Održavanje mreze ulazi u cijenu paketa. Ono što je na flayeru je cijena sa pdv-om bez ikakvih dodataka.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Printable View
Filmbox ima i kod mtela, cak pojedini u snovnom paketu. Fox Movies i Fox Crime neopravdano u dodatnom, a ultra samo nek je zdra'o :) Mislim da je ponuda filmskih kanala najnebitnija od svih jer torrenti imaju najbolju ponudu :) Ne sjecam se kada sam odgledao neki film ni na jednom od TV programa. U principu svi ovdje raspravljamo o ponudama ovih ili onih kanala, a gledamo ukupno 10tak i to rijetko :)
Nijesam siguran da li sam uopste gledao za 4 godine koliko sam imao total ta dva kanala. Interesovanja su razlicita. Mozda sam nesto propustio ali ne osjecam nedostatak :) Na TVu gledam od sporta F1, MotoGP (od sad ako ne bude sportklubova preko livestreama i IPTV aplikacije na TVu), skijanje, ponekad zavrsnice turnira u tenisu (bez toga mogu), dokumentarne kanale i poneku emisiju na exyu kanalima i najcesce muzicke nefolk kanale. ponuda Totala se ne moze porediti sa mtelovom jer ne nude net, a svi tezimo tome da imamo bolju ponudu svega za manje para. Meni je vaznije od svih ultri minimaxa i ostalih meni nebitnih kanala je to sto 7e mjesecno placam manje za 50 puta brzi net (bukvalno) i 4 resivera umjesto 2. Dovoljna satisfakcija da ne osjetim nedostatak. Svaki euro manje dat raznoraznim provajderima za vise mogucnosti je uspjeh.
Polako, bice i kod totala internet :)
Sent from my 6043D using Tapatalk
Toga sam se naslusao 4 godine
Platforma je u pripremi :)
dok oni krenu mtel i telekom ce vezati sve korisnike ugovorom na 24 mjeseca pa ce se slikat.
Uskoro :)
Kakv god bude net kod totala...Antena za mene nikad nece biti kao kabal.Kabal je kabal. :D
Sent from my GT-I9152 using Tapatalk
Uskoro, uskoro samo sto nije. Cim nikne nokat na :finger: :D
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-i-u-CG-uskoro
Oni i ako ga uvedu niko im nece vjerovati da su ga uveli koliko je prazne price prosuto oko toga. Ponajvise od montera i nezvanicnih izvora iz Totala.
satelitski internet nije los nimalo ima veci ping ali je stabilan, nije bauk za ugradnju ;) pretplate na satelitski internet su od 20 do 40 eura sve zavisi koji paket uzima i jesi li platio opremu ili ces preko racuna oprema 400 eura plus ugradnja. brzina je do 40 mbps.
Uzecu ja mtel cim dodje do mog naselja ako se nesto ne promijeni.
Moze li se sortirati lista kanala kako ja hocu,a ne po one 4,5 opcije?kad udjem i rucno promijenim opet mi vrati poslije odredjenog vremena kako on hoce,tj onako kako nude te 4,5 opcija koliko ih ima(po imenu,frekvenciji,LCN,ONID)
Koliko mtel-a ima?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes po noci :)))
Kako se pokazao ovaj kabl net mtel?
Je li brzina downloada stalno kao sto navedu u paketu koji placas ili je manje? Puca li veza itd?
Do kad traje promotivni period kad je beslatna ugradnja i oprema?
Je li neko probao radi li cardsharing?
Na mtel mobilni internet radi cardsharing. Kablovski nijesam probao ali ne vidim razlog zasto ne bi radio. Bitno je samo da ping nije preveliki a to kolko vidim po postovima u ovom podforumu kod mtela nije slucaj
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Na telemach nije radio cardsharing... Tako nek neko provjeri mtel
Kauboj, što ne radi na Telemach?
Poslato sa Huawei P8 lite
Radi CS normalno na m:tel
Telemach nema port forwarding, a i na brzinu kako sam provjeravao resiver na telemach mi nisu radile linije, kad sam ga prebacio na mkabl sve je proradilo[emoji4] e sad to je moje iskustvo ako ima neko drugo neka podijeli, ja cekam resiver drugi da mi stigne da vidim sto je bio problem
Port forwarding je potreban jedino ako imaš server. E to što ti nije htjelo kao klijent C linije, to je nešta drugo.
To se maže na koru. :D
Šalim se, to je satelitska TV, otključano masu kanala.
Oce li mi reci neko koja TV je najbolja. Ocu da imam sport klub. Arena mi nije neophodna...bih i onaj natgeowild da imam.
Bilo je nekre priče da će mtel od marta da uvrsti sport klub u svoju ponudu, ali ne vidim da je ubačen...
Niti ce biti, Telekom Srbija nikad nece imati SK kanale, SBB nikad nece imati Arene. Ko zeli Arene i da je siguran da ce ih uvijek imati uzece Mtel, ko zeli SKove i da je siguran da ce ih uvijek imati uzece Total ili Telemach.
Slagao te neko, zakon tu radi samo ako UG preuzme Mkabl, nisu ga preuzeli zvanicno, a izgleda i nece. A svakako ce radije placati penale nego dati svoje kanale Telekomu Srbija. Prazna prica, ne lozite se.
Posto je najnoviji info koji imam da SK ne pregovara niti ce ga biti i na Extra TVu, moze se desiti da oni pretrpe naobiljnije udarce i da Mtel ostane sam sa Arenama, mnogo je veca borba i sira slika nego sto mislite. A CG najmanje trziste. Nista se tu ne moze. BiH pokusava godinama, eto i presuda da ponudi UG svima SKove i ponovo nista. Oni i ponude svima ali po nenormalnim cijenama koje samo oni sami isprate, ha gle cuda, pa onda nova presuda da ponude svima realne cijene, ali koja je cijena realna. Ako su dva ESa euro po korisniku, koliko vrijedi tri puta jaca ponuda SKa? Plate penal s vremena na vrijeme, podmazu dje treba i tako u krug. Ne moze niko mene da natjera da prodam tebi robu ako necu. Moja je, prodacu kome ja ocu ili je pak zadrzati za sebe, moja stvar.
slusajte Jakuzu sto vam prica :)
Ovo sto vam Jakuza prica je 99% tacno.
Mozda ih mtelovci bolje okite pa im omoguce sk :)
Poslato dimnim signalima