ovaj fabia je legenda , o cemu se odje radi?
Printable View
ovaj fabia je legenda , o cemu se odje radi?
Ne shvatam. To su neke stare slike sa proslih trka.Quote:
Originally Posted by BANDITO
Ahhh celave good year gume. Bilo nekad :D
ne znam nikoga od vas licno, al znam Kondora koji isto odje dolazi, on vam moze posvjedocit da ja nisam Patuljasti (mada ne znam odakle vam ta ideja uopste).Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Nego, vratimo se formuli i ferariju!
pa fabia je par strana ranije govorio da 50 godina imamo sve najbolje, sad je promijenio misljenje. Ja ne kazem da nam je sve najbolje (znaci, gume prije svega), al odje neki tvrde da nam ne valja NISTA, ni sasija, ni motor, aerodinamika, pa cak i da Shumi lose vozi, sto je nonsens!Quote:
Originally Posted by X3M
Pozdrav za sve prave ferariste!
Joooj. Pa valja i aerodinamika, valja sasija, to smo vidjeli u Sakhir ali motor nije pouzdan i gume su pretvrde.
eto vidis kako se nadjosmo! :) Znaci, za ovo potpisujem! ;) Bolje gume, pouzdaniji motor, i obistinice se predvidjanje Symondsa: pobjeda u imoli! :popcorn: !
btw, ne kontam ovaj topic godine??
Ma nerazumljiv je.
Ali sto se motora tice, sve je kasno. Oni su vec nasli drugog nabavljaca djelova.
I skoro pa sam bio u pravu...Quote:
Originally Posted by Condor
Ne, patuljastog znam iz citaone samo, feraristu iz srednje.Quote:
Originally Posted by ferarista
condor, pozdravi toga neklarenovca kad ga vidis, i rechi da ovaj topic nije isti bez njega, ostali samo mi feraristi! ;)
a ima li ko ovdje da navija za reno?
Niko, jer se ponasaju kao idioti ali ruku na srce, nemaju konkurencije.
kako bre nemaju konkurencije, kad i pat symonds kaze da ce fera da dobije trku u imoli??? Aooo!
Druze, ne zna on nista. On samo daje neku prognozu.
ferrari ce dobit ako se ponovi proslogodisnja Shumijeva voznja
Proslogodisnja trka u Imoli mi je jedna od najboljih trka svih vremena. Schua je bio 2 sec brzi od Alonsa i nije uspio da ga obilazi, u 10 krugova 2 puta je pokusao ali nista, Imola nije dobra za preticanje.
Quote:
Moram se ukljucit, cisto da neije sve crveno odje!!;)
Ma dobra je Imola no taj Shumi nesto nije!!!:D
Ma vidjeli smo prosle godine sta je radio (sa kantom).
pa niko od nas ne ZNA, svi samo prognoziramo. Evo i za danas prognozirali kishu, i stvarno kisha! :-DQuote:
Rrrrrrazbicemo ih ovaj put!
Aha keako ne :lol:Quote:
NSX, samo se ti drzi te Honde, pa nam gledajte u auspuh! :rolleyes:Quote:
Originally Posted by NSX
C c c jos jedan bijedan navijac Ferrarija :D
ahaaaa, a ti si mi kao neka faca! :roll:
vrh vrhova!!!!:p :p :p :D :p :D :p :D :p
Jesam jadan vidis li da i brzi veli da sam vrh vrhova :pQuote:
Quote:
Originally Posted by NSX
:kamikaza: ;-)
i Carine su "vrh vrhova", pa mi se ne mili medju onu shminku ulazit! Piiih! No, bar im je supermarket dobar :mrgreen:Quote:
Originally Posted by NSX
No ljudi, sta bi sa onima ferarijima te su se kroz PG vozili? Dje se djedoshe?
ma nije im ni supermarket neki!
A sto se tice ferrarija, nemamo mi taj standard, dobar je njima i A8:p
Quote:
SUPER AGURI I MIDLAND TRAŽE ISKLJUČENJE TORO ROSSA
NOVI SUKOB U FORMULI 1
Momčadi Midland i Super Aguri uputile su protestno pismo na FIA-i u kojem traže da se momčad Toro Rosso ili u potpunosti isključi iz prvenstva ili isključi iz mogućnosti osvajanja bodova. Kao razlog se navodi činjenica da Red Bull, koji je vlasnik Toro Rossa, ima i više nego dovoljno novaca za kupovinu V8 agregata