ima li ko broj neke poslovnice t-mobile u PG , treba mi info imaju li na stanju jedan telefon, da ne mlatim po ove kise :D
Printable View
ima li ko broj neke poslovnice t-mobile u PG , treba mi info imaju li na stanju jedan telefon, da ne mlatim po ove kise :D
Imas PM .
Moram pohvaliti tcom za ovaj pick and play . Odlicna aplikacija
Elem, internet u roamingu na t-mobile...
Korak 1 - Internet roming u COSMOTE mrezi! Kupite kartu za neogranicen surf! Na broj 14555 za dnevnu kartu (5Eur) posaljite IR1, za nedjeljnu kartu (15Eur) posaljite IR7.
Korak 2 - Internet roming: Nedjeljna karta je aktivirana. Neogranicen internet u 15 mreza sirom svijeta koristite danas i narednih 7 dana. www.telekom.me
Korak 3 - 4. dan stize ova poruka...
Internet roming: Potrosili ste 80% vase Nedjeljne karte. Moguce je da do 29.03.2014. u 08:30 nisu obradjeni svi pozivi (obrada roming potrosnje moze kasniti).
Kako mogu potrositi nesto sto je neograniceno???
Cuvam sve ove poruke, da ih pitam kada se vratim jesu li normalni i za slucaj da mi naplate nesto...
Da ne govorim o tome da je brzina jako losa iako mi je cijelo vrijeme H+... Uzgred, nijesam se ni pretrgao, za nepuna 4 dana, ostvario sam protoka 150MB...
Primjenjuje se politika fer korišćenja: dnevna karta - nakon potrošenih 50MB brzina se smanjuje na 16 Kbs; nedjeljna karta - nakon potrošenih 250MB brzina se smanjuje na 16 Kbs.
Znači potrošio si 80 posto prometa po maksimalnoj brzini.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Bugi, moje pitanje i dalje stoji... Pod 1-nidje nije navedeno da imam limit (a u slucaju da se limit odnosi na brzinu kao u ovom tekstu koji si naveo, opet to u porukama nidje nije naglaseno)...
Pod 2-u porukama koje su mi poslali fino stoji, neogranicen pristup...
Sto se tice brzine, ok, to su uslovi ali i dalje mi je nejasno da sam potrosio 80% moje nedjeljne karte...
Pa imaćeš neograničeno ali po BIJEDNOJ brzini od 16kb/s.
Inače sam si napisao da si potrošio 150mb od 250mb + oni drugačije to računaju nego telefon.
Slažem se da su drugačije trebali da koncipiran poruke, ali šta da očekuješ od firme koja je Kupljena za mali novac, otpustila masu kvalitetnog kadra itd...
Pa dobro, dok god nema ogranicenja... Nijesu precizno napisali info poruku... Da su samo dodali da se to odnosi na brzinu, ne bih se previse bunio...
Btw, upravo stiglo...
Internet roming: Potrosili ste MB ukljucene u vasu Nedjeljnu kartu. Brzina je sada smanjena na 16kbps. Ukoliko zelite da nastavite da koristite internet po standardnim uslovima, posaljite poruku STANDARD na broj 14555.
A potroseno je nepunih 214MB...
Sad malo sale, mozda su na potroseni saobracaj obracunali porez od 17%????? :-)
Meni je ova ponuda od 15€ sasvim ok za 7 dana u roamingu samo neka precizno informisu svoje korisnike...
Vidji, nije bas nepodnosljivo, slike upload/download preko vibera idu ok... Samo sto mi se cini kao da nema konstantan protok... Naleti par minuta da radi super, pa kao da stane... Rade i gmaps i sve ostale aplikacije, samo kao na mahove...
Jbg, nijesam o ovome mislio unaprijed nego kako mi stize poruka sa ponudom, sasvim mi je bilo prihvatljivo. Hotel u kojem sam naplacuje intrrnet konekciju 10€/dan pa mi je bilo rentabilnije osloniti se na T-mobile...
bolje da si uzeo drugu sim karticu ako se iole duze zadrzavas... Sto se tice oslanjanja na Tmobile u romingu, oslanjam se za dolazne pozive, i to bi bilo to uglavnom.
