Vama je Blazic bolji golman od Poleksica ? Jedino u cemu je bolji sto je konstantiji malo, a i pored toga bih stavio prije Poleksica na gol, jeste da dvije godine nije branio zbog UEFA-e mafije ali ponovo bi manje kiksao od Blazica.
Printable View
Vama je Blazic bolji golman od Poleksica ? Jedino u cemu je bolji sto je konstantiji malo, a i pored toga bih stavio prije Poleksica na gol, jeste da dvije godine nije branio zbog UEFA-e mafije ali ponovo bi manje kiksao od Blazica.
Poleksić je branio protiv Bjelorusije i primio samo taj gol iz penala.
Ima iskustvo Lige šampiona, Lige Evrope, Serije A i prvog kvlifikacionog ciklusa reprezentacije za razliku od ostalih opcija.
Istini za volju sve to kad se sabere ne znam ima li 20 utakmica... Ali i to je nekakvo iskustvo.
To nam je što nam je, ne uliva neku sigurnost, nisam nikad gledao utakmicu na kojoj je on oduševljavao (kao što Bonja zna)... uvijek je bio prosječan. Ali je najbolje što imamo.
Sreća je da je Hart u krizi, pod velikim je pritiskom medija jer ga od početka sezone stalno kritikuju
a forma mu je takva da je taman kao da im Poleksić brani.
ja se nesto ne sjecam da je Poleksic imao neki veci kiks kao Bonja protiv Ukrajinaca , on je pouzdan golman koji ne kiksa mnogo i sto je do njega odbrani dok Bonja zna da kiksa zesce ali kad ima noc onda sve skida. da ne bude zabune krivo mi je sto Bonja ne brani jer je blistao protiv Poljaka ali u opste ne mislim da je poleksic lose rjesenje.
Jovanović još čeka englesku vizu
Milan Jovanović je opet pozvan u reprezentaciju, ali se još nije priključio saigračima, iako je prvenstveni meč za Lokomotivu iz Sofije odigrao još u petak veče. Razlog - njegov pasoš je poslat u Beograd, zbog dobijanja engleske vize. A bez pasoša, Jovanović nije mogao da napusti Bugarsku i doputuje u Crnu Goru. U reprezentaciji očekuju da će se procedura završiti sjutra ili u srijedu, jer je nakon serija povreda ključnih fudbalera Jovanović vrlo značajan u defanzivnoj kompoziciji pred Vembli, moguće je čak i da će pokrivati poziciju štopera.
Svi crnogorski reprezentativci dobili su engleske vize početkom prošlog mjeseca pred gostovanje Poljskoj u Varšavi. Jovanović tada nije imao klub...
...........................
E qq... Dako Džudo bude dobro...
mislim da mi je bolje da ne gledam utakmicu jer srce će mi stradati...biću optimista:)
Zvoncica je uvijek bila glas razuma na forumu.:very_drunk:
„Kada se Engleska u petak sretne sa Crnom Gorom, a onda i četiri dana kasnije sa Poljskom moraće da misli samo na pobjede. Jer, ako Roj Hodžson i ekipa ne odu u Rio iskreno se plašim za budućnost fudbalske igre u Engleskoj”, počeo je Hansen i nastavio:
„Dakle, sve staje u narednih nekoliko dana - ako Albion ne uspije, upašće u depresiju, ne znam da li će se ikada oporaviti i biti na vrhu. Neuspjeh je zabranjen i zbog karijera igrača i selektora, ali i zbog tradicije koja bi se srušila do temelja”, ističe Hansen.
sto volim kad imaju moranje a zna se da je tada najteze igrati, kad si pod pritiskom. mislim ako izdrzimo prvih 15 minuta bez gola da im moze sjevnuti neka kontrica pa onda svih 11 igraca u 16 m
Ali oni nisu dobili nijednu jacu utakmicu u ove kvalifikacije
Sent from my iPad using Tapatalk HD
SAVIĆEVIĆ: Smiješno je u ovoj situaciji prijetiti Englezima!
Predsjednik FSCG Dejan Savićević kazao je da je zadovoljan urađenim do sada, i da igračima treba čestitati bez obzira na ishod kvalifikacija.
