Ja bih povezao kod Zarubice
Jasno mi je donekle da traze papir o porijeklu motora, prilikom prve registracije sa istim,ali kasnije...zasto?
Printable View
Ja bih povezao kod Zarubice
Jasno mi je donekle da traze papir o porijeklu motora, prilikom prve registracije sa istim,ali kasnije...zasto?
Znaci ja sad mogu na otpad sa autom, ne mogu ga registrova, a papir tek ne mogu nabaviti...
Ali svih ovih godina sam ga lagano registrovao, odem, cak su zadnji put neki novi momci bili i trazili broj motora i cackali, i normalno registovah ga, pogledah u papire isti broj stoji motora...
Ozbiljno, znaci ne mogu nista uraditi sad sa tim?
@Sh0ne
Ma samo uzmeš potvrdu sa mašinskog u Pg da se taj model motora ugradjivao u to auto fabrički i to je to. Ja sam tako uradio za Golfa2 koji je bio benzinac a ubačen motor 1.6dizel, i godinama se registrovao kao benzinac iako je motor od dizela..a sad se malo zakon pooštrio, ne sjećam se koliko je koštala ta potvrda, baš nešto malo, tipa 10e ili 15..tako nešto..
Osim ako si ubacio neki drugi motor koji nije postojao za to auto kad se proizvodilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam ugradio isti motor, ista kubikaza, kilovata sve isto, samo je motor za koji nisam dobio papire, kupio ga na otpad i ugradio. Pa tako cu moci da ga registrujem normalno sa novim brojem motora?
Zar zakonodavci ne rekose da je motor potrosni dio? (kada su donijeli propise da se broj motora vise ne upisuje u saobracajnu dozvolu)
Jeste potrosni dio, ali valjda zbog kradja, neko tako moze ukrasti nedje auto, rastaviti ga prodati za djelove. Valjda zbog toga sva ova muka. A znaju da se to prije kupovalo po otpadima i ugradjivali i svakoga je bolio K za to, a sad trt jbg, idemo u evropu pa ko je zamijenio tako prije, nema veze, kupi drugo, ima se...
Drug je mijenjao motor i evo dvije godine ga lagano registruje.... Niko nista ne trazi, niti se upisuje u polisu br motora....
Ne upisuje u polisu, nego ima papir o tehnickoj ispravnosti, tamo se ispisuje i predaje to mupu valjda... nemam pojma. Ja ga registrujem 7 godina tako.
Dje da trazim po PG celicne felne? Prodavnice, servisi...?
autodiler imas felne
@Shone
Potvrda na mašinski, kad je moglo sa benzinca na dizela, moze i za isti motor.
Treba mi pomoc od vas...
Vrijedi li ovo gledati i upustati se u kupovinu jer mi treba auto za lokal...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ml?origin=PARK
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ml?origin=PARK
Samo dizel sam cuo da im valja
A ja se bas za benzince zakacio 😀 ...ima li jos neko nesto da napise?
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Smart ti je nasjigurnije auto, samo 2 moze da pogine.
e tesko ta dva da mogu i da se ogrebu u smarta
A sto cemo, gine se vise sa skupim i luksuznim masinama...necu sa njim na autoput nego gradu laganica...zanima me za ova dva sto postavih link vrijede li sto ili su za izbjegavanje?bas nikakvo znanje o smartu nemam.
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
meni ga drug ima doduse ovog novijeg i kaze da ga ne bi mjenjao za bilo koje auto.dizel je.kaze rezervar za 15-16e,sad na ove cijene nafte i jeftinije sigurno.valjda na 100000km treba servis da se radi,vidi to da li je radjeno.
ne znam ali najbolje pitat u neki ovlasceni servis za njega.
Kako ne traži papire / najvažnije..
Bgm će ti biti problema bez ako ne nadjes nekog da ti prekuca to sto rece kolega gore. :)
Vidji barem kod nekog da ti progleda kroz prste / ako kod istih reg. kola duze godina.