Некако си нервозан :) Нешто ниси добро :)
Хахахаха
Имаћете прилику да у следеће 4 године бијете шакама у главу каква судбина нас западе :)
Printable View
Mhhhhm narko karteli? :D Polupropustljive membrane u šverc komerc? :joy: Carinici spremni na saradnju. :thinking:
A što ti je Nikšić.Jel ono outline postavi neku fotku sa Zarubicama u pozadini đe im je pumpa i svi vide ova dva auta sa zastavama?:joy:
A što se tiče Grbovića,jel ono Grbović parkira se na trotoar tačno pored pješačkog.Jel se ono razdra na nesretnog glumca Grahovca u pozorište nemam pojma okle i on u pozorište realno.
Да сачекамо званичне резултате свакако, али и сад се виде неки трендови, ЗБЦГ једина листа која је расла, и то много више у мандатима него у гласовима, ДПСДП у паду са бројем гласача, али не и у мандатима, Демократе и ПЕС (јер су то исти гласачи) значајан пад, Душко Марковић неозбиљно, грађанске листе на ову излазност нису имале шансе, Ура без Рада Милошевића нејака, Јелена Марковић би боље прошла да јој нису потврдили листу.
naravno da nisam dobro,ne mogu biti dobro kad koritašenje prevagne nad slobodnom mišlju,razumom i željom da onima posle nas bude bolje.a što se nervoze tiče tu si omašio,srećom nikad nisam zavisio od ničijeg korita niti ću,tako samo sa žaljenjem mogu da prisustvujem ovom potpunom propadanju nesretnog grada.
URA ka URA.
Sve više liče na DPS.Aliii da se ne zaboravi da su prvenstveno gurali "zelenu agendu" a onda zdušno ulećeli u ANB.
I što je ovo,kakva je ovo "kampanja"?
Puni su forme drugari,iz URA puni i prepuni suštine bez.Ima jedan spomenik tamo lijepo pod Trebjesom ni ovaj Ljuba Čupića nije na trg trebao pored istoga da se dešava u političke svrhe.Onaj tamo je sasvim dovoljan.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f43e55e1cc.jpg
Šta ima više tu da se dižu spomenici nakon Jugoslavije ne podržavam no da postojeće drže kako im doliči.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ahaahhaha Srbi,veli.A još zbore srpskim jezikom.:D
Zipa,drug malo bi ti bilo najbolje da iskuliraš jer pojma čini mi se o pojmu nemaš.Mafija nema N A C I O N A L N O S T.
https://www.youtube.com/watch?v=HF0863zO8iM
...i zbog takvija,takvija ka što si ti Crna Gora šanse bez da se izbori sa 8ebenim narkokartelima ali JBG ti se ložiš na ribe neke sa tindlera ti si skroz kul lik može biti da forumaši obrću očima na moje postove ne smijem ni da zamislim što obrću na tvoju temu đe ispuštaš svoje sexualne fantazije sa nekim tamo kuravama.:joy:;)
Безначајан број. Пише 0.25%.
Ofkors da je beznačajna ono što bi bila značajna sa retorikom u Nikšić da se nameće nekome komitska ujdurma.
Ja ne glasam drug ni za koga.
Za koga da glasam?
Ali,neka lijepo je to da se grupišete u čopore i tabore samo mene da te zamolim izuzmi iz te rabote.
Narkokarteli su izgleda iznad države rekoh to prije neki dan mora da ti je promaklo.Ono,odjebite više ljude da grupišete po sopstvenoj projekciji meni je odavno više tih podjela preko glave jer ste svi zajedno u jebenoj baruštini i ja sa svima vama i nije da mi se sve to sviđa naprotiv ali očigledno je da su narkokarteli jači od svih nas dok se vi tu drvite oko nacionalizma.
I nikad ali za nikad vi pojedinima neću zaboraviti što ste se radovali kad su neka tri Nikšićana bacili u kosovski kazamat jer su imali nešto ka Kosovo je Srbija na tablice dok se Ibrahimović šetka po Njujorku.I dupe ga je boljelo što će s njima da se desi ali vi pojedini ste se faking r a d o v a l i sprdali s time.A u Prizren da odete u pravoslavnu crkvu ući ne možete bez da vam uzmu ličnu kartu.Zamisli oćeš da obiđeš neku pravoslavnu crkvu a murija na sve strane i još ti uzme ličnu kartu.
