Mijenja sam krv u Rusiju i prska.
Printable View
Mijenja sam krv u Rusiju i prska.
Nimalo nije lak posao izdrzati sa djecom koja su navikla na shetnju i igru,do maloprije su mi bila 2 btatanića,željni su bili dvorishta i psa,ushli su samo da doruhkuju pa ruchaju.
Ko god ima djecu koja vole pse,otvorena su mu vrata kad god,mi cemo biti unutra a vi uzivajte makar par sati.
Eo i ja sam morao provjeriti; malo sam se deprimirao..
Davne 2009. išla tema Prijete nove zaraze (uvod je bio članak o respiratornoj epidemiji u Kini sličnoj aktuelnom Covidu)
Sudeći po naslovima:Nestašica čokolade; Zabrana uzgajanja u vrtovima; Čipovi za ljude; Kontrola uma... Mmm, svijetla budućnost moj outline ;)Quote:
da znamo na čemu smo u narednom periodu
Kao šlag na tortu, gle ovo:
#39218 16.03.20
I službeno, skinuo sam Krknu s trona. Ja sam The Prorok s CdM-a :D
vidiš li mi kakvu svadbu u budućnosti [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Udaćeš se... [emoji38]
Sent using Tapatalk
ima li ko na forum da mu je buduća žena ili sadašnja iz Bjelopavlića sem mene? [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
nema, ima bivsih.
veli mi otac sad "a mene zatvori ovako jos mjesec dana , onda me bolje ubij " ahhahaahha a sjedi DOMA i pusti pricu
Za trač kaficu izgleda da nema prepreka :D
https://pbs.twimg.com/media/ETu2qtLW...jpg&name=large
hahahaahahahahah e svaka im cast .ovo je pobjeda
GO4TV su otključali videoteku za sve svoje korisnike!
S obzirom na novonastalu situaciju, najbolji način da provedete vrijeme a produžite zabavu jeste da pogledate kultne filmove jugoslovenske kinematografije!
Svi korisnici će od ovog trenutka moći besplatno da gledaju filmove iz naše videoteke, bez obzira na paket.
Sada nema okupljanja, ali ima filmova. Obnovite gradivo, uživajte, od nas, za vas, zbog svih nas!
Dostupni i domaći kanali!
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Snupi je u karantinu, možete i vi...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0b80f8173d.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja otprilike 1-2 nedjeljno izadjem u nabavku. Kupim leba za 4-5 dana, a i mijesi se, tako da jednom nedjeljno dokupim zalihe.
Meni ovo nešto teško ne pada. Ispopravlja se sve po kući i izmišljaju poslovi, sa familijom si i imaš vremena da radiš što ti pane na pamet.
Ko ima djecu, sad će krenut učenje, neke vježbe po kući.... filmovi, serije, knjige, društvene igre....
Ja ne pamtim kad sam imao više vremena da se bavim stvarima kojima sam htio sa se bavim, samo nisam imao kad.
Samo pozitivno, i ovo će proć.
P.S.
E sad ako si u tazbinu u Bjelopavliće, to je već malo hostile okruženje, tu već psiha radi [emoji23]
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Mi smo u jednosobnom stanu, razlika u djeci 4 godine, stariji treba u skolu od septembra.
Za njih je ovo pakao, puni su energije i kad im sve moguce dosadi trce po kuci gore dolje.
Kod mene trojica... 11, 5 i 1.5 god... Ali dok smo zdravi sve je potaman...