-
Evroliga uzima one koji mogu da joj isporuce timove sa igrackim kadrom od minimum15 miliona i da joj plate jos pet miliona za ucesce, ne vidim korist Buducnosti da se finansijski zakopava ka one sezone sa nabijedjenim pojacanjima da bi posle potonula i oporavljala se pet godfina, milijemi je da sa puno manjim budzetom deru takozvane evroligaske timove a mislim da je za njih EC takmicenje po mjeri.
-
Da recimo Unikaha ili Tenerife osvoje ACB ligu isto ne bi igrali EL... Nema EL pik isključivo na Budućnost, da ne mislite odmah na neke teorije zavjere :D
Plati pa klati, Dubai dobije odmah na 5 godina a posle 100 muka Partizan i CZ na "svega" 3..
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
-
Bolio me je tuki prosli put kad je Buducnost igrala EL.
Takvi timovi nikad ozbiljno da pristupe takmicenju, 6 pobjeda maks.
ALI, volio bih da na lokalnom nivou zavrsavaju posao, pa ce se vremenom desavati da EL igraju ne bas jaki evropski timovi, pad kvaliteta takmicenja...
Neka Buducnost osvaja ABA, to ce znaciti da su najbolji odje, neka ABC osvajaju neki drugi...
I neka svi prihvate LŠ.
I tako daju jedan veliki čoldo EL.
Ovako, nesto se sjekirati oko takmicenja koje samo dodatno opterecuje kasu, a zarade ni u najavi...
Nepotrebno.
-
Ide ovo na 30 plus.
Slavkovic otvara utakmicu poklanjajuci Petrusevu dva slobodna, sudije ofanzivni faul Rajta pretvaraju u defanzivni da se jos dva slobodna sutnu.
Castis ti jer si retardiran 6p, caste sudije 6p...
Inace, ne znam ko se pali na ovu kosarku sto u 3. minutu cetvrtine obje ekipe u bonusu usled "pametnih" "malih" faulova.
Kosarka iz 60-ih i ta logika da treba da pravis faulove umjesto da igras odbranu.
-
Otprilike ista kao i prva utamica, đe domaćinu sve ulazi a gost pepeljit ne može...
edit: užasno izdanje
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
-
Šteta što ne uđe ova trojka Omića.
A nije se namjestio na šut, inače sviš.
-
Puče stoćka. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Pustila ih je Budućnost, hoće da očiste kaznu za domaći teren protiv Zvezde da bi u finale bili u full kapacitetu.
Tačno se viđelo da su igrali s manjim gasom.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
-
A inače CZ je super motivisana u aba ligi. :D
Baš me zanima kako će CZ i KKP igrati ovo sad kad su dobili licence a Evroliga proširena na 20 timova, biće milion utakmica.
-
Jedini navijaci nasvijet koji dobiju i kmece
-
Najbolje bi bilo maći czv i partizan, dubai i njihove filijale iz aba lige. Dati priliku da se stvore košarkaški centri u Skoplju, Sarajevu i ostalim većim gradovima i uvesti pravilo da u rosteru mora biti određeni broj mlađih košarkaša iz exyu i da se počine od tenzija koje stvaraju klubovi iz bg
-
Hahahahaha
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Pa eto sanse za mlade igrace da igraju abu vise nego do sada..
-
Vola u kupusu Sulajmon ne može ubosti i to sve sam na šutu bude, haos...
-
Mgee ubaci sa 10m,kakav kralj,ko stef
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
-
-
Uzasna 4 zadnja napada Buducnosti,od sanse +8,dodjose -1.
-
-
Prsti se vide da su na lopti a na semaforu stoji 0.0, ne znam što se gleda ovoliko...
-
Sta ucinje ekipa na 5 razlike zadivljase sa 2 suta za tri bez ikakve potrebe
Nekako sam imao osjecaj da ce se ovako zavrsit
I zakelj doktor, sezona se lomi i omic mu igra dance 5 minuta
-
Sulejmana čoek gotovo da ne vadi iz igre o ovome samopouzdanje ni da je fakin Kyle Korver, 1-10 mislim da je čoeku šut
-
-
Rekoh neđe prije da bih ga vrlo rado vidio u reprezentaciji, žao mi je što nisu na tome radili. Kakav Bog, MVP!
-
-
e kako je pljašti brat, haha
-
Aooo kakav kos[emoji106][emoji106][emoji123][emoji123]
-
Dobro je, prepao sam se dijete ce mi srce opalit[emoji23]
Ja sam izgleda dobro prestarao, stres 0
Pljasti brat svaka cast[emoji3577]
-
Budućnost zasluženo.
Au kako zatrese dok ovo pišem.
-
Još je slađe ovako.
Posebno radi "ovih"...
-
Čekamo saopštenja da su pokradeni…
Bravo!
-
Ako nije pokradeno, kao da nisu ni igrali , mislio sam da ce mo lakse dobit ovu utakmicu
-
Brate za koga smo u finale? [emoji16] @outline
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
-
Slatka,no nebitna pobjeda,reche Bizbash,a ja njemu vjerujem!
-
Nema priopćenja nikakvog još?
Mada vidim po komentarima na pokojni b92 da su kivni na trenera Grka, ne na ove naše. Za poništeni koš Brauna jedva 6 komentara. Onda su počeli b92 naslovi iz Srbije da iskaču i nisam imao snage da to čitam, degutantno je.
Očajna utakmica Budućnosti. Baš očajna naročito šuterski. Odbrana je bila dosta dobra mada je i tu dozvoljeno par glupih skokova u napadu. Na 5 razlike oni pucaju dva puta za 3 poena i promašuju. Pa sve ih treba pošklepat na time out.
-
Polakote,nemre cokster tabele bas tako brzo da sklopi
-
Da li mogu online da se kupe karte za finale, ili se mora do sportskog na šalter? Zna li im se radno vrijeme?
-
Ne mogu online, a salter radi od 12h do 18h
-
Treba se podsjetiti da se Mekinli povrijedio u nebitnom mecu protiv Dubaia.
Bas pametno bilo igrati najboljeg igraca u mecu bez imperativa pobjede.
-
Samo mi je sad josh krivlje shto ne gledah 9 golova na fudbal Esp-Fra,a ne ove nashe baxuze,prosushe pobjedu...em nervoze em propushtih strahnu utakmicu.
-
Ovo je nevjerovatno, ne pamtim da sam gledao ovako nešto dobijeno a prosuto