aj neka je sa srecom
Printable View
aj neka je sa srecom
Sad mi je zao sto prodah pola 1.0 :/
Do na ljeto 1.50 Eur bezolovni... Tako mu neshto dodje jel? A dizel ce pratit tu tendenciju rasta bezolovnog i bice 1.40 Eur
jeftino je gorivo sve dok kolone automobila budu od cvjetinog brijega do prvih semafora na stari :)
taj polo trosi ka normalno auto ako idje mislis da stignes :P
Nasuh rezervoar goriva u Milano za 101e! Cijelim putem u Italiju su klali koliko su idje moglo... Kad se vratih na ove nase cijene, sa osmjehom ga punim!
Još koliko je naše kvalitetnije!!!!
Kupujmo naše!
Evo su ispunili Fabijin zahtjev da plin mora kostati upola manje nego benzin
Od ponoći će u Crnoj Gori litar eurosupera BMB 98 biti skuplji za tri centa i koštaće 1,40 eura, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
ups odoh da natocim rezervoar i ustedim za hamburger i cedevitu :)
70 i kusur litara :) po 3 centa pa racunaj :)
Sad je u gurman hamb euro, tako da ti to dodje na 70 litara oko 2 eura ustede , ili ti 2 hamburgera (jedan obrok), ili oko litar ipo bezolovnog (to ti je 6 km voznje)...
E sad da odes do pumpe da sipas (osim ako nije na usput) ce ti otic recimo 3km, tako da ode odmah pola ustede, a ako je hamb na usput isplati se samo ako uzmes jedan, i to ovaj iz gurmana....ali ako ti nije gurman na usput, dok dodjes do njega, istrosio si i drugu polovinu ustede i vise se ne isplati kupovat hamburger, cak sta vise, treba se vratit kuci, i onda iz ustede dolazi se do troska
Plin i benzin jos nisu fifty fifty, mora benga na 1.50.
P.S. nikad kod nas benzin nije bio skuplji, preko $2/l.
Pogle cijenu plina u SRB:
http://img6.imagebanana.com/img/74wgw9ic/Capture.JPG
16 centi razlike.
od sjutra litar BMB 95 - 1.40 e ...sad rekose na vijesti...
Ja ne vidjeh tu vijest nidje do sad, obicno je na ovaj topik odma napisu
Samo 98, 95 ostaje ista cijena
Sipah u Trebinju neki dan po 1,15e ovaj bezolovni 98. Odje nas deru kao ovce...
Pa i treba, ovce sluze za sisanje.
ljudi pitam ozbiljno osjetite li stvarno razliku izmedju 95 i 98 ja ne, jos bi na motoru trebalo lakse da se osjeti