radoslav batak !!!!! radoslav batak !!!!!
Printable View
radoslav batak !!!!! radoslav batak !!!!!
A ne zna se ko je gori. Ili Pejovic ili Bozovic.
Ja i dalje stojim pri tome da odbrana treba da bude ovakva.
Pavicevic - Basa - Dzudovic - Savic.
ako stavi pejovica ja necu moci ni gledati utakmicu, stacu iza stuba da ne vidim i navijati, to vazi i za bataka a cini mi se i bozovic ide ka tom putu ako nije stigao.
Odbrana mora da bude savrsena u utorak. Ona treba da bude oslonac i temelj povratka. I misljenja sam da treba strpljivo igrati. Ne brzati jer onda to moze biti fatalno.
Ne mogu se ja pracakat sa vama odje jer niste nimalo objektivni.Zasto se ne moze doc do karte za utakmicu no dolaze svakakvi blavori i aktivisti a ljudi koji su tu od prvoga dana izvise?Za terene ne daj boze da se nesto nije promijenilp za 3 godine,valjda je to posao fudbalskog saveza?Zasto je drzana ona budala od Filipovica do kraja kvalifikacija a Cico koji je sve uradio sa ovima maknut utakmicu pred kraj?Zasto Dejo drzi budalu neobrazovanu koja unistava mlade igrace za trenera mlade reprezentacije?
Ti ga nijesi ni gledao utakmicu kad ti je Drincic glavni krivac, a ko zna koje novine citao kad pominjes da je najavljivan Bećiraj.... da on nekom ne odgovora.... Kazi i nama dje je to Drincic kadinalno pogrijesio i bio krivac za poraz i ko je i kad najavio Beća u startnu postavu.
ahahaha + rep.
Zasto Beciraj nije igrao u Pragu, kad je vec izostao iz startne postave, kako to da je izvisio cak za klupu?
http://www.youtube.com/watch?v=gHxOMk3ROSA
sto se tice karata, niti sam clan dps niti sam aktivista sdp a blavor mozda na jedno mjesto ali ne po citavom tjelu a karte sam vec nabavio. imam i viska 2 sto cu drugu da dam koji je pretpostavljam kao neki ovdje uvijek sa recenicom , a ja ne poznajem nikog. ne znam ni ja nikoga u savezu, ali saljem mailove zovem ljude i trudim se pa upali nedje. do sada ni jednu utakmicu nisam propustio i ne namjeravam dokle god budem mogao. sto se tice cica , u 18 godina bavljena treneskim poslom promjenio 20 ekipa ili tako nesto. ocigledno je do njega , a sto ja ne znam a ovi iz saveza nece da kazu. sto se tice duska vlaisavljevica ja tu nemam sto reci, na njegovo ime dobijem proliv sto bi rekao mamic.
Nece odbrana panuti u utorak nego treba ova sredina konacno a nesto uradi.Nego se jos ne zna je li Basa spreman
To se i ja pitam. Vidio sam njega i Zverotica u grad noc prije utakmice, i fino se ispricase sa nama. Nije mi jasno zasto nije ni na klupu bio. Isto mi nije jasno zasto nije igrao Zverotic u prve nego Damjanovic (koji se trudio, i sve to). Ne mogu citat postove od ranije, ali se iskreno nadam da ste vi vidjeli naseg "velikog" kapitena onako kao sto smo ga SVI mi uzivo vidjeli.
Ako budemo isli od prvog minuta kao sto Dzudovic rece "grlom u jagode" ugasili smo ga gore nego u prag...;)
Sport TVIN - Sokoli se oštre za revanš protiv Češke (nov. 2011)
http://www.youtube.com/watch?v=oKhDhE3B0dI
Citam ove komentare ovdje kako bi neki postavili formaciju i taktiku i kako bi to sigurno bilo bolje nego brnovicevo... koliko god da ne volim brnovica niti sam upoznat sa njegovim trenerskim radom, ne mogu da povjerujem da bi neko sa foruma ko veze nema o trenerskom i selektorskom poslu umio bolje da vodi strucni stab i utakmice... neozbiljno je reci da bih ja ili neko drugi ovdje bolje to od njega uradio.
Da umijete bolje, vjerovatno bi neki klub vec vodili, ne bi imali kad da pisete po foruma o tome. Sjasite s coeka, imao je svoje razloge, nije mu poslo za rukom, valjda je nesto naucio pa mu mozda upali u revansu da ispravi greske. Sve i da se postavi perfektna taktika i formacija, uvijek se moze bit nadmudren od strane protivnika, ne zavisi sve od nas, no nesto i od ovih naspram nas.
Bila je emisija fudbal+ na rtcg 2 bili vrna joveta i dzudovic
Nema predaje! - Navijači na na večerašnjem treningu Sokola (nov. 2011)
http://www.youtube.com/watch?v=LucFAcGcps0
Ne znam ko je gori...od neznavezih navijaca do Deja i njegove klike.Pocerali su Cica,covjeka koji je crnogorski fudbal doveo na istorijske pozicije.Smjenili su ga bez rijeci,nisu ga udostojili ni minimuma ljudskog ophodjenja...covek je iz novina saznao da je otpusten...
Onda se desilo veliko cudo i svi su zaboravili pricu o Cicu.
U utorak vece,poslije utakmice,magarad ce se sjetiti i Cica i ko zna cega i nastace opsta pljuvaonica,magarad ce poceti da nabija na qrceve i majke i sestre i ostalu rodbinu.Prije nogo pocne taj sex zelio bih da odam priznanje igracima koji su se borili kako su znali i umjeli i da zamolim magarad da njih ne uzimaju u usta u negativnom kontekstu.
nije nista izgubljeno.
nadam se da ce selektor biti makar toliko mudar da ne odluci da se krene od prvog minuta svi u napad. po mom skromnom misljenju, trebalo bi da se igra kao da je 0-0 tamo bilo. ma u kom trenutku da damo gol (makar to bio 90 minut) uz sigurno totalnu euforiju u tom trenutku sa tribina ocekivao bih i drugi gol u njihovoj mrezi. a onda bi se sve okrenulo u nasu korist, ali APSOLUTNO SVE. SAMO TAJ JEDAN GOL DA SE DADNE U MA KOM TRENUTKU MECA....
najvaznije od svega je da ne primimo gol, ostalo ce sve doc na svoje.
ubijedjen sam da ovu cesku mi mozemo da presegamo...
Najviše me nervira mentalitet. Mislili smo prije Engleske da su nam male šanse, a pred Češku nam nije valjalo 0-0. Ka naša posla.
Lično, ne očkujem previše od utorka. Dolazi nam čvrsta ekipa, koja će sve uraditi da ispuni i onih 20ak posto za odlazak na EP. Naravno, svim srcem ću bit uz reprezentaciju, i nadaću se. Uz dobru atmosferu, srčanost i požrtvovanje (kao nikad do sad) svih igrača, možemo dat Česima ta dva gola i ne primit nijedan. Isto tako možemo izgoret u želji i kiksat gore no u prvom duelu.
Zato - budimo umjereni optimisti i navijajmo za momke. Ako bog da, pa da bude slavlje po čitavoj Crnoj Gori u utorak veče.
Zavrsila utakmica u utorak vece, mi, nazalost, ispali....ukljucenje sa terena, Brna saopstava prvi utisak: " Mislicete da nisam normalan, ali vjerujem da jos mozemo proci"
A nisi Brna, nisi.....