Eto se i ja raspitah malo, kod toboš nekih izvora, i čuh da je sva prilika da će Joveta ipak igrati.
Printable View
Eto se i ja raspitah malo, kod toboš nekih izvora, i čuh da je sva prilika da će Joveta ipak igrati.
A ne zna se to ljudi još, može svašta bit do petka
Zverotic - Savic - dzudovic - jovanovic
Vukcevic - drincic - krkotic - boskovic
Jovetic - damjanovic
opet krkotić
Bozovic
Pavicevic - Savic - Dzudovic - Jovanovic
Vukcevic - Zverotic - Drincic - Volkov
Damjanovic - Jovetic
Kucu bi' stavio da ce ove 11 Brna izvesti, ako svi ostanu zdravi sto je veliko ako. Cak mislim da je najveca dilema u ovom trenutku na lijevom beku izmedju Jovanovica i Vladimira Bozovica.
Bozovic mislim da ne moze protiv Engleza da igra zbog parnih kartona. Veca je dilema na desnom krilu-prije tu vidim Kesalicu nego Simona.
^U pravu si, potpuno sam to previdio za kartone Bozovicu. A ne mislim da je Brnovic toliko lud pa da mu pored zivog Simona igra Kasalica. Pa i megaspori Boskovic bi bolji posao odradio po krilu nego onaj strucnjak.
Igrace Simon nije ni Brnovic toliko lud. Valjda nije. :)
http://www.vijesti.me/sport/i-basa-o...-clanak-152829
:(
Realno je previše malera za jedne kvalifikacije. Ostaje nam da se molimo da Stevan bude dobro.
Božović
Pavićević Džudović Savić Jovanović
Zverotić Drinčić (Krkotić) Vukčević Volkov (Bošković)
Damjanović Jovetić
damn, da ovo nije neka taktika/patka brnovica i komp da englezi nasjednu da nec eigrati ovi igraci? Steta ako ne budu igrali ali ipak se moze igrati 9ako se igra kao ekipa kompaktno) cak u napadu mozda i bolje sa Damjanovicem i Beqirajem, ko zna..sa Vucinicem zadrzavamo loptu previs ekod njega i usporujemo ritam 9iako je covjek od poteza)..
uglavnom remi kao pobjeda igrali ovi ili ne...tamo se cisto sumnjam ne moze pobjediti pa igrali 4 vucinica (ali se naravno nadam nekoj bombi ili kontri nesto da udje)
...ovo su mozda zadnje iliti prezadnje kavilifikacije za neku fudbalsku smotru na kojoj ce crna gora ucestvovati kao "drzava" mada ni sada nije no ajd...prema tome svejedno da li ce se plasirati ili nece...najbolje bi bilo da cupnu koju paru da se ne muce englezi a i moldavija bi dala sigurno novaca zbog rejtinga na fifa listi...pa da makar neko ima koristi od toga...
luis roca strikes again
Sve i da smo kompletni ne bi se plasirali, tako da nam dodje na isto. Nerealno je to očekivati nakon onako prosutih bodova...
Rijetko me što iznervira kao pesimizam. Dajte ljudi, što je to... Zar vam predstavlja toliko zadovoljstvo da u slučaju ispadanja kažete "što sam vam rekao"?
Stvarno sta si htio da kazes?
Mirko nije odigrao ni jednu vaznu utakmicu,tako bez ikakvog cudjenja,igracemo bez njega i napanuti engleze iz najace... ;)
Veliki je hendikep Basa...
A tek ako se ni Dzudo ne opravi, sto je velika vjeratnova po Dnevnim novinama? ONda cemo prosto imati odbranu iz snova...
Ček ček ček... šta je sa Džudovićem???
...
Evo ne odgovara niko pa sam otišao po Dnevne novine:
"Pod ogromnim znakom pitanja je i nastup Miodraga Džudovića. Iskusni defanzivac već duži vremenski period vuče povredu, u Crnoj Gori boravi već desetak dana kako bi ubrzanim terapijama pokušao da je sanira, ali ne ide baš sve kako bi želio i on i navijači. Eventualni izostanak Džudnovića natjerao bi Brnovića da u najvažnijem meču kvalifikacija traži novi centralni tandem - uz Savića za mjesto ispred golmana Božovića konkurišu još Kecojević i Simić."
Uz to je izašao i intervju sa Damjanom koji je više nego spreman i motivisan, i pustili su ga iz kluba tri dana ranije pa će stići odmoran.