- Imamo puno problema. Nijesmo očekivali da ćemo imati ovoliko povrijeđenih igrača. Od početka kvalifikacija falila su nam dva-tri igrača, što zbog kartona, što zbog povreda. To je ono čega smo se bojali kada dođu ove odlučujuće utakmice. Nema Vladimira Božovića zbog kartona, Vučinića, Pekovića, Baše, Džudovića, golmana Božovića zbog povreda, Jovanović ima problema sa vizom.
Ne možemo da prijetimo nikome, jedino možemo da obećamo da ćemo dati sto odsto sebe, i da ćemo skupo prodati svoju kožu. Smiješno je u ovakvoj situaciji prijetiti Engleskoj. Tu je još dosta igrača koji nijesu u takmičarskom pogonu, koji nemaju kontinuitet igara. Ali, ti igrači su uvijek davali sve od sebe za reprezentaciju. Jedino što možemo da obećamo jeste da ćemo se boriti do kraja. I ako izgubimo, ništa ne možemo da zamjerimo momcima. Ako daju sve od sebe, kako god se završi utakmica, ja ću kao predsjednik biti zadovoljan - poručio je Savićević na konferenciji za novinare.
- Zadovoljan sam ovim do sada. Ostvarili smo početni cilj, a to je da se do samog kraja borimo za jedno od prva dva mjesta. Poraz od Ukrajine će nas na kraju skupo koštati, ali što je tu je. Taj mjesec, jun nam nikako ne odgovara. Prvenstva se završavaju rano, Vučinić i još nekoliko igrača nijesu igrali mjesec dana. Ali, ne možemo mi da biramo kada ćemo da igramo.
Probaćemo sljedeće kvalifikacije da dogovorimo da u tom terminu igramo sa slabijim reprezentacijama. Evidentno je da ta pauza ostavlja dosta traga na naše fudbalere, pogotovo kada igramo sa jačim selekcijama - zaključio je Savićević.
Znaci ni Dzudovic definitivno ne moze, ako je za vjerovat Deju. Jos ako Jovanovic ne uspije da izvadi vizu.. divota.
edit : Takodje i Dnevne pisu da ni Simic nece putovati za Englesku zbog povrede.
Čuš ako ne uspije izvaditi vizu. Ako ne uspije, znači da su oni to namjerno zajebali, to ti je sigurno. Uvijek su sportisti dobijali te grupne vrlo lako, posebno ako reprezentacije gostuju. Ako on ne dobije, garant ti je to maslo Engleza.
Dejo se već preda.
^^Mozda jos uvijek pamte onu precku od proslog puta pa nece da mu je izdaju :) . Salu na stranu, vjerovatno zapinje iz razloga sto su ga bili hapsili prije pola godine u pijanom stanju u Beogradu kada je lomio ona kola, ako se neko sjeca...
Ako se jos neko povrijedi iz odbrane (pu pu pu, daleko bilo), vjerovatno ce Brna morati nekog iz veznog reda da vrace nazad. Ako ne grijesim ostali su samo Pavicevic, Vesovic, Savic, Kecojevic i Jovanovic, s tim da je ovaj zadnji i dalje upitan zbog te vize.
proslijedite ovo Brni, nek im pušti pred utakmicu :D
http://www.youtube.com/watch?v=G1GWBB7qrBA
Sta bre ne daju vizu :shock:
Zar to moze uopste?
Ako to urade,trebalo bi zalbu UEFA poslat i ne izac na teren.
Vidim niko se ne sjeća šta je Poleksić branio Bugarima pod Goricom u prvom ciklusu, tačnije Berbatovu.
Mene je samo strah sto Poleksic nije branio na zvanicni mec 3 godine, i odjednom Vembli. Ako to prebrodi ima kvalitet da ne primi go.
Isto kao kad imamo termine, pa se kupimo i krpimo đe stignemo.
-Što činiš brate?
- Evo ništa, sad s faksa ti bratski
- Ništa vala bezveze, no viđi
-Reci brato
- Da nećeš fudbala noćas u 9, fali mi igrača a zadnja nam je tekma ovog turnira, ako dobijemo prolazimo i idemo na jači turnir u Beograd?
- Oću brate, đe se igra?
