trupacke na moderatora/e!
Kao posmatrac na ovom forumu, kao neko ko ne ucestvuje aktivno moram moderatorima porucit sopstveni dojam.
Svaka vi cast!
Ali mislim da ovaj forum ipak trebaju da moderisu profesionalci.
Mislim na parapsihologe, psihijatre i neurohirurge za hitne intervencije.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ako nekome trebam da pokazem dokaze za ovakvu tvrdnju, napisacu.(zveku zivom cu na pisat englesku verziju).
Forum za diskusije ili za svadjanje
Mozda nisam dovoljno eligibilan za diskusiju o ovome za neke od vas, ali ja cu ipak iznijeti svoje misljenje. Od nedavno sam clan ovog foruma sto ne smanjuje moje iskustvo na forumima, jer sam clan stranih vec dugo vremena, i zapazio sam da zbog nekih ljudi ovaj forum lici sve vise i vise na mjesto za svadjanje, nabacivanje i dobijanje statusa - kul. Koliko ja znam forumi su prvenstveno za diskusiju, argumentovanu, ali ne mogu a da ne zapazim da neki ljudi postuju sve i svasta, raspaljuju mrznju... Ma sad cu sve da prozovem pojedinacno...
Zveku zivi - sovinisto i neznalice..
Zveku stvarno mi nije jasno kako mozes da postujes ovakve stvari o proroku. Nije mi jasno kako moze moderator ovo da zadrzi... sta mislis Zveku zivi, da ako postujes nesto sto je na engleskom to odmah znaci da je tacno... najdes neki clanak od nekog stranca, iskopiras ga i odmah je on tacan.. Pricas kako imas iskustva, i vjerujem ti.. Mislim da je tvoje iskustvo duboko sovinisticko, mislim da je tebe zivot naucio da mrzis... Samo postujes negativne stvari o Islamu, samo o njemu, a nisi svestan koliko se mozes postovat o bilo kojoj religiji, posebno o tvojoj (zvanicnoj, neka si ateista). Zasao si u godine, samo postujes, a sta si ti u stvari konkretno uradio? Reci mi, prijatelju, osim sto ides po netu, kao kakav.. i trazis sve negativno o Islamu. A nisi svjestan da ako mislis da doneses zakljucak o necemu moras da sagledas obje strane, i pozitivnu i negativnu, ali si ti toliko zaslijepljen... Nemoj mi molim te pricati o tvom iskustvu, jer ti samo mrzis... Idi na net pa kopiraj stvari o drugim prorocima.. Reci mi da ako ja iskopiram pola Braunove knjige to odmah mora da znaci da je ona autenticna.. Je li? Mada mislim da ti i ne znas kakvo znacenje ima Braunova knjiga "Da Vincijev kod". Malo cu je objasniti radi argumenta. Nije stvar u tome je li ona tacna ili nije (njegova kniga je vecinom netacna, sa nekoliko tacnih stavki, inace on je procitao malo od knjige koja se zove Templari - 15 godisnje istrazivanje dva novinara iz Engleske koji su duboko zasli u istrazivanje, cak su i dosli do nekih spisa iz Vatikana).. Ali to nije poenta. Poenta je da je Braun zapoceo novi pokret u knjizevnosti - modernu renesansu. Cilj njegove knjige (sa koje god strane je gledas - da je tacna ili ne) je da ne uzimas sve zdravo za gotovo. Nego da malo razmislis, i pogledas drugu stranu prije nego li doneses zakljucke.. Procitaj malo Templare (mada ima mnooogo strana) pa vidi koliko netacnosti ima u drugoj vjeri, pa je poenta ista. Boga ima, ima i proroka ili samo velikih filozofa, ali se vremenom njihova poruka promijenila. Zbog ljudi kao sto si ti, zbog ljudi koji misle da ako procitaju nekoliko clanaka na engleskom ili nekom drugom jeziku, misle da sve znaju, a znanje se ne stice tako. Procitaj sto vise kniga, odradi pravo istrazivanje sa razlicitih gledista ljudi pa onda pricaj... Ti si mi neki svetski covjek, a konstantno si kontradiktoran sebi- da ne kazem licemjeran... Samo unistavas ovaj forum, i gledam ljude koji od bilo kakve diskusije prave gluposti, unistavaju teme svojim opaskama, ili kontrama... Zasto!? Ehe, daleko smo mi od Evrope...pih...
Da mozes sve bi muslimane pobio, je li zveku zivi? I sta mislis da bi time postigao? Ajde reci..Pih...
Nikolaki.. Ok, ti si kul... Shvatamo to po tvom avataru... Sjajan si.. Nema sta, ali brate koja god diskusija da se pocne ti je unistis, nema, ili tvojoj kontri ili opaski ravnoj djetetu koje bi samo da se svadja da bi bila kul.. KUL si, ali brate ajde da malo argumentujemo, da ucimo jedni od drugih, jer toliko toga mozemo da naucimo...
Vas dvojicu sam morao da prozovem, jednostavno ste neverovatni... Ja sam cak pokusao da ostvarim normalan kontakt sa Zvekom, ali neee, on ima iskustvo... Ne mogu da se koncetrisem sada.. I pricate kako su zene ravnopravne sa muskarcima, a kako mozete to da kazete (ovo se odnosi na pozamasan broj ljudi) kad ne dozvoljavate da se o tome i diskutujete. Ukoliko jedna cura krene diskusiju o tome, vi odmah napadate, zajebavate se, prosipate svoju filozofiju, koja je nista drugo nego protiv zena... Pogledajte samo kakva je vasa komunikacija sa curama koje nesto postuju... I nikakva originalna diskusija, samo ono sto cujete na televiziji.. Dosta sam pstovao, svejedno cete me nagrditi...