Nijesam mogao o tome jadu raditi za 4-5 dana...
Mada je prijedlog sasvim ok, radio sam tako par puta...
Koji je postupak prenosa broja sa 068 na 067,postpaid korisnik,da ne zna ko?:)
Hvala vam :)
Izmiriš poslednji račun i pođeš sa ličnom kartom do poslovnice Telekoma da podneseš zahtjev za prenos... 4-5 radnih dana traje proces...
Hvala puno!
Meni isteklo pola ugovora, predjoh na Smart 5 i da im je mnogo haha
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
dakle moze da se mijenja na pola ugovora? :) Uskoro im stize jos barem jedna smart 5 musterija :p
a bakuta na 1500, na pitanje kad moze da se mijenja paket na nizi, kaze "novi telefon mozete da uzmete kad vam istekne ugovor, ondosno do 3 mjeseca prije isteka" :roll:
Ja napokon raskinuh ugovor prije par dana... Računam da ljudi prelaze kod njih samo zbog posla ili kupovine iphone-a...
do koliko večeras radi poslovnica na Starom aerodromu u sklopu 'Voli'-ja?
Mislim da imaju isto radno vrijeme kao Voli, do 22... Ako budem isao do tamo, a trebalo bi ubrzo, postavicu...
Moze li mi neko reci vezano za mobilni internet...
Imam vip broj, ovi u korisnicki servis mi kazu da imam neogranicen brzi internet, meni stize poruka 'potrosili ste 10mb brzog interneta'. I stvarno mi presporo skida.
O cemu se radi, 3 puta mi govore da imam brzi net, a cura mi sad kaze kao moguce da rade nesto?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Ima li ko problema sa brzinom i prekidima u radu interneta na mobilnom Telekoma? Ja se zadnjih nedelju dana ne mogu sastaviti sa njim. Ili ne radi ili radi sporo. Ovi na centrali pojma nemaju ni o cemu.
Pitanje - da li vam je nekada poslo za rukom da se u Srbiji sa postpaid 67 karticom zakacite na Telenor mrezu (makar i slucajno)?
Ja na vip u srb dobijam 300 besplatnih dolaznih minuta, tako i na prepaid kad sam bio treba VIP da se odabere.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Pitam zato sto me ubjedjuju da sam u roamingu koristio data saobracaj preko telenora iako znam dobro da sam se na vip zakacio... Uzeo sam listing i u njemu stoji YUGMT kod mreze sto je telenor.
Znam dobro da mi je 67 kartica bila na vip...
pa u teoriji mozes da se nakacis na Telenor, imaju roaming ugovor. Mozda ako ti je tel nedje izgubio VIP mrezu, sam se prebacio na Telenor...
Nijesam primijetio jer mi na lock screen-u stoje i maticni i roaming provider...
Da li neko ima problem da otvori sajt www.blic.rs
Imam ja i sa tim i sa sajtom b92
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
sad rade
Upravo tako to se najcesce desava i da prekolje a i ne mora. Mene se desilo ovog mjeseca bas, potrosio sam 1gb interneta na 067 mob tobos posle toga se umanjuje brzina ali se ne tarifira tj naplacuje. Ja sam odmah isti dan kad sam sam preko ovog sto dodje po defaultu data usage limiter odmah zvao i porucio 5gb po cijeni od 9.99 jer mi net na tel potreban, ali mene sjutri dan stize sms da sam potrosio 7eur i nesto interneta, i ja fino podjem u poslovnicu ne budem lijen i pitam sta je ova se napravi luda jer zna da se to desava sto posto, ja kaxem mozemo li sad to da ispravimo jer sam joj objasnio sve da ne cekamo racun pa da u proceduru ulazi ona kaze da mora da dodje racun i da onda dodjem u bilo koju poslovnicu da napisem reklamaciju.
sent from my mobile
kontakt: 067/655-554
Ako stavite manuelno biranje ne može sam da promijeni roaming operatora.
Radije će biti bez mreže telefon.
Ne vjerujem u preffered i slične liste (jednom sam se ojadio 2005 na moj t39 baš zbog toga).