-Vembli,
-Važi bate dogovoreno
Ne daju vizu, zato shto cak i za sportiste postoje rokovi za predavanje dokumenata za istu, a mi smo te rokove uveliko prekoracili. Ukoliko Jovanovicu daju vizu, to nece biti nista drugo bez dobra volja UK vlasti. Cisto da se zna. Da ne pominjemo da Jovanovic ima kriminalni dosije.
Saviceviceva izjava je jedna velika prdnjava koja moze biti i te kako stetna, jer je svima objavio da ocekuje neuspjeh i poceo da iznalazi opravdanja za njega prije nego sto je utakmica i pocela. Za neuspjeh nema opravdanja-nekvalifikovanje u barazh treba automatski da znaci smjenu selektora i strucnog shtaba, jer se kvalifikacije ne igraju samo u petak, vec dvije godine.
Od prica Deja, Brne i ostalih koje se svode na "mi smo mala zemlja i realno je da izgubimo ali skupo cemo prodati svoju kozu" mi se iskreno povraca. Od "skupe prodaje koze" i "pogibije na terenu" niko nema ama bash nista-ni reprezentacija, ni selektor, ni navijaci. Stoga ne mlatite nego vodite te treninge i gledajte da dobijete Engleze kako znate i umijete. Ili se vucite kucama pa da dovodimo one koji to umiju. Ovaj poslednji pasus se ne odnosi na igrace.
Hahahahahaha. Čuš zadnji pasus se ne odnosi na igrače? Nego na koga? Dejo i Brna da istrče da dobiju utakmicu ili kako? Pa mora se odnositi na igrače, jer oni igraju, jelte. I ne možeš očekivat' od stručnjaka Brne da dobije utakmicu a nema ni 2 krštena igrača. A i kad ima igrače on ne umije.
Sad možemo pričat što goj oćemo, ali sad nije vrijeme. Davno je to prošlo kad je trebalo trenera novog dovodit', sad prijatno.
Ova Dejova priča je na mjestu, i naravno je da je retardirano da pijetiš nekom sa ovakvim sastavom, a ne Engleskoj. Na Vembli.
Mi bi protiv Moldavije u goste jedva bodove izvukli, sa ovakvim sastavom a ne sa Englezima.
Da imamo ful sastav, kao što je trebalo, da nam je svako tu, ajde može.
Ali ovako.. Što manje golova primiti i to je to.
Ako ima gram mozga vratice Zverotica na desnog beka, onaj Pavicevic nije ni trebao da se zove u reprezentaciju za ovaj ciklus...S obzirom da nam bod nece kurca valjat, treba da pocne Kasalica desno, Joveta lijevo i Damjanovic centralno...sredina Simon, Drincic i jedan da kvari igru...s tim naravno da se Kasalica i Joveta non stop vracaju da pomognu...mada sve je dzaba jer nam je odbrana bez Base suplja totalno...
Pekovica za zadnjeg veznog da nekome izvadi bubreg.
jesi ti onaj isti sto si velichao deja i brnu prije neku god?:)
u sustini, ove kvalifikacije i nisu tako lose bile, i mnogo smo bolje prosli nego sto su moja ocekivanja bila sa "strucnjacima" koji sada vode reprezentaciju...
igraci su igrali srcem i ne može im se ništa zamjerit. zapravo svi zasluzuju pohvale sto god da se desi u preostala dva kola, osim sava pavicevica i volkova koji su nedgovorno postupili u utakmici sa ukrainom, al **** ga, da je bio neki bolji trener da ih malo smiri na poluvremenu mozda bi druga prica bila..
dobro bi bilo kada bi se za iduce kvalifikacije postavio neki trener iz jugoslovenske skole, dok su jos zivi ti treneri.. mislim da bi nas lakse poveli na prvenstvo sa svojim iskustvom, ali znajuci "elitu" koja vodi FSCG i sto se sve ranije desavalo, mislim da ce se tesko tako nesto desiti..
jovanovic dobija do sjutra vizu (dnevnik rtcg)
Bolje je već kad je ovakva situacija da se od Žalosne Sove uzelo dva tri igrača iz mlade reprezentacije da se momci čeliče za buduće kvalifikacije nego sto se zovu igraci koji nisu igrali tri takmicarska meca od pocetka godine ili igrači koji ni u prsloj Zvezdi ne zaigravaju
Evo ga moj sastav, predomislio sam se za Kasalicu... na nesto bi to licilo ipak:
---------Poleksic------------
Zverotic--Savic-Jovanovic--Volkov
-------Pekovic------------------
---Krkotic-----Drincic-----------
Vukcevic---------Jovetic-------
------Damjanovic-----------------
S tim sto ce on napravit gresku pa ce stavit Boskovica na sredinu i Pavicevica na beka
^Pekovic je takodje povrijedjen.
