Jeste cijelih 15 sekundi je trajao pregled lige!
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Printable View
Jeste cijelih 15 sekundi je trajao pregled lige!
a kako ce trajat vise kad su sve novinare u london poslali ili rade dolje one emisije sa mora...
Ja cuh da je Boskovic dao auto go za buducnost a ne susnjar kako su napisali... Ne svidja mi se ovaj kiks na start,al samo da krenu pa ce opet bit petarde da se dijele :)
Jesu li sjutra Mornar - Zeta? I u kolko?
Mogu li izbacit iz lige Mogrena jer duguje pare neke 50-60k cuh ?
mornar dobio zetu 2-1
Neodigrana utakmica premijernog kola Telekom 1. CFL Mogren - Mladost registrovana je službenim rezultatom 3:0 u korist podgoričkog kluba, odlučija je Komisija za takmičenje FSCG na jučerašnjoj sjednici.
Do sad u nasem prvenstvu nisam odgledao utakmicu u kome je jedan tim toliko izdominirao (u ovom slucaju Zeta) da protivniku nije dozvolio da predje 40m a ne polovinu terena i na kraju taj tim iz dva slucajna izleta da dva pogotka . Komedijaa
Uzgred kakvu je utakmicu odigrao B.Bozovic , pa taman da je Pirlo .. Da je koji menadzer gledao ne bi se puno razmisljao da ga uvali nekom vecem i dobro klubu (jeste protivnik bio Mornar ali je fascinatno igrao)..
Svaka cast Mornaru , samo nek ih ovakva sreca prati :)
Ja sam stekao utisak da Mornar nije bio baš tolko loš... Jeste Zeta bila bolja i imala više šansi, ali opet treba dat 2 gola, a taj jedan sa igračem manje. I Zeta je dala gol baš bezveze, na odbijanje od golmana.
Odličan početak, samo neka se nastavi ovako i da se ne sjekiram za taj opstanak makar.
Po prici jednog poznanika iz srednje skole koji sad igra u Mornar, situacija u klubu je bas dobra,imaju para,dovode pojacanja ,plate redovne, uigranost ekipe dobra ,generalno su zadovoljni ekipom .
Taj "pošteni" gradonačelnik ih drži odavno. Odavno je Mornar vlasništvo Opštine Bar.
Ali, jesu vidljivi pomaci. Možda nije tolko to ni bitno, ali Mornar ima imena tj. prezimena igrača na dresu i to ne nešto zalijepljena, nego baš odrađena fino. To jest sitnica, ali sitnica o kojoj se samo moglo sanjat. I eto primijetio sam par pojačanja, i po prvi put mogu reć - donijeli su nešto novo. Nisam im imena popamtio ali su se isticali svih 90. minuta. Pogotovo densi bek, "dvojku" je nosio. Obično Mornar igra mlitavo, a juče jeviđena BORBA, iako je Zeta dominirala većinu vremena. Sa igračem manje, Mornar do sad nije mogao dat gol ni nekom drugoligašu. Naravno, ne treba se zalijećat sad i mislit da će cijele sezone bit ovako dobro. Ali početak je odličan, atmosfera u timu na dobrom nivou, Obren Sarić ima autoritet nad igračima. Sve u svemu, očekujem da za opstanak ne brinem...
Dobro, Marković, Ćulafić i Merdović su za ekipu koja je ušla u ligu prilično jaka imena.
Gledao sam Mornar protiv Berana u baraž, momci gaze, ne od nekog fudbala prelijepog ali baš grizu do kraja. To će im donijet dosta bodova sigurno u ovu ligu đe se od 60. minuta svi kolektivno valjaju po terenu i ne mogu do vazduha doć. Naravno, ako uspiju Boža Markovića da spušte na zemlju.
Ali valjda oće, Sarić mu može otac bit, i po godinama i po fudbalskom znanju.
Dobro je, samo da podura.
@Fulam , slazem se ja sa tobom u vecini ovoga sto si napisao i jako mi je drago sto napokon ima pomaka da se krene vise tom uzlaznom putanjom .. Ali Mornar je juce vrlo losu utakmicu odigrao(naravno , rezultat je bitan i sve se ostalo zaboravlja) i ne svidja mi se to .. Ispucavali su loptu , povukli se svi na 40m izuzev napadaca (19-ica) , ne svidja mi se sto opet ima 'staraca' u ekipi pored toliko mladih dobrih Barana itd itd ..
Zetu sam vec prokomentarisao tako da nemam sto da dodam , osim da je velika vjerovatnoca da ce osvojiti prvenstvo .. (samo moraju da dovedu nekog hitrog napadaca jer onaj Knezevic se ne uklapa ama bas nimalo , mozda bi mogao u KK Zetu da proba .. )
Sto bi sa Mogrenom oce li se tulit?
Neka će sprdnja sigurno bit s Mornarom i gradonačelnikom... On nikad ništa ne učinje da valja. Što je god dovatio, ili je kasnilo, ili se mijenjao plan, ili bilo "fale sredstva"...
Ne vjerujem da će se gasit skorije, jer eto prije 2 dana potpisa Nenad Brnović.
Ne bi valjda dovodili igrače da planiraju tako nešto.
Ada nece se ugasit, nego se zajebavaju malo i nece taj sitnis da isplate a dobili su ga od sezone, malo se shale, eto ce im pored 3:0 , mozda i -1 bod prikachit.
Ja sam danas cuo da mozda nece igrati ni sledece kolo. Ne znam je li to istina.
Ukinuta suspenzija danas.
Disciplinska komisija FSCG je na sjednici održanoj dana 15.08.2012. godine u Podgorici ukinula suspenziju seniorskom timu FK „Mogren“-Budva.
Disciplinska komisija FSCG
Predsjednik,
Rajko Radulović
A sto se tice Buducnosti oce li naredne 2-3 utakmice kuci da igra bez publike?
3 meča.
Vodi Sutjeska . Susnjar ....
Gubi celik 0:2, kako?
Kako 0:3? :-)
sto cini ovaj Susnjar :D
Mornar 0:0. Ne gledah zbog ovih internacionalnih mečeva... Šteta, mogli su i drugi meč dobit, poslije Zetet, ovo jedinstvo je bilo vjerujem i laganije za dobit. ALi dobro. Znali su oni i da gube ovakve mečeve.
Sutjeska dobija sve redom, Manu Chao dolazi na Lake Fest - sanja Li se ovo u Niksic? :)
prelosa igra Celika danas, pih . Nego ajde skor za sada 1-0-1 , nadam se bice bolje
Prelosa igra? Mislis odigrano sve po planu :D
Ljudi, ne mozhete da vjerujete kako Sutjeska igra i kakav je Djordje Susnjar igrach. Sad sam iz Pv. Pao shampion i viceshampion proshlogodishnji... Veoma obecavajuce...
Jos sad kad bi se Mornar dobio pred pauzu za reprezentacije, i za to vrijeme da se u igraju jos bolje bice odlicno .Samo ovo da potraje...
Evo Adrovic se vratio juce iz ukraine,dako zajebu koga i da ga prodaju vise ;) Ima li ko da izbaci ovu sportsku subotu da odgledam jer nisam stigao?