https://m.youtube.com/watch?v=7Km9Hi6P1bU
Printable View
Prevod će ti bit oko 15-16€ i nova saobraćajna + taksa 10€ plus polisa 15€, ako ima malu tablicu u saobraćajnu se upisuje svake pete godine, znači plaćaš samo polisu i nemam pojma što ga prevodiš kad nećeš sa njim nidje van grada, na mene se vodi 5 motora za koje nemam pojma dje su, jedan od 50 ccm sam prodao sigurno ima 5-6 godina.
Neka ga ne mari...
A moram li vadit novu saobracajnu? Tj moze li vlasnik to izvadit ili mogu i dalje na ovu da vozim?
Koliko kosta golf 7 tdi sa nekom standardnom opremom novi u Roksped gledam nesto na autodiler da se prodaju polovni 2013godiste presli po 150000km po 13000-14000e nesto mi to preskupo za golfa...
Kad kupujes Golfa - ne kupujes auto nego CLANA PORODICE!
Izgeda da je tako kod nas...propalo se...nedje sam prije par mjeseci odje citao(bar tako mi se cini)da su u roksped bili oko 16-16500€, i ne mogu da shvatim da se sa 150000km i tri godine stari prodaju po 13-14000€
Eeeeee ali taj je "ful fulova", po prodavcevoj priči, sem kože, jer on kad ga je uzimao "nije htio kožu, da mu se dupe ne lijepi ljeti kad krene s ričardove mokrog šorca". A ovaj iz Rokspeda je suv, u osnovi taman kao i ovaj polovni.
Bila je akcija dje je pistolj oprema bila 13999ili500e skuplja,a za istu cijenu su se na diler prodavale golf6ce i 7ce sa 50kkm iza sebe. :D
Hahahahah, ovi na autodiler eto mozda imaju felme, nikad ga prodat nece, ja razumijem da su ga oni mozda platili 20 kad je izasao, al kad je novi 15 bio na akciji, ne mozes auto staro 3.godine sa 150000 prodavat ka novo :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj nas narod nije normalan e ako nebi u ponedeljak otisao u roksped da kupim golfa za 16000€ kad bi znao da cu ga prodat za tri godine 13000€ i jos odvalit sa njim 150.000km
Budi siguran da hoces..jos mu stavi onaj multimedijalni ekran i rucicu menjaca gti i slobodno prolazi kao gtd oprema i izvlacis svojih 16k.
Ne salite se, Autodiler.me vam dozvoljava da stavite cijenu koju ocete, ali mislite li da se jedna 7ica prodala za te pare koje ovdje lupaju?
10000 vrijedi saltovanje na volan
Kod koga da povedem auto da mi stavi relej na ksenone a da nije dzelat,opasno je drzat bez toga?I koliko kosta ta egzibicija? Zahvalan
Sent from my SM-A500F using Tapatalk
kakav bre relej nemoj zajebavat
Jesi ozbiljan,nisi?valjda mi je osigurac 10amp pa da ne povuku vise,bas se slabo razumijem u ovo
pa jesi imo prije 2 sijalice od 55 w?
Aha,h11 12v 55w i sad nabavio 12v 35w balaste i xenone,nego kazu da traze dosta vise struje u startu pa zbog toga relej
ma ko ti to sere ma napusi ga cus trose vise
Ima li jos ko djelove/otpad za Peugeot sem na Smokovac i Vratnica?
Pežo 307 2.0dizel, ne znam koliko kw, neće da vrti preko 2700rpm, tako nešto čini mi se, ima neki čudan zvuk kad zakuca te obrtaje, izbaca na ekran " unblock diesel filter" i "diesel aditive low level" tako nešto..
Kakav mu je to aditiv, je li mu to filter goriva začepio pa zbog toga neće da puni preko 2700-2800rpm?
Znači samo ga zakuca na te obrtaje u bilo koju brzinu, kad ga downshift ujem iz treće u drugu, bude na 3000rpm ali ne reaguje na gas, kao da mu je limit 2700rpm..
A do 2500rpm puni normalno, onda sporije napuni do 2700 i stane :)
Zna li neko šta je toj kanti francuSkoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
bogami ti je to veli do downshiftinga