Originally Posted by
qwert
Evo ga moj primjer, kupio stan u julu 2022god predao papire odmah posle 10 dana u poresku sa svom dokumentacijom.Cekao da mi se jave da posalju resenje bilo sta,prosla 2022god i pocetkom 2023 podjem ja kod njih u poresku posto se ne javlja niko na tel i bas kod ove gospodje koja je zaduzena za to pitam sta je problem, kaze ne brini se ima i pre tebe dosta njih sto cekaju na resenje za porez na kupovinu stana. Ostavio ja broj tel da me zove kad bude gotovo,da bi me posle par mjeseci zvala i kaze izgubili sko vase papire [emoji4]. Na prvi mah ne vjerujem sta prica i podjem ja kod njih opet, i bukvalno ono se ne zna ni ko pije ni ko placa tamo po tim kancelarijama. Ja sta cu opet u prikupljanje papira gubljenje zivaca i vremena i onda dodjem i doticnoj predam licno u ruke opet papire i kazem zovi te me kad otkucate resenje da bi me doticna zvala krajem 2023 kaze gotovo vam je resenje,hocete li da dodjete po njega ili da vam posaljemo na adresu,reko super posaljite mi ga posto zbog posla ne stizem da to preuzmem kod njih radnim danima… Ni dan danas nema resenja na adresu a na telefon se niko ne javlja. Jel ja mogu placati neke penale radi njihove nestrucnosti i ne ozbiljnosti?
Sent from my iPhone using Tapatalk