I može biti da su vama Albanci kao takvi bliži od Srba ali meni iskreno.NISU.
Eto tako.
Izvinite sto upadam ovako ali me zanima koliko partija ima koalicija ZBNK?
Za mene je iznenadjenje da su (ZBNK) ovako porasli u Nk.... mislim da se ono zaostravanje kampanje pred kraj DPSu i ESu obilo o glavu....jer su napumpali izlaznost na preko 70%; Ali ovo su lokalni izbori i nebih ih previse poredio sa republičkim;
HN kao prepoznato "prosrpski" grad je npr. kaznio ZBHN... i oni su pali značajno i to pri cak znacajno manjoj izlaznosti.
Vjerujem da ce se na kraju dogovoriti ZBNK i PES....jer ponavljanje izbora im ne odgovara nikako....i sumnjam da ce do tog doci...
U 3-4 ujutru pisete o Marku Kovacevicu i DPS-u.
Pa za bolje i nismo n'o kako nam je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slobodan pad ljaljaša i URE se nastavlja, ovaj predstavnik ljaljaša u HN je vidio da nema leba ako pocnu da ga povezuju sa centralom pa je maksimalno izbjegavao da pomene čije je stranke predstavnik, a u Nikšiću propast Momo Bemaks nije imao podšrku drugara iz PG što se vidi u katastrofalnim rezultatima.Milo mi je što URA dolazi na nivo gašenja i nebitnosti partije i to je neka kosmička pravda za kudravog prevaranta i ekipu.
Mislim da je vrijeme da se zahvalimo Radojičiću, čovjek je napumpao izlaznost na maks.
Izuzmi i ti mene iz tih prica i kakve veze ima ova prica sa izborima u Niksicu i ko je koga glasao? Znaci ove za koje glasa tripleta su sa narko kartelima, a ostali nisu povezani sa njima, samo sto glavni covjek Budve zbog povezanosti sa istima iz Spuza potpisuje dokumenta.
Ako vec nikoga ne glasas jer velis da nemas koga, sto ti onda smeta Dps? I meni su smetali do 2020, ali kad vidim sto se desava u drzavi poslednjih 5 godina, oni su zlatni bili, eto toliko.Mi neki nismo na istoj vremenskoj zoni. :)
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Samo bivši glasač DPS-a može da kaže kako su oni bili zlatni u odnosu na ove.
I sadašnji naravno. [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako davno napisa ovaj shto je dobio posao ne neku banderu...-i forum cemo vam uzet i ćao...
U jednom trenutku su dps i df bili solidno ispod 50% ali je Spajic odlucio da ih vrati na 70%. Drago mi je da je u slobodnom padu, kao i Demokrate. Moze to jos mnogo nize doduse. Zasluzuju.
Samo DPS. Imam istetoviranu onu cuvenu preko ledja "I da cemo go8na jes' glasacemo DPS"
Ne ne ova garnitura je masu bolja, ne znam sto su u Niksic napravili, ali znam u Bar cim su dosli na vlast u par drzavnih firmi kao sto je Luka Bar su ubacili za 2 mjeseca preko 150 ljudi na platni spisak, a pojedini sa tog spiska ne znaju ni dje je kapija od luke. U Cedis ima vise ljudi no bandera po drzavi. Priklonjeni su jednom kotorskom klanu, depes je bio drugom, dps dovodio glasace iz Eu i Amerike, ovi iz Bosne, Srbije i Kosova i eto koja je razlika?
Ahh da razlika je u boji zastave i dizanju 3 prsta, zato su bolji.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ne. Plate, penzije, dodatak...
Eto, za ovo malo su bolji. Za ovo što si ti naveo su isti. Plus i minus bolji su.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dusan, njihov kandidat za gradonacelnika je dobar, vrijedan i radan lik. Narafski, to ne znaci da bi bio dobar gradonacelnik, tako da se slazem sa tobom da su masili poentu. Vrijeme komunizma je proslo, zadnje generacije Titovih pionira su vec par godina na zamaku, dok novim generacijama Jugoslavija ne znaci nista.
