ebay forsira paypal vjerovatno imaju dogovor znate li koji su to iznosi.................:peaceful:
Printable View
ebay forsira paypal vjerovatno imaju dogovor znate li koji su to iznosi.................:peaceful:
ebay je vlasnik paypal-a
samo ako je ebay vlasnik paypala zašto pri registraciji na ebay ima Montenegro a paypal nema ?
Zato sto kod rijetkih prodavaca mozes da platis i bez paypal-a
Ali kod bas,bas rijetkih. Skoro da ih i nema :D
Ma uostalom ti ne moras na ebay da trgujes za sebe, ili ne mogu te ograniciti da samo mozes da saljes u zemlje koje imaju paypal, mozda si na putovanju u Srbiju, ostajes tamo par mjeseci i da ne mozes poslat u Srbiju zbog zasto? To je stvar prodavca i nikog vise, zato paypal i ebay adrese nemaju veze jedno s drugim
Koliko znam ebay je tek prije neku godinu kupio paypal zato i funkcionišu kao dva sistema
On October 3, 2002, PayPal became a wholly owned subsidiary of eBay
Oooo,mislio sam da je to puno skorije bilo.
To pise na wikipediu, ja nisam pratio njihov rad, tad mi je glavno bilo oce li mi kanter moc na moj kompjuter :D
Upravo ste potvrdili ono sto sam rekao u svom postu.
CBCG po zakonu moze da ubira dio prometa od banaka, CBCG po zakonu moze da drzi rezerve i da ih obrce i ubira profit od istih, CBCG po zakonu moze...
Shvatate li vi da CBCG ne bi dobila niti jedan cent od bilo koje komercijalne banke da po zakonu nijesu duzni uplacivati TAJ CENT CBCG.
Ako poslanici u skupstini izglasaju promjene zakona kojima se navodi da sva ta sredstva idu na racun, npr, ministarstva finansija, onda vi ne biste bili profitabilni nego biste poslovali sa gubitkom svake godine.
CBCG = instrument drzave koji bi propao istog sekunda da ne postoje zakoni kojima se stite.
p.s. Bez CBCG ne bi mogao da funkcionise bankarski sistem, ali CBCG ne bi ni sekund opstala da ima status kao i svaka druga komercijalna banka u CG.
Evo sta sam ja dobio od Kema na moje pitanje kad ce MONTENEGRO biti u PayPal-u sobzirom da se nalazi u sekciji Fee kod PayPal-a. Tu je i naknadno pitanje. Nemam org. text sta sam pisao u startu jer sam direktno na njinoj stranici pitanje kucao.
Dear Kemal,
My Q was regarding Montenegro not Serbia. Pleases update and thx in advance.
With kind regards,
???
On Wed, 28 Sep 2011 10:08:53 +0000 (GMT), <[email protected]> wrote:Dear ???,
Thank you for contacting PayPal.PayPal has no plans to launch services in (Serbia) this year. In a recent update of our fees policy effective September the 24th 2011, (Serbia) was incorrectly included in a list of countries that can receive PayPal payments. This error is being corrected.Any changes to PayPal services will be communicated to our customers directly by email.Our goal is to provide PayPal services anywhere there is significant demand, but these things take time. We appreciate your interest and apologise for any confusion caused. Please let us know if you require any further assistance.
Yours sincerely,
Kemal
PayPalCopyright © 1999-2011 PayPal. All rights reserved.PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.Société en Commandite par ActionsRegistered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, LuxembourgRCS Luxembourg B 118 349
I sta sada stoji na njinoj stranici? Sada si pokvario zabavu :)
@Caesare: Izgleda da szbog Kema, Federacija BiH ima povlasteni status ?:triumphant: Izes zemlju koja Bosne nema.. Heheheheh (bilo je jace od mene).
Bas sam htio da posaljem pare u Banjaluku preko PP, ali sam dobio informaciju 'The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal."
Sta da radim? Kakva su vasa iskustva sa ovim PP?
a koja banka u CG podrzava paypal i da li ga podrzava, jer su mi rekli u BiH da primaju uplate iz CG na taj nacin?
Ja tako placam eo godinu dana, prijavljen sam iz BIH a koristim virtualnu karticu entropay kako bi verifikovao nalog. Moze i nase kartice, jedino NLB kartice ne prihvata.
Pokakim se u zemlju. Ne mogu poslati novac u Banja Luku ni western unionom, ni vrijednosnim pismom, ni paypalom. Ako ide preko deviznog racuna, klepe me kao makro kad uzme kurvi pola zarade. Moram li autobusom pare slati?
Posalji obicnim registrovanim pismom... samo ubaci malo papira da se ne vidi da su pare unutra
I ja kad sam neđe probao vrijednosnim pismom rekli su mi "novac više ne može u pisma".
A da li bi bilo moguce otvoriti nerezidentski racun u recimo HR i koristiti njihovu karticu za PP?
I ima li sto novo na ovu temu?
Mozda bi neko napisao da ima a?
Koristiti paypal u Crnoj Gori ti je rizik veliki, jer cim oni vide da ti je prijavljen na neku drugu zemlju, a ti stalno ulazis iz CG blokiraju ti ga i mozes da se pozdravis sa parama..
Upravo tako, a i ja sam do sad imao barem 30-40 transakcija, nisam imao nikakvih problema.
Covjek tacno prica. Cim vide da pristupas iz druge zemlje trazice ti verifikaciju i zarobiti novac na nalogu. Oni su striktni po tom pitanju, pa i ako se preselis moras da otvoris novi nalog za novu zemlju prebivalista.
Okle vam ta priča. Ja sam preko100 trgovina ima i nikad mi se tako nešto nije desilo. I vraćali mi pare i sve živo i nikad frke.
i ja evo par godina trgujem preko pej pala, imam preko 20 trgovina i sve mi je stizalo ..(osim zadnje narudzbe :( )....