iTunes, CopyTransSuite ili iFunbox
Printable View
iTunes, CopyTransSuite ili iFunbox
Generalno je iTools najbolji.
Vjerovatno je 100 puta ovo pitanje postavljeno, ali bih bio zahvalan ako bi mi neko postavio cijene za iPhone 4 (sve one vrste, podvrste i čuda)
Realno a i cijene su takve krece se od 200-220eura. Simfree naravno top stanje. Oko 180 mozda neki ne bas najbolje ocuvan
Kao videoteka. Najnoviji filmovi i serije, redovno update-ovani, predobar kvalitet, besplatno. Gledas online ili skidas pa gledas kasnije kad nisi na internet
Nov iphone 4? E to ti vec ne znam
Je li dusa prebačat muziku sa/na iPhone-a? Rekoše mi da to ide preko iTunes-a i da je baš smor. Ja baš slušam muziku i volio bih da mi novi tel. ima dosta lagano to napravljeno, da se ne cimam.
Sta moze biti da evo vec citav dan nisam mogao nikog da nazovem? Mogu mene da zovu, mogu da primam i da saljem poruke. Jos jedna interesantna stvar je da kada posaljem poruku na neki broj, preko Messengera mogu da nazovem taj broj bez problema. Ovako kada kucam broj, samo mi zabijeli ekran i nista, i izbaci me na glavni ekran. Da li ima kakve veze to sto sam Viber instlirao? Nista se ne razumijem u ovaj iOS, pa ako mozete da mi pomognete..
Meni se dešava da prebacim cio folder muzike preko iToolsa na iPhone 3GS, ali u njemu ga nema u Music-u.
Kad odradm search, nađe pjesme, ali tih foldera sa muzikom/pjesmama nema. Ako mi je jasno... :)
Stigao mi neki iphone 4s iz Švedske i zapeo sam na SIM NOt Valid,
The SIM card that you currently have installed in this iPhone is from a carrier taht is not supported itd. itd.
Kapiram da je zaključan, šta da radim? Reko mi lik 150 eura da dam, meni je to već previše
Iphone 4 16 gb simfree
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzmes x sim karticu 25 eura i otkljucas ga
Ima dosta bespaltnih igrica aplikacija valjda cascavaju za peti rodjendan na appstore...
ⓝⓔⓧⓤⓢ⁴Tapatalk˛
Ja skidoh tapatalk neznam jeli bio za "dz"ranije
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Da li je tapatalk i dalje free
Otvoris store i pogledas
Htio sam da se vratim na iphone pa pitam
3gs mi je blokirao u DFU, ios mi je na 4.0 htio sam ga prebacit na 6...
probao sam preko redsnow, snowbrez napravio custom ali nece na itunes mi izbaca gresku 1600
da li smijem preko itunes da ga resetujem na 6.1.3? ima li za njega unlock?
help?
Momci da vas pitam dje mogu kupit ili zamijenit prednje staklo za iphone 4?
Prednje staklo ti se menja samo uz ekran,niko ti ga nece menjati samo digitajzer,a zajedno ti se zamjena krece oko 100€ od prilike
Sent from S noge na nogu..
Aoo buka sa ovim telefonom...
Hvala
Nece da se odradi update odredjenih aplikacija, treba da predjem sa croatia store na uk da predjem... Imam validno povezanu karticu...
Sta da radim?
( debilni odgovori tipa ,, pa predji na uk store,, mi ne trebaju) poenta je da onda opet moram nalog pravit za placanje
A da skines .ipa fajl zadnje verzije i instaliras preko itunes?
Kad primam poruku, prvo mi dodje zvucni signal i zasvijetli ekran pa tek onda dodje poruka. I u tom trenutku kada dodje poruka opet ide zvucni signal.
Nesto mi tu nije u redu, jer inace nije tako? Nijesam nista cackao, a i cini mi se da nije prvi put da se tako zabaguje.
iOS 6.1.2 - JB
Imas bite sms?
Nope. Regularni messaging.
desavalo mi se ovo jednom. ne znam ni kako je doslo ni proslo... mada u situaciji kad ti telefon koci malo pa pobudali.. tad mi je dva puta stizao zvucni signal
@Majx
Vazi
@acs
I meni je ovo 2. put ja mislim. Nit znam kako se pojavi, nit obratim paznju kad nestane.
je li moguce da se ne moze ovaj id napraviti bez kartice ? O_o
Moze. Samo probaj da kupis aplikaciju koja je FREE.
Pokušaću kasnije, hvala... Skoro napravih na jedan tel a na ovaj ocu drugi i sanse nije bilo :)
Sent from my iPhone using Tapatalk