh da pogledam film, grom me ubio. Neka što mi se film nije svidio nego masa nekih djevojčica bila tamo pa sam se prvo bojo da nisam zaluto na neki dječiji film, ali posle mi bi jasno o čemu se radi :cool:
Ali najjače je što je bila samo jedna akciona scena, a i to nije bilo dobro odradjeno... :rolleyes:
The Curious Case od Benjamin Button 10/10 !
Citam ovaj forum...gledam komentare za filmove i sve mi je vise majne jasno ali da se pljuju neki filmovi...a na drugu stranu da neko kaze da je Sumrak dobar film...to mi ne ulazi u glavu. Ovo je prvi film za mojih skoro 30 godina da sam izasao sa pola. Ono je bruka. Inace imam prilicno niske kriterijume za filmove i mogu da odgledam svakakva s*****, ali ovo je bilo previse i za mene. Apsolutno, bez konkurencije najgori film koji sam u zivotu vidio.
cuo sam da je Gran Torino super, nazalost tek u aprilu u Steru.
:) Krenuo sam da gledam film sa vampirima i a zamalo sam poceo da se ljubim sa drugom u trecem redu! Nije bilo ljubljenja ali smo se drzali za ruke. U momentu kad sam ocekivao da ce Indijanci i vampiri da se pokolju film se zavrsio! ******!
Idemo dalje.
(nisam napisao post na forume skoro godinu dana ali ovaj film sam morao prokomentarisati)
Ne bih se slozila. Mislim dobar je, ima pricu koja te pokrece na razmisljanje i ostavlja utisak ali ima i problematicnih momenata.
- Latentni sovinizam (Pigmej i prica kako ga drze u kavezu i kako se druzi sa majmunima mi je totalno odvratna),
- izvrgivanje ruglu ljudi sa hendikepom (zbilja, gdje je granica? Patila sam kroz scene dje ga predstavljaju kao ruznog, odvratnog, drugacijeg, dje ga svestenik tjera da prohoda... toliko ponizavajuce!)
- bredpitovske scene cija je svrha snimanje njegovih vajnih misica (on na motoru, na jedrilici i slicno)
Ali je Kate Blanchett fenomenalna! Jos jednom me odusevila. Kako joj dobro pristaje ta uloga, cudo.
Scene dok razgovora sa Taraji Henson su mi takodje fenomenalne... kao i momenat "sta bi bilo kad bi bilo" kad Kate dozivi nesrecu, iako vec vidjen, zaista je simpatican i slicno...
Oni supervizori bi trebali da uđu ponekad u salu na početku filma da provjere jesu li izgašena svjetla, je li projektor dobro namješten umjesto što se manekenišu ispred i ispijaju kafe u onom baru. Ili im je to ispod časti. Imaju 2 lika stalno sjede onamo, puše i glume face a sinoć u 21:50 Underworld slika nakrivo i pola metra fata zid s desne strane.
Ja ne znam zašto ih plaćaju ali onamo definitivno fali čvrsta ruka.
Ili kad oću da ostavim jaknu pa se njih troje prepiru onamo za šankom ko će da dođe da me usluži: Ja neću, aj ti, Neću ni ja ja sam prošli put, To je tvoj posa....
Jedna zanimljivost:
Conessions of a Shopaholic će imati svjetsku premijeru u USA sjutra 13 februara a kod nas je na repertoraru od danas, 12 februara :confused: :confused: :confused:
Zna li se raspored za danas ? Je li stigao Valkyrie?
poceo, danas od 18... Plan projekcija na www.stermontenegro.com
moze li brze :twist:
Inace sto se supervizora tice, pa gdje on moze bolje da uoci problem nego bas u onom kaficu. Necu da ih branim ali meni je logicno da onamo bolje mogu da primjete stvari poput ove sa tvojom jaknom. Problem gore je svaciji osim supervizora, to su trebali da primjete kino operater i razvodnici. Opet kazem, ima sitnih propusta ali meni je sve to normalno.
Jel moguce da na filmove shto traju 3 sata ne prave nikakve pauze, dajte jbt te reklame na pola filma, chisto da ljudi ne trpe i umiru chekajuci kraj...
a pa jes, svuda po svijetu imash pish i push pauzu svakih sat vremena, a ovi nashi zaredjaju, pa nema pauze do the end-a :lol:
Ne gledajte Drug crni u NOBU, ja vece ****** nisam u zivotu gledao, samo im pogledajte kompjuterske animacije za avion a posebno tenk haha
Kino operater je pustio film i tako ga je lijepo namjestio. Znači da je njemu to OK, znači da treba neko da ga kontroliše. Po meni supervizor treba da ima malo šira zaduženja a ne da iz kafane gleda kako rade oni što prodaju kokice. Iz kafane ne može da vidi one što prodaju karte. Što ne ode i stane iza pulta ponekad, što ne uđe u WC da vidi je li očišćeno, što ne uđe u salu da vidi je li OK slika, ton, svjetla pogašena? Zar je to teško? Ili treba da imaju posebnog čoeka za sve to, jednog da kontroliše hol, drugog da kontroliše čistoću toaleta, trećeg da kontroliše sale....
Meni nije baš normalno da je slika nakrivo i da pola metra ''fata zid''. To mi nije nikako normalno jer je to čisto nepoštovanje gosta koji je došao da vidi film. To je obična sitnica ali taj neko nije imao živaca da se bakće oko namještanja slike i reka je sebi: ma dobro je ovo ovako!
Biće bolje.