Jel moguce da zaista vjeruje u ovo sto prica?
Vuković: Vlast u Nikšiću u potpunosti politički delegitimisana
Poslanik DPS-a Ivan Vuković takođe je rekao da je DPS pobijedio na lokalnim izborima u Nikšiću.
“Posebno na težini taj rezultat dobija ako imamo u vidu ambijent u kojem se izbori održani, kontinuirane političke pritiske na ljude u Nikšiću, koji su trajali unazad četiri godine, ako imamo praksu uvoza birača…”, naveo je Vuković.
Ništa, kaže, nije pomoglo da se spriječi pobjeda DPS.
“Nakon jučerašnjih izbora potpuno je jasno da je lokalna vlast u Nikšiću u potpunosti politički delegitimisana”, ocijenio je Vuković.
Kada je riječ o rekonstrukciji Vlade, Vuković je, između ostalog, kazao da se postavlja pitanje čemu treba da služi Ministarstvo javnih radova.
Ne znam ko je drukara sa foruma,a i ne zanima me,jer si sigurno u tripu za nekoga iz Nk,ali tebi se vidi druže da si u korpici preko Djuke ili si se tisnuo u pozadinu shubarinu pa te je stavio za portira negdje...no dobro,takva smo zemlja,nishta chudno.
No shto cesh ako Mickey odluchi da ne podrži shubaru?Uh,nemoj ni mislit o tome:joy:
Meni licno je iznenadjenje uspjeh DPS, da se vrate , naprave cistku u lokalnom odboru, naprave neku strukturu i formiraju listu nekih cistih i neukaljanih ljudi, i sasvim dovoljno mladih za naredne bitke. Od svih programa za razvoj lokalne zajednice su imali najinovativniji i najprecizniji, moguce da ga nisu dobro iskomunicirali do kraja, ali vise je moguce da ovdje programi ni odlucivali nisu. Svak ko iole poznaje Niksic , zna da je grad bukvalno ugasen i doveden na aparate za vrijeme 2 mandata njihovog Nebojse Radojicica, kada su i izgubuli vlast, ali slucaj Drago Djurovic ih je takodje vratio za jos jedan mandat. Oni koji bolje poznaju prilike u toj partiji znaju da je bivsi lokalni šef Ivan Mitrovic takodje napravio rasulo u lokalnom odboru , odstranio najbolje operativce,napravio veliko nezadovoljstvo medju clanstvom. pokrao masu novca stranackog itd. Kako su nakon svega toga jos uvijek ovako prisutni je uspijeh i to veliki. Treba primjetiti da su na proslim lokalnim Demokrate sa par manjih lokalnih nvo grupica imali 10 mandata ,..a sada zajedno i PES i Demokrate i iste NVO ukupno 8- Upravo tih 2 mandata ili oko 2 hiljade glasova se prelilo na ZBNK , najvise zbog uhlebljenja i koristi radi. Takodje i onaj jedan Dakin mandat sa proslih izbora su sto postotono glasali ZBNK . Malo ko primjecuje da je skor ostao isti kao na proslim izborima 23-18 mandata na stranu stranaka koje cine vladajucu koaliciju na drzavnom nivou ....sto je interesantno. Otprilike tresla se gora, rodio se miš. Uz svo duzno uvazavanje dr Zoran Mrkić jeste usao sa ambicijom da bude novi gradonacelnik, inace ne bi ni ulazio, i to je iskreno saopstio svom najblizem okruzenju. A sad ,vagaju se izjave i pregovori ce se voditi, a trgovina filigranska obaviti u smislu- evoa vama NK - evo nama podrska u parlamanetu za Alabara. Toliko i prosto.
Vele da je Marko svako jutro u 8 u kancelariju....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
nsd,snp,dnp,danilovićeva ujedinjena crna gora,šatro gistro radnička partija,radikali ( :joy: ) i nej' vjerovat'- jugoslovenska komunistička partija.nekad je tu bila i partija penzionera i invalida rada (sad bar znamo za koga glasaju džamal mari i porter džunior) ali nisu se glaskali ni protokolarno za ove izbore,pa nemam pojma šta se desilo sa njima.