8 kola sam ceka danas ispred mene na cetku. Veli mi onaj radnik, nije stajala od jutros. Stvarno je bolesna kisa padala sinoc.
Printable View
8 kola sam ceka danas ispred mene na cetku. Veli mi onaj radnik, nije stajala od jutros. Stvarno je bolesna kisa padala sinoc.
Ja da sam vlasnik perionice ne bi mi ga privirili sa sundjerima....alo...isprska ga sa 20 centi....trlja sundjerom po' ure ...i onda ga ispere za 30 centi.
Za to vrijeme bi "normalni" korisnici oprali 5-6 auta.
Meni za moje vozilo treba 30 centi ma koliko prljavo bilo.
10 centi da se isprska pjenom. Sundjerom ga taknem jer sama voda ga ne može oprat. I 20 centi vosak i ispiranje.
Ako će neko u opkladu da čistije ne može bit za 30 centi.
Za 30c ne mogu ni pjenu nanijeti kako treba na auto normalne velicine....
hah 30 centi
ja ispod tri eura sanse nema
Ako se do Ct ide za 10min, ako benzinjara 2.0+ troši 4l, ništa čudno i da se auto opere za 30c... :D
Ko to stiže PG - CT za 10 min i auto opere za 30centi volio bih ga upoznat.
Fabija i ja smo mjerili, trebalo mi je tacno 9 minuta i 43 sekunde do CT !
E pa sto se na ovaj forum sve nece procitati, benzinci manje trose od dizela, mercedesi, bmw, audi, vw kante, sve iskusni i sveznalice, nista ispod 300 konja i 3000 kubika ne valja, vozaci po CG brzi nego Schumacher....
Šeta li ko od vas ja ojdoh sad. :D
Inače da neću stavio bi tel pored kola dok perem pa da vidite pokafenjelo od gliba ima za 70/80c da ga operem..
Sredjen rover, samo da javim koga zanima :D nekakvi hidraulicni podizaci ventila blokirali, naslage necega :D ne znam tacno sto, ali sve se sredilo za 120e, i u to se uracunalo novi kaisevi, komada dva, svjecice, ulje, filteri, antifriz... spreman za nove okrsaje. Inace za 12 godina koliko ga vozimo ovo je drugo "vece" ulaganje(sem goriva, trosi...)
Ja do Cetinja 25 minuta lagane voznje i jos 20-ak dok izadjem iz pg. Kakve to veze ima ne znam :D
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Kod koga najbolje odraditi uklanjanje FAP filtera? Ima li neko iskustva sa autoelektronikom Bugi? Koliko se krecu cijene?
U ASFerrari u DG.
P.S. krajem 2016-e ih sve morate vratit gdje su bili pa kako hocete.
Mogu ti zavrsit mali popust :) od čipova do sto oces.
Sad su se odvojili taco je samostalno kod vodovoda pa vidji nzm je li bugi pretrpan..
-------
Da dodam nocas kuper opran na osmanagic jeste da je bilo guzve iznenadila me i svadje tamo jedni oce sa jedne da udju u boks drugi okolo pa prepirke.
Bio logicno nagrdjen sa ovom kisom 1e ruka me zaboljela.
20c tecnost za felme komplet auto isprskano
40c pranje + voskiranje nekih 10tak sek
40c ispiranje
Fala vi dobri ljudi :) Ako mora biti na autu radi tehnickog onda se ne isplati micati to, ili skinuti ga i ocistiti ili nedje na otvorenom stisnuti dobro da izduva malo, ali koliko je ovo drugo efikasno aj ga znaj.
Objasni mi tvoj problem pa da ti ga rijesim. :) jer ne znam kako se koji zove dfp/rks/mtp ali su mi price o problemima u glavu ostali pa da vidimo. :)
Kunem ti se, mr. Wolf (Pulp Fiction) je nula za tebe http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile25.gif
Zajebavas da si gledao Pulp Fiction?!
[emoji117][emoji118]
Sent from my iPhone using Tapatalk