A što je City kvart? Favela?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Printable View
A što je City kvart? Favela?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da. A tek ce bit za 5 godina. Kao u BG kraj novog beograda blok 65 dje busom dolaze samo ti nesretnici sto zive tamo.
Podji jedan dan do ulixa - pa mi javi jesi vidjela normalnu glavu konstituciju a tek razgovor cula
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ja vazda mislio da je najbezbjednije živjet tamo dje najveći kriminalci žive.
city kvart je da se izbjegava u širokom luku i ništa više. da ne vjeruje čo’ek šta sve tamo može vidjet’. jednom izadjoh u jedan od onih lokala tamo i za momenat pomislih da sam u nekoj selendri na jugu Srbije.
dobra je ideja ovo za jelku, prošlih godina pola ukrasa je bilo kradeno što dovoljno govori o nivou kulture kod nas
najgadni dio grada je city kvart!
Da, prilicno elegantno, prinudno rjesenje... Nego eto, daako malo dunu neki samosvjesniji vjetrovi, pa se malo emancipujemo kolektivno... Sasvim diskretno postavljen je po uglovima i adekvatan broj kanti za smece, nove iz paka, za selekciju otpada... I tu cemo se pogledati u ogledalo i vidjet dokle smo...
treba vremena da bi mi dostigli neki nivo nečega što je sasvim normalno za skoro pa sve :) bih prije godinu il’ dvije do fakulteta sa drugom jednim da nešto završi i od jedno 10tak studenata najmanje polovina je pušila u holu. neke stvari moraju da se znaju ipak. da ne pričam o tome da bih pisao kazne za bacanje smeća po ulicama itd. mada gledao sam ljude kako bacaju kese sa 4-5 sprata, valjda im teško da drugačije
https://m.cdm.me/drustvo/otvoren-prv...aznicni-pazar/
je l ovo nisu imali kad da se spreme ili je ovo što vidimo u kućicama sva ponuda?
prekreativni smo.
Nisu na vrijeme marketing odradili i ponudili ljudima.Zakupi su dosta veliki.Ove kucice male su 500e za 20dana ja mislim.Satori su po par hiljada.
I sad probaj da googlas istrazis nesto o zakupu,o pazaru.Neces nac nista osim ovo na cdm..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
i posle će reći kako je interesovanje nikakvo.
ka naša posla.
bolje i da su iznijeli proganice i pržili no ovo, jer evo svako malo ovakvih "pazara" po mall-ovima.
Kruške i jabuke.
Lokalna samouprava,npr Zagreb,finansira dosta toga što je recimo kod nas na državnom nivou,tako da nema te metodologije koja može uporediti ove gradove.
Samo tračak iz proračuna grada Zageba:
"
Rashodi za zaposlene (2,58 mlrd. kn) odnose se na plaće, doprinose i ostale rashode za zaposlene. Od toga je 1,7 mlrd. kn za 11,9 tisuća zaposlenih uupravnim tijelima i proračunskim korisnicima čiji se zaposlenici ne financiraju iz vlastitih i namjenskih sredstava (npr. dječji vrtići, muzeji), te 882mil. kn za 6,5 tisuća zaposlenih u proračunskim korisnicima čiji se zaposlenici financiraju iz vlastitih i namjenskih sredstava (npr. bolnice, poliklinike, domovi zdravlja)."
Milos zna ponesto da ubode, ali sto zna ovako da se prospe to je za pricu :)
Lijepo je ono u centar. Malo mi je zgusnuto sve nekako, previse onih kucica ali svakako fino, muzika ovo ono, dobro je to. Jelka je top :D
Nikada Podgorica nije imala ovakav ambijent na trgu tokom praznika. Ranije nismo ni imali osjećaj pretprazničnog raspoloženja jer se sve vezivalo za čekanje popusta i traženje parkinga po shopping centru u Delti. Ove godine je makar postojala neka ideja koja je realizovana i to treba da se pozdravi , a ne da se nalaze kritike. Moglo je bolje ali dobro je da se makar počelo. Djeci se dopada, ambijent je lijep pa samo neka nastave u narednim godinama
vrijeme je bilo da se nešto fino organizuje u PG. za prvi put i više nego dobro
Bas je lijepo bilo sinoc i bas fin projekat.
Uz ovo ima i za klizanje.
Tako da makar nesto uradise kako treba. 30 godina im je samo trebalo da ukapulaju :D
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Moze li koja fotka?
Nema struje na Bozicno jutro...
Ovo je haos
I meni se baš dopada. Sama atmosfera i energija je dobra. Naravno d amože bolje lai srediće se to nadamo se, biće sve bolje.
Uvikek sretneš nekoga, staneš, poslušaša kao neko nastupa, malo se družite, neko vince a ko voli pivo.
Direktor je u pravu, a ne se sve svodilo na suludo tumaranej Deltom.
Još da oće da naprave normalne parkinge na spratove u centru, a ne ovako u ulicu zlatara ne možeš kolima tokom dana da uđeš od haosa jer svi čekaju slobodno mjesto za parking iza Beka... Nevjerovatno. Onaj iza kuće hemije u centru je zastiđe, jedva se dvoje kola mimoiđu, rampa im je vazda u nekom kvaru kad se izlazi...
:D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...88b5595f3f.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Baš lijepo.
Sto.je sa saobracajem trenutno, apsulutni haos svuda
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
mislim da je protest majki danas. a i čuh da je bio neki udes nedje kroz grad.
Kod djecje bolnice evo se lupili
Danas bas improvizujem, ne mos drugacije
Protest majki ispred Skupstine, a i praznici nam stizu...
Ko oće iz Pg, najbrže kroz Tološe, pored Elastik-a, Vencor, pa preko Ct :D
Soping najt posrani je u deltu
Prvo treba proć najomraženiju zaobilaznicu u PG, zaobilaznicu na Zabjelu, sve one gubave semafore, kolone, ležeće policajce, a onda doć na stari i vrebat parking ko će izać, ako u međuvremenu ne naletite na nekog škaljarca koji hoće prije vas da upane iako nije čekao, spreman da vas iščekića pištoljem ako ga ne puštite u naumu :D
Mislim da manjeg a nefunkcionalnijeg grada nema u Evropi.
Danas sam proveo preko 3 sata u autu. Satipo u banci cekajuci na red (u 3 banke sam bio svaka full u svakoj od 4-5-6 saltera radili su po ).
Kolaps saobracaja bukvalno u svim djelovima grada.
Parkinga nidje.
Mislio sam slomih cijelo auto kod hrama tamo u ona jezera i one rupe.
Imam osjecaj da na svako auto u PG ima po 1 taxi vozilo.
Pjesaci kamikaze iskachu sa pjesackih ostrva pod tockove.
Penali "samo nesto da zavrsim" sa sva 4 zmigavca svuda parkirani.
Jesmo li toliko govnjiv i nekulturan narod i ima li spasa od ovog urbanistickog haosa ?