Nervira me sto nisam sa prijateljima.Sto sam u drugom gradu.Sto nismo zajedno.
Printable View
Nervira me sto nisam sa prijateljima.Sto sam u drugom gradu.Sto nismo zajedno.
ovi praznici koji služe kako bi pojedinci potrošili što više metaka jer oni tako pokazuju svoju muškost, naravno uz javno nalaganje badnjaka da svi znaju i vide kako su oni dobri vijernici i da je Bog na njihovoj strani i da su jači od sudbine dok njihova djeca se takmiče ko će više petardi da baci, a majke im čekaju muževe sa već napravljenom trpezom na kojoj se nalazi sve i svašta iako će gladovati narednih nekoliko sedmica....
mene ne nervira al mi jeste žao kad se dobro društvo raziđe jer tako situacija nalaže, npr društvo sa faksa koje je uglavnom došlo sa strane i onda dođe vrijeme da svi idu kući ili negdje drugo :( no vrijeme je onda da se grade nova prijateljstva naravno ne sa svakim, već pametno jer ne može svako ti biti dobar prijatelj...
hmmm sad vidim ima tema badnje veče na religiji i filozofiji onda jedna na rodjendane itd onda danji dan.... a dobro je više ... daj pređite na Božić
- Hristos se rodi!
- hvala brate, takodje..
OOOOOOOO..
Poruke... Poruke... Poruke.. Poruke..
Kad cujem babu kako sklapce protezom dok ruca
idu dvije nesrece ulicom - jedna je srbin, a druga crnogorac..... e to me nervira.
ili ovaj vjetar utice pa ne cujem ali mi se cini da ima manje pucnjave nego zadnjih 3, 4 godine..
onda je do naselja.. :)
^Što se mene tiče, dotakao je dno kad za Ivana Strugara reče: ''Ovo majka jednom rađa''.
Ђеца препуштена самој себи. Ево баш сад гледам емисију на РТС-у посвећену дјеци коју су родитељи напустили. Муку муче по селу.
Evo me iznervira kad na Dnevniku viđeh snimke iz crkava kad narod prima pričest - svi istom kašikom. Jeza me podiđe kad viđeh da prinose male bebe pa im turaju u usta onu kašiku koja je prije toga prošla kroz stotinu ko zna kakvih usta. Bakterije, virusi, pljuvačke.... fuj! Rahatni katolici sa hostijom.
Amfilohije i Mihajlo. Samo ne mogu da odlucim koji me vise nervira. Stare prdare.
- dominacija forme nad suštinom
- je*anje u zdrav mozak
- amerikanizacija kao poželjan stil života
sto evo dvades minuta pokusavam da kinem i ne mogu..
gledam u sijalicu ka tele, nista..
postim samo kad spavam tako da nemam tih problema oko pricesti :mrgreen:
E kuku meneeee e dje ulazih na portal aaaaaaaaa i to minut pred lijeganje.E necu ga sad zaspijevat.
http://www.vijesti.me/caffe/dzoni-de...i-clanak-55137
A glasine su to vele,ne brini.Ipak ojdi za svaki slucaj da je utjesis.
Ova pre'lad'...
Pismenost ovih metli sto ih je pun grad i fb
http://i43.tinypic.com/2lwoilh.jpg
matanovici su iz zete cini mi se :)
Mene stalno nesto nervira i ocu da vam recem al vazda zaboravim i onda me to iznervira.
Poludjeh od majke kad dodju kakvi gosti i donesu kakvijeh darova i ja to vidim a ona sakrije.
Mene nervira kad dodju tako neki gosti, pa vidim da donesu nesto, i ja zavirim u kesu krisom, da me ne vide, kad ono kafa... a da ce makar malu cokoladu donijet, neki sok... nesto da i ja mogu probat, a ne zasuskaju kesom, sve mislim stigli slatkisi
Slaven Knezovic
Mene nerviraju ove nslike kengura ovo je stvarno neko morao pobit.
Dvolicnost,petolicnost... :)
samo obaveze. :)
kad mi neko od moderatora brise postove