Zaboravili su da pomenu da je opcija i Milan Jovanović, zapravo njemu je prirodnije da igra štopera nego lijevog beka.
Dobra stvar je što Savić igra štopera u Fiorentini standardno, a ovo je očigledno momenat kada će morati da preuzme svu komandu nad odbranom, kao što to radi Baša. Neće mu bit lako nimalo.
Loša stvar je što je Kecojević od ovih ostalih izgleda najbolja opcija, a on igra u klubu koji je poslednji u turskoj ligi.
Kajzerispor za koji igra Simić je 16-ti n tabeli, a on nije igrao od avgusta zbog povrede.
Sve u svemu ostaje nam da se molimo i za Stevanov oporavak i za Džudovićev, jer nam njegovo iskustvo i staloženost treba u ovoj utakmici. A ako se ne oporavi onda igra Jovanović (iako je sklon kartonima i kiksevima mislim da u odnosu na ostale znači njegovo iskustvo igranja na Vembliju), Volkov na beka, a u veznom redu Bošković.
I tako na Vembli sa desetkovanom odbranom, veznim redom u kome jedino Zverotić može izdržat 90' (mogli su ostalima šibnut neke steroide ili nešto), i napadom bez kapitena.
No ja se ipak nadam da će 11tog da se broji srce u junaka, a toga barem ovim momcima do sad nije falilo.
a englezi nikad jaci, i svi u sjajnoj formi osim golmana
Hart - Kol, Kejhil, Dzouns, Voker - Taunsend, Lampar, Dzerard, Milner - Runi, Staridz
Mislim nece igrat Taunsend u prve u realnosti ali ovo je startnih 11 da sam ja selektor
Jovetic ni na klupi :(
Zna li neko za neki engleski forum? Bas me zanima sto oni pisu pred ovaj mec :D
Nemas sto da gledas tipicno prepotetno ko i uvijek.. Samo sto cemo ovaj put sva tri boda uzet!!!
Zverotic nije igrao danas, tako makar ce on biti spreman do treninga.
ne znaqm kako racunate na Simica kad on jos nij eni u protokolu a Kecojevic standardan i dobili su danas Simicev tim u goste
Razmatramo zabave (i brige) radi sve koje su na spisku pa i tog nesretnog Simića.
Ma samo da se Džudo velje mudo oporavi. Runjaš će dobit proliv čim ga bude vidio.
Zverotića su masu hvalili nakon one utakmice u kupu, čudi me da nije bio opcija za poslednje dvije utakmice.
Najbolja stvar bi bila da nemamo nijednog treninga, jer imam osjecaj da ce jos koji do utakmice sa Englezima da otpane, jos nam samo hvali da nam se Bozovic povrijedi oa da u svakoj liniji ostanemo bez nosioca igre...
Inace, cisto da znate, Adnan Januzaj se kvalifikuje da igra za Crnu Goru, izmedju ostalih.
okle ti to
A on ne, ali bi mogao Dejan njemu. Momak se kvalifikuje da igra za Belgiju (rodjenje), Albaniju (nacionalnost), Srbiju i Crnu Goru (zemlja rodjenja roditelja je bila Jugoslavija, a on je rodjen 1995)-e sad, on nije previse odusevljen ni Belgijom, jer nije siguran da bi spao pored Hazarda, Defoura, Mertensa i kompanije, ni Albanijom, let alone Srbijom. CG bi mogla da bude fino kompromisno resenje :)
A i to shto kazesh, bash sad kritikujem Moyesa sto ne trazi Kasalicu, bio bi idealno resenje za Unitedove probleme na krilu.
Zanimljivo svakako... rođen je u Briselu a Willmots kaže da je odbijao da igra za mlađe selekcije Belgije, a Albanci se više ne nadaju mnogo... čini se slična situacija kao Srbiji sa Krkićem...
Možda Bećo da ga zovne i da ga proba nagovorit pa da jednom i on bude koristan :)
Al opet ne vjerujem da je lud pa da odbije da bude dio "zlatne" generacije Belgijske reprezentacije koja se već plasirala u Brazil... ako nastavi sa ovakvim igrama u Man U. naći će mjesta za njega bez problema.
Mogao bi sportski direktor Buducnosti malo da se ukljuci, valjda je ostalo zhivo josh tih veza u Unitedu sto ima :)