I mene ovo zanima. Kako da dam pozitivnu a kako negativnu?
Printable View
Koji PDF je za pravo, pravda, sudjenje, advokatura ? (Ili i ja svasta pitam) ?
Pretraga na forumu je očajna, daje 1000 rezultata a ponekad niđe pravog
Ako ti vise odgovara mozes da na google uradis site:https://forum.cdm.me xxxxxxx i dobijes jos bolji search
sustina mog posta je da mogu naci sve tematike pokrivene na ovom forumu, ali nisam nasao nesto sto se tice prava, advokature, sudske materije. ako ovako nesto ne postoji na forumu, dje je najlogicnije postaviti pitanje, pricu, razmisljanje o ovim stvarima a da se ticu problema unutar drzavnih granica cg.
Sve i svasta
Htela sam da editujem post(nisam mogla),pisalo :
"Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
Cafe del Montenegro"
Ima li ko jos taj problem?
Nije to problem već vjerovatno si htjela editovati neki stariji post.
PS.
Post star 1 minut se evo moze editovati i popraviti
Htela sam da editujem post star jedan minut
Onda ne znam koji je problem jer na prethodnom isprobao i sve je dobro.
Ja bih predlozio da se ovaj topic zakljuca
Kruzni tok - pravila?
iz razloga sto se samo vrti jedna te ista prica... niko nece da procita od pocetka kako bi shvatio da to sto je napisao je neko objasnio na npr 10oj strani... ako bi odstranili duplu pricu, od topica ne bi ostalo 4 strane
https://forum.cdm.me/showthread.php?...te-laki-NOVAC-! opet se sire ka guba
Banovan i bice ocisceno.
Pa e, plus piše u ZOBS da treba da se zaključa.
Nego generalno forum ima neki vid bug-a kad se postavljaju linkovi i krene pisanje nove rečenice prvo slovo u narednoj rečenici je hyperlinkovano.
Onda kad se zaređa više postova za quote, kursor počinje da budali pogotovo ako se koristi dugme Bold i slično kucaš teks on ga ubaca u prethodni post i slično.
U temi stranka srpskih narodnjaka na pdf-u buducnost crne gora izvjesni 'nevski' krsi pravila foruma.
Mimo krsenja pravila....politicki marketing....na svom sajtu...ne na nasem forumu.
na topiku o reputacijama se uvrijedljivo komentarisu neki forumasi. sto prije lock!
Link?
Ne radi taj link :D
mora da je update servera :D
ovaj radi
:lolblue:
da, ako ih ukebamo:D
Sto je zakljucana tema,je li opet neki update bio?
probaj radi li ovaj link:https://forum.cdm.me/showthread.php?...Nervira-li-vas
ako radi, onda update nije radjen:D:D:D
Radi no je nesto zakljucana,pa pretpostavljam da je odradjen neki manji update
Sankcionise li se otvaranje vise naloga od strane jedne osobe?
Ako ne,koji je maksimalni dozvoljeni br.?
Pokusavamo to da sankcionisemo kada primijetimo. Inace, da zabranjeno je.
Može li meni nick da se promijeni u ''Aca_Lukas''? On je moj idol i ja bih volio da se zovem kao on.
Glavashi dje mi je nestala tema povratak varvara na kosarku?
Mozes da je otvoris na za to odgovarajucem forumu....navijaci.....
Hvala.
Kad se udje u Settings je li negativna reputacija siva kockica(i ako nije sta je siva?)a I approve zelena?
Siva je kad ti reputaciju da neko kome je Rep Power:0
Ili ako ti je neko dao rep., a tvoj post je u medjuvremenu obrisan (ili cijela tema)...