Kamo sreće da Brna može da interpretira 10% ovog motivacionog govora. Kamo puste sreće...
Dejo je po pravilu pesimista, uvijek su mu izjave ovakve, upozoravajuće, skoro defetističke, i naravno sprema alibi za kumaru. Pazi on je već zadovoljan... boga ti... razmišlja kao da nikad nije bilo šanse da se plasiramo, i da dođe do para od plasmana i uloži u našu nesretnu infrastrukturu... a bilo je šanse, da smo samo remizirali sa Ukrajinom doma (od čega nas je dijelilo 45') ne bi bilo nikakve dileme da idemo u baraž. Brnović je tu utakmicu vodio krajnje diletantski. Kako pored svega toga može da bude zadovoljan?!
I slažem se da bi bolje bilo da su reprezentaciji priključeni Bakić i Đorđević, i zbog njihovog iskustva, i zbog toga što nam fali isuviše igrača, i klupa nam je za ovu utakmicu nikad kraća. A trebaju momci skupljat iskustva za neki sledeći Vembli. Reprezentacija mora za idući ciklus da se poprilično podmladi. Ako rezultat sa Vemblija bude loš, utakmicu sa Moldavijom mogu slobodno da smatraju oproštajnom: Džudović, Vlado Božović, Peković, Bošković, a 33 uskoro pune i Novaković, Pavićević, Delibašić, Damjanović... Pitanje je ko će od njih zaista biti upotrebljiv za ubuduće.
Inače Simić isto ne može igrat, a Dejo veli i za Džudovića da je definitivno otpao... iako je trenirao juče?
Šta je tu je.
Da je neki drugi sport u pitanju ne bi imali nikakve šanse, ali fudbal je to. Uvijek se može napravit rezultat čak i kad i kad su sve šanse protiv tebe... Može se i protiv Barselone, a kamoli protiv Engleske koja možda igra najgore kvalifikacije u istoriji.
Ovo je jedna od kljucnih stvari, zasto ne prikljuciti Bakica i Djordjevica A timu ? Takav tip igraca nam treba, a imamo tonu povrijedjenih igraca, tako da sigurno ima mjesta za momke koji igraju u Fiorentini i Tventeu, iako tamo nisu prvotimci. Kad mogu Simon i Mrva, koji su tek postali standardni, zasto ne bi mogla ova dvojica ili jos koji igrac iz mlade reprezentacije?
E to mi nikad neće bit jasno, zašto ta dva mlada igrača ne dobijaju priliku uopšte, a pokazali su da znaju da igraju fudbal.
kvalifikacije U17 u Sarajevo (2x40 min)
Hrvatska 1:0 Crna Gora
primili gol u 82 minut, od 22 minuta smo imali igraca vise
pa i nisu nesto previse pokazali da igraju fudbal. Pogotovo Bakic - navedi mi dje je i kome pokazao da zna da igra fudbal, osim sto je u CG traktor ligi bio solidno zapazen? za sad je pokazao da ima dobrog menadzera.
Ja bih volio da obojica budu najbolji na svijet, i ja sam isti ocekivao da ce opravdat te transfere u jake lige ali Bakic bas nista nije pokazao od kad je napustio Mogren. Dobro je da dobija minutazu u Fiorentini ali ja jos ne vidjeh nista, da mi je jedan sut da vidim ili dribling pa da pocinem :)
U dresu repr su bili najgori i mislim da ce prije Marko Vukcevic ili Stefan Mugosa postat igraci nego Bakic.
I nije mi jasno oke se dofatiste price o podmladjivanju ekipe, 78 sati prije utakmice svih utakmica, pa koliko god osakaceni bili - sanse postoje, cilj je i dalje izdrzati 30min. Sa ovima sto nedostaju bi to bilo mnogo izvodljivije, ali i dalje se sportski nadati.
