Racuna li se blowjob kad je forumasica u pitanju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Uuuuuuu hahahaha koja li sad zaboga oblizuje usne dok ovo cita
Racuna ako nam ispricas kako i sta se desilo!
Promjeni sto je potrebno da neko ne bi prepoznao :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Da promijeni kome je blowjobovala?
možda Trile vozi bmw
Kako su se sad uzele kokice i ceka se moj post. Normalno da cu da promijenim mjesto desavanja ali ce radnja ostati ista i NECU nikome da kazem koja je forumasica u pitanju. Ovime zatvaram vrata kod ostalih forumasica (a realno odavno sam ih zatvorio) ali srecom ne zavisim od njih.
Poceli smo da se dopisujemo ovdje ali predlozih da se prebacimo na fb da bih vidio kako izgleda i naravno i tamo ide kao po loju. Dogovorismo se da se vidimo sjutra i javljam joj se ja da cu doci u 18h ali prije toga mi mora dati neke garancije da ce doci do koitusa jer mi se nesto nije izlazilo po kijametu koji je bio taj dan. Uglavnom, ona mi ih nije mogla dati i veli “ne primam strance u stanu”. Ja kazem, “ok, postujem, ali onda necu doci jer mi ne pada na pamet da se poslije popijenog pica guzvamo u autu”. Ona kaze ok i to je to, ja digao ruke. Odvezem ja auto da mi se pere kad stize ova poruka:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9b7b13cdf9.jpg
Poslije ove poruke sve mi je bilo jasno i odlucim ja da se vidimo. Stizem na odrediste, ulazi ona u auto a meni Rasta pici iz najjace, hahahaha. A ona neka kulturica, jezi se na takvu vrstu muzike i narodnjake isto. Djevojka pametna i bistra nema sto, ja tu lupam neke gluposti, ona ih slusa i ne moze da vjeruje sto pricam ali priebalo se i njoj pa me trpi... Uglavnom kako tece razgovor vidim ja da je cudna namrtvo po nekim pitanjima ali iskuliram... Nakon sat vremena razgovora idemo u njen stan i braco ona ne da da se poljubi, da se diramo, da lezimo zajedno. NISTA OSIM KONTAKTA vagina - penis i usta - penis. Malo se trljala picckom na njega i hvalila ga, poslije ga malo uzela u usta i mogu da kazem da je odlicna. Zasto nije doslo do koitusa i kako smo se razisli ne bih pricao. Jedino ako se ona ukljuci onda cu nastavit pricu i reci istinu.
Uglavnom, nismo se dobro rastali i malo sam je uvrijedio na kraju pa me blokirala. [emoji3]
mozda smrdi iz usta pa nece da se ljubi :D
Ciji je ovo rukopis ljudi [emoji3]
Moze PM [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Ja sam od ovog rukometa istrosen mentalbo i fizicki, pa molim nekoga da mi dajdžest upriliči...
Mi dobismo!
Pa ovo iznad je dogodovstina sa za sada nepoznatom forumasicom, ceka se forenzicki tim da utvrdi o kojoj forumasici je rijec na osnovu djelova fejzbuk prepiske [emoji3]
dakle, Tripleta ovjerio i CDM. toeto, dakle
Pereš auto po nevremenu, nije ti to pametno.
Poznat mi je opis, čini mi se da znam ko je u pitanju.
Meni nije jasno kako nakon svega sto se desilo ne dodje do neminovnog... Ne mora se nikakav identitet utvrdjivati, vise sam za razradu ovog fenomena... Je li trljanje bilo "preko robe"?
Nije preko robe. Goli smo bili. Molim da ne smarate djevojku ako provalite ko je, a mislim da ne mozete. Samo, eto, i da provalite zadrzite za sebe.
dilema decenije na CDM forumu, ko je forumašica koja je bila sa Tripletom?
evo javila mi se djevojka, bukvalno samo sto ne place. Moli da se pobrisu ovi postovi.. pa bih molio moderatore eto toliko.
Ko bi rekao da je djevojka Solida bila sa Tripletom...
Ja sam malo staromodan pa ne vidim što je ođe strašno, jeste malo čudno zašto tripleta pere auto po kiši ali ostalo mi nije nešto neuobičajeno.
mozda je radio dubinsko.
Trebalo bi neki poll napravit koja li je pala na tripijev sarm
Poll da se pravi radi jedne forumašice? Spala knjiga na jedno slovo, bivalo je kolega koji su bili smrt za koleginice sa foruma, ali je to bilo drugo vrijeme i forum bio prometniji...
vjerovatno su tada muskarci bili muskarci.
Evo ova djevojka se zaputila ka mostu, oce da se baci u moracu od bruke, pomagajte da rijesimo ovaj problem..
neka se forumašica javi, pa neka napravi dupli nalog. da vidimo kako se ona provela
Evo krenula je da se bači sa mosta ali u letu se preodmislila i instinktivno krenula da se ufati za nešto i ja sekundarno otvorih rajfešlus i ufatila me za oni, dramatična je situacija, što da radim sve više joj proklizava ruka, strah me za njen život.
1.Postoji šansa da se neka javi iako nije bila sa Tripijem ne bi li dobila titulu "pametna i Bistra".
2.A da se napravi igra "zagonetna ličnost" ka u Kviskoteku:
Tri cure sa CDM se jave i nakon "Osoba A molim vas,predstavite se" ide "Ja sam dala BJ Tripleti"; "Osoba B,molim Vas vi se predstavite" "Ja sam dala BJ Tripleti po kijametu" ...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
E što priča lik je li moguće ovo.
A vjerujem da je sam registrova profil neki koji nema dva posta i prilijepio ga nekoj svojoj žrtvi da bi ona i formalno bila forumašica a narod sad glavu lomi ko je od ove 2-3 žene što imaju ovđe.
ja znam da goozica nije sigurno, ona sluša rastu...
Sledeći korak je 2 forumasice i jedan tripleta
Trioplete.
To je to, onda dobija fidelovu funkciju