Originally Posted by
^izzy^
Mportal HAHAHAHAHAHA
A nemojte ljudi ulazit tamo, to ne cita ni njihova najuza familija, ako vec imaju poruke sa sky-a neka izbace slike kao ovi iz Libertasa, a ne ovu powerpoint prezentaciju. HAHAHAHHAHA
A pritom nema nista o ovome juce sto su svi mediji prenijeli.
Nisam za to da sjase Murta a uzjase Kurta, ali brate ovima sa mportala ne vjerujem ni 1%.
Nego volio bih da ovima koji su juce uhapseni postave jedno duze ali jasno pitanje
- Kako je moguce da dvoje ubica udju u Crnu Goru iz Srbije, otmu covjeka, muce i ubiju ga u blizini Podgorice, nakon toga ubiju jos 2 momka, sakriju njihova tijela podju na BABINE do Kotora, onda ih ta ista "policija" stiti da se prevezu od Kotora do tivatskog aerodroma jer im prijeti opasnost od suparnickog klana i tako im omoguce da napuste drzavu uz minimum 3 ubistva i ko zna cega jos, sasvim lagano i opusteno?
I da kazu ko stoji iza toga, jer vodja nekog klana ne moze da oformi specijalnu jedinicu u policiji, mora neko sa vrha, ko je na vrhu, ko je tata?
Je li to policija kojoj trebam da se obratim ako me neko napadne? Je li to policija koja treba da zastiti mene i moju porodicu?
Da ne ulazimo dublje u to da si krijuci se iza znacke umjesto da hapsis i jedne i druge, ti se priklonio jednoj strani i uz pomoc znacke ubijas drugu stranu, gadno i jadno, dno sa kace.