ja kad ne bih imao pare... zaduzio bih se... pa bih se snasao nekako da ih vratim :)
ovo je bukvalno JEDNOM U ZIVOTU... a ako odemo na evropsko... prodajem motor :D hahaha!
Printable View
ja kad ne bih imao pare... zaduzio bih se... pa bih se snasao nekako da ih vratim :)
ovo je bukvalno JEDNOM U ZIVOTU... a ako odemo na evropsko... prodajem motor :D hahaha!
Vala ga je zacijenio GRAND 440 eura bez karte za utakmicu da bar ponude plaćanje na rate ali ovako uz troškove tamo mnogo para za tri dana.Meni je bliža ova autobus verzija za 150 eura
SAMO CU VAM OVO RECI.. mogao sam avionom da idem za iste pare kao i autobusom (nebitno kako) i odlucio sam se da idem busom...jer su mi drugovi isli,i nijesam pogrijesio, zajebancija i cuda...a put od 24h nijesam osjetio, a ni ostali... tako da lagano ... :))
Ma meni je problem što mi malo teže pada putovanje autobusom i nema šanse da mogu da zaspem eto zbog toga mi odgovara avion ali teško da bi za ovakvu cijenu koju grand nudi pristao.
Vala, stisnuo bih se. Samo da vidim raspored kolokvijuma, i ima da palim za Prag kako mi se nece :D
Mi smo proveli u kombiju 24 h u povratku,sa pauzama se to ne osjeca....kad je dobra ekipa na okupu ne bi mi bilo muka da putujem 10 dana .
Zna li se koliko je kilometara do Praga ?
1300km
13/14 h voznje nije to mnogo.. jos ako se nedje usput prespava u kakav hostel put se ne o$eti..
http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDNhZW4xMGNOREl1Tnpnek 1qRT1jTVRndU9USTNOalk9&strDestLocid=31MzhkeDEwY05U QXVNRGczT0RFPWNNVFF1TkRJd05EWT0=&intItineraryType= 4&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itinera ryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutorout e=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&i sAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false&dtmDepartur e=13%2F10%2F2011&distance=km&devise=1.0|EUR&indemn ite=&carbCost=1.5&autoConso=6.8&villeConso=6&route Conso=5.6
ahahhaa al dje 13. sati.... to jedino ako motorom neko ide :)))
sa pauzama, cimanjem na carini i cudima doci ce to i do 20 sati :)
Kako ce da se Staropramen toci. :D
u prag su cijene kao i kod nas, nije razlika velika ako je ima u opste. sto je najgore ja imam bivsu tamo , tako da imam i smjestaj obezbjedjen :)))
samo da se sa poslom iskombinujem
p.s. nadam se da mi zena ne cita ovo
p.s.x2
zeno ako si procitala nisam mislio kod bise da spavam nego ce mi ona naci smjestaj jeftiniji:)
Ako se ne iskombinuješ sa poslom, reci bivšoj da nama sredi smještaj... :mrgreen:
InTravel ce sjutra objaviti aranzman za Prag.
A bas mi se potrefila i prosla i ova kad je kolokvijum -.-
Ove agencije nesretne,prave ekskurzije,aloooo,boli mu k*racccc,ocu da idem samo na utakmicu,i da slomim Prag,i da idem domaaa,necu da setaaaam! :D
Bolje da naprave turu posjete svim važnijim pivnicama i restoranima u Pragu to bi bilo pravo razgledanje grada a ne posjeta muzeju, crkvi i biblioteci i šoping tura a ti došao na utakmicu.
Kakvi crni muzeji, crkve i biblioteke!? A se dodje tamo, odmah se uzimaju pecurke, pa dzoint, pecurke, pa dzoint... i onda neka "dizalica" na utakmicu. :D
Posle toga će ti biti utakmica i u hotelskoj sobi... :mrgreen:
A cekaj mi nabavljamo kartu od saveza ili od agencije samo sto nije uracunata u cijenu aranzmana ima li koja ponuda da traje samo 2 dana aranzman
Do Praga se lagano stize. Samo je frka dok se izadje na ovaj hrvatski autoput, poslije toga je sve pjesma. Ja bih rado ostao 3-4 noci. Necu da idem u Prag na "blic".Ocu malo da pijem pivo, pusim travu...