Deja ste iskritikovali svi, i onda mu se pridruzili u pesimizmu. Isto je pricao i prije dvije god, bio jje ubijedjen da nas Englezi ovdje dobijaju i da ispadamo u Svajcarskoj.
Ja mogu biti zirant a i suduznik recorderu da nije neki fan deja,a brnu je razapinja kad je postao selektor.Cak vise nego ja i ti..:)
No je to past tens prica...Sad je realnost engleska i vembli.E sto bi dao da je to davna proslost,jer giljotina nam predstoji.Jednostavno,povrede su ucinjele svoje.Ne bi prvi put bilo da pogrijesim,ali mislim da nemamo ni teorijske sanse.Englezi kompletni,samo volkot nedostaje...Makar Bonja da brani,ima bi tracak nade..ovako premrka kapa...po 5-6 loza prije utakmice predlazem da svako od nas popije,mozda malo i pustimo dajmu...nista tablete,jer nema sto da izgubimo.
Bilo je strasnih utakmica.Brna,iako je najbolje htio,treba da ode.Baraz protiv ceske i ukrajina pod goricom trebalo bi da su kapi koje su prelile casu..Evo bi trebalo da idu po tri iz grupe za sledece EURO kvalifikacije.Treba nam novi selektor,i da mu se postavi kao cilj,odlazak na euro.Dosta je bilo samoće i bola.
Insua zar stvarno mislis da ce Dejo maknut kuma?? To se desit nece, sad ce prica grupa bila preteska do zadnjeg kola smo bili u igri i slicno. Jedina nada da se Brna makne je da izricito Mirko i Stevan naprave ulitimatuum igranja u repki.. Drugi nacine ne vidim
Iskreno, mislim da Dejo nikad nece postaviti osjetno boljeg od Brnovica, jer ako to uradi to je kao da je sam sebe makao. Citavi problem je to bio i sa Kranjcarem-klasicna sujeta podgoricka. A Dejo jes' komicno neobrazovan covjek, ali nije glup, i sigurno se nece (sa njegove tacke gledista) zajebati na istu foru.
Tako, nade u neku "fergusonovsku" licnost na celu reprezentacije nema, dok je ova garnitura na celu Saveza. Dejo hoce da se njegova cuje i pita u odabiru igraca, pripremnih utakmica a pocesto i taktike. Ono sto bi nama novi trener donio (pod uslovom da to bude trener a ne neki som) je vodjenje utakmice, reakcije u 90 minuta-da se ne desavaju gluposti kao protiv Ukrajine i Ceske.
Ruku na srce, imao je Brnovic i svijetlih momenata u ovim kvalifikacijama. Vodjenju utakmice protiv Ukrajine u gostima manu ne moze naci ni Zoze Murinjo, a njegove izmjene protiv Engleza u Podgorici su ucinjele da u drugom poluvremenu nadigramo svjetsku fudbalsku velesilu. Ipak, sve je to rastrzano, sporadicno i na o ruk za jednog managera A-reprezentacije. Tu je i neiskustvo-on jes' trener reprezentacije 2 godine skoro, ali to je 10ak takmicarskih utakmica, to je smijesno malo. Da bi imao shansu da postane solidan manager (naravno, ako covjek to zeli), mora ici u neki klub i tamo se dobro iskaliti, pa makar Petrovac ili Grbalj.
Nego, da ga ne kudimo dok ne vidimo petak i utorak-ako nas povede u Brazil svakoga ce boljet' ona stvar i za neiskustvo i za to sto je on mozda lud.
Namjerno sam napisao da ode,misleci sam da napusti.Cuo sam da prica kako mu je dosta,i da je veliki pritisak javnosti..e sad vidjecemo je li to tacno....Po nekom najrealnijem scenariju,ne vjerujem da ce navijaci ravnodusni biti prema njemu protiv moldavije.Ne bi bilo prvi put.A da ce ga Dejo mać' kvota je 1.03.
je li moguce da su mu kumovi trener mlade i trener a reprezentacije? kakav sadam husein sprdnja.. kako je prisvojio reprezentaciju ka da mu je od djeda ostala