Evo sta sam igrao za ovaj vikend:
Renns-Lyon 2
Empoli-Lazio 2
Levante-Sociedad 1
La Coruna-Barcelona x
Espanyol-Valencia x
Livorno-Udinese 2
Sta mislite?
Printable View
Evo sta sam igrao za ovaj vikend:
Renns-Lyon 2
Empoli-Lazio 2
Levante-Sociedad 1
La Coruna-Barcelona x
Espanyol-Valencia x
Livorno-Udinese 2
Sta mislite?
Ja sam otresao po Hamburgeru, pa shto mu Bog da!
Bolton 1
Liverpool 1
Newcastle 1
Preston 1
Derby - WBA 2-3
Watford - M'boro 2-3
ja odigrah ovako(onako preko k****):)
Liverpul 1-1
MAn 1-1
Siena-Parma 1 (smrdi mi ova utakmica)
Reggina-Catania 1
Dortmnnd-Bilefild 1
Marsej 1
kvota 35.
sjutra cu i ja 2 na lacio da zvekim.Livorno-udineze je frka, viper.Ako ne bude igra Iaquinta odma igram 1.
pokakim se na ovaj bolton...
KONACNO!
Aberdeen 1
Wigan 1
Man Utd 2
Schalke 1-1
Atletico 1
10e - 253e
svaka chast...
evo predlog za danas...
Panatanikos 2
Barsa 1
Palermo 1
Inter 2
Arsenal 1
kvota 9.5 sa 10e = 95e
stutgart 2
palermo 1
sampdorija 1
real 2
barsa 1
fc kopenhagen 2
aek 1
5 eurica za finih 211 , nesto me oce zadnjih mjeseci :mrgreen:
Ljudi ima li kakwih fikseva za petak, subotu ?
2-3 fixa da se mogu pare stawit ?
Ajmo danas malo predloga, nesto ste mi utihnuli. Nema nam ni kedown-a da baci Sofrov i Pro Bet-ov fix dana :)
sevilja 1 moj fix dana ;)
Sad cu ti ja rec, sef dje sam radio je zvao svaki vikend i prepisiva je njihove predloge i NIKAD NISTA NIJE DOBIO.
Evo prije nekoliko smo Sofra ufatili u LAZI!!!!Fino je coek reka` da su igrali neku utakmicu 1,i ovi su poveli odma nedje na pocetak,da bi ovi izjednacili pred kraj poluvremena i on mrtav ladan kaze EVO PROLAZI NAS TIP 2+PP
Građevinski radnik iz Staffordshirea je s uložene 2 funte mogao zaraditi cijeli milijun, da igrač trećeligaša Port Valea nije promašio dosuđeni jedanaesterac
Naime, 52-godišnji Mick Dunning svoje 2 funte uložio je akumulacijski na 15 nogometnih rezultata, od kojih je 14 prošlo kako je on i prognozirao, a preostao je samo susret Second Divisiona između Port Valea i Blackpoola, u kojem je Mick predvidio neodlučen rezultat.
Petnaest minuta prije kraja utakmice domaći Blackpool je vodio 1:0 kad je dosuđen jedanaesterac za Port Vale; gol bi značio neodlučen rezultat i Dunningov dobitak za svih 15 pogodaka bio bi milijun funti - više od 10 milijuna kuna. Međutim, Tony Dinning pucao je pored vratnice i time skratio svog zamalo prezimenjaka za cijelih 10.481.100 kuna - utakmica je završena pobjedom Blackpoola a Mickov dobitak sveden na 22.315 funti (oko 237.000 kuna).
Pa što, rekli biste vi, kladioničarski gubitak kao kladioničarski gubitak, neš ti čuda, čak nitko nije ni trenera ni igrače prebio. Štos je u tome što je Mick sasvim sretan i tim nemalim iznosom koji su mu dvije uplaćene funte donijele: "Nisam uopće ogorčen - ne možeš žaliti za nečim što nikad nisi ni imao." Taj razumni čovjek će od lijepih novaca koje je ipak dobio vratiti svoje dugove i počastiti se luksuznim krstarenjem.
moji predlozi za vikend :
subota-
werder2/genoa1/mancester Utd 2/milan2/
nedelja -
koblenc1/esen1/sosijedad1/kievo1
bachi me mrchni arsenal na jednu listu...
arsenal 1
portsmouth 1
bayern 3+
everton 1
real m. 1-1
milan 2
nancy 1
I mene Werder mrchni...
i mene southend...
Mislim da je Werder vise mislio na Chelzi no na Ahen tako da sam ga preskocio danas :) Ja ubodoh Kristal Palas s 20e (dojava) 2.0 kvota...
