ja cu vjerovat sve do momenta dok ne vidim mirka kako se vuce po terenu.
covjek je poceo da me nervira samo tako. ne mogu vise da cujem onu pricu da on moze jednim potezom rijesit utakmicu. sjeca li se ko kad je bio neki njegov potez tog tipa zadnji put? ja ne, samo znam da sam nedje u to vrijeme kupio dres sa njegovim imenom na ledjima (rado bi ga mijenjao (ako je ko zainteresovan) za dres Savica).
a sto se tice price o njegovoj lucidnosti i tom toliko ocekivanom potezu za resavanje utakmice nekako sam ubijedjen da bi svi mi sa ovog foruma pod odredjenim spletom okolnosti mogli postic taj gol koji bi nas odveo na EP recimo (vucemo se po trenu 92 minuta, izgubimo 100 lopti, napravimo 100 pogresnih dodavanja i negdje u taj fatalni 92 minut recimo jovetic sutira sa 25 metara, ceh brani lopta se odbija do nekog od nas i mi sut u prazan gol) i znaci li da bi zbog jedne takve situacije nasa reprezentacija trebala da igra sa skoro pa jednim igracem manje?
neka no je u zadnje vrijeme poceo da priznaje redovno da nije pruzio maksimum. do kad li ce ga trpjet da mi je znat....
no, ja zaista vjerujem da mozemo nesto napravit nocas i idem tamo punog srca da: pod uslovom da prodjemo ili da ispadnemo se zahvalim momcima na ovim fantasticnim kvalifikacijama i ovom snu koji ce se vecers zavrsiti ovako ili onako...