Nistaaaa.Najveca briga mi je reprezentacija veceras,ako dobijemo ima da se oletvim :clap:
AJMO CRNA GORO !!!
Printable View
Nistaaaa.Najveca briga mi je reprezentacija veceras,ako dobijemo ima da se oletvim :clap:
AJMO CRNA GORO !!!
Poruka> Volim te OSTROGA MI i sestre jedine...
Mene nerviraju oni bas spori ljudi,kad se vuku dok hodaju i zavrsavaju nesto,sto se kaze kod nas "mrtva ush"...Imam utisak da dobijem sijede u cekanju dok neku jednostavnu stvar urade i sto bih ja za cas posla...
Nervira me i kad mi ko od gostiju dodje pa zasjedi citav bogovjetni dan i sile nema da ce put kuce...Mislim volim ja goste ali brate sto je mnogo mnogo je...
Nervira me i kad imam isplanirano nesto a neko se mora nac da mi to pokvari...
Ja sam sebe,takve sam gluposti danas uradio da je to smijesno
Samo danas?
Djevojka kad idem s njom da kupi neshto.Pa ono pooolaaaako dok proba.Uh
Pravilo br. 1
Nikad ne ici s zhenskom osobom u trgovinu.. Bilo kakvu trgovinu!
Od sinoć - ništa. Život mi je savršen. Pobojah se da će trajati koliko dok se ne probudim, ali avaj! I dalje traje.
nervira me nevjerovatno me nervira ovaj JB kojeg cekam 3 nedelje, neko ce ovo razumjeti :D
nerviraju me price djevojaka u pubertetu :mad:
Mozete mislit kako mi je bilo ljetos prosetat budvanskim setalistem posle 22:00..
Mozete mislit kako mi je bilo ljetos doci qci i iz revolta legnut u 11 sati i i dalje slusati taktove ove odvratulje..
Mozete mislit kakav osjecaj gadosti izbija iz mene kad prodju kolima lokalne 'urbane' face i odvrnu je do kraja..
Be cool!
Btw. Nocas sam i ja moderan..
Jedan predmet sto ga ucim evo 2 sataaaaaaaa :D
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/211...bijaju-Beograd
:(
ne znam može li me danas išta više iznervirati i poremetiti
Možda kad stignu u Podgoricu dogodine?
E da mi je samo komanda nad BG policijom na danasnji dan...Kako bi ih nauchio pameti, plivao bi mi u krvi Beograd ako treba ali bi huligani bili zaustavljeni,jednom za uvijek.
Imaćeš priliku sljedeće godine u našoj Podgorici.
ne baksuziraj, Maddog.
koliko bi dugo paradirali u Podgorici, šta misliš?
Ja im dajem minut i 20 sekundi.
to jedino zbog toga što nemaju prostora za šetnju. :)
što se junačenja tiče, mogu roštilj napravit, i u šatorima da prenoće.