Jbg danas neshto gledam po netu fixeve vidim svi digli prasinu oko tog mecha...reko da odigram to da 'ebe oca :)
A niko ne pominje Vojvodinu i Decic
To su isto bile namjestaljke ali steta sto nije moglo u singlu
kakva sad nameshtaljka crystal palace? bilo je sasvim logichno da palacha dobije. imaju poprilichno dobar tim, sjajnog managera (peter taylor, doskoro selektor mlade engleske repke), i ludog gazdu sa velikim ambicijama. a barnsley je od pochetka sezone bash sralo, iako im se predvidjala borba za sredinu tabele.
Moze on koliko oce na Celzi da misli, ali opet je trebao da dobije Ahena... Nije sa neki solidnim timom igrao pa da je to opravdanje, no sa supkom sa dna tabele... No to su Njemci. Prosla 3 kola nije mislio na Celzi pa ne dobise.
Ja sam juce odigrao 6 parova, sa kvotama 1.65 1.45 1.3 i sl. i cini mi se da sam samo Mancester pogodio :)
dvojku na lacio zvekite..2.75 ili od 0-2 za one malo "plasljivije".
ja odigrah 2 tiketa:
lacio 2
chievo 1
udineze 1
livorno 1
kvota 28x2=56e
lacio 2
udineze 1
chievo 1
fiorentina 2
Viljareal 1
kvota 46x1=46e
Steta, baci mi Ajax dobar tiket...
Nordsjeland - Horsens 1 1.6
Marsej - Valensien 1 1.5
Groningen - Viljem II 1 1.5
Ajaks - Tvente 1 1.4
Viljareal - Hetafe 1 2.0
Udineze - Siena 1 2.1
Uplata: 5e Moguci dobitak: 105.8
A imam i jedan sa 10e sto sam igrao i dobitak mi je 66.6e:) Mozda neka simbolika a :lol:
Dodje mi ovaj drugi tiket.
Sigma - Zlin 1 1.75
Saragosa - Gimnastik 1 1.45
Gimnazija Ju - Boka Juniors 2 1.75
Groningen - Viljem II 1 1.5
Uplata: 10e Moguci dobitak: 66.6e
Lil 1
Steaua 1
Arsenal 1
CSKA 1
Benfica 1
kvota 10.5 s 10e 105e
mora sam obrisat ovaj post radi obraza :)
Ko stigne jos po ure, Real je jedinica protiv Liona . Mislim barem sa 100 eura.
evo ti je jedinica
Vala ne znam ko je pogodio sto sinoc... Jedino su dosli Arsenal i Benfika, ali na to si mogao dobit jedino ako si igrao 2-1 Arsenal i 1-1 Benfiku posto su kvote bile 1.15 i 1.45 :)
Bogami tebi nije dobro danas ako si 100e stavio na Real, pogotovo zato sto je Nistelroj promasio penal u 89. minut
nadamo se da ce se javit, da znamo da je preteka :D
fix dana: Roma X-2
Bordo 1
Igrao bi singl,ali ja nesto to ne volim da igram,tako da cu jos da razmisljam
Taman odlucim posle sinocnjeg kix-a da preskocim danas kolo...kad ono svi rezultati po planu..pix
Werder 1
liverpul 1
aston vila 1
herta 1
y. boys 1
hajduk s 1
kvota 10.5 s 10e 105e
Ja odigrah:
Herta - Ahen 1 1.6
Liverpul - Mancester S. 1 1.45
Sautempton - Luton 1 1.65
Jang Bojs - Safhauzen 1 1.45
Atl. Madrid - Sosijedad 1 1.45
Bresa - Krotone 1 1.7
Zagreb - Osijek 1 1.4
Uplata: 5e Moguci dobitak: 95.77
I posrana Bresa zakljuci 2:2...
Imam i jedan sa 20e sto sam igrao, cekam 2 para za 117e... Dako bar to dodje
Lakse se dise :)
Ovi Argentinci su mi nafacni. Prosle nedelje sam cekao Boku dvojku i dosla mi je, evo sad mi Estudijantes donese pare :)
Evo dobitnog tiketa:
Estudijantes - Rasing 1 1.55
Benfika - Maritimo 1 1.45
Vest Hem - Sefild 1 1.8
Verder - Bilefild 1 1.45
Uplata: 20e Moguci dobitak: 117.31e
Kum mi je odigrao isto ovo sa 40e (prepisao od mene:)), a dobio je i popodne 190e sa 10e... Kako je njemu fino vikend prosao :)
Mene kea shto vidite bachila smrdeljava aston vila pix....vazda me bachaju a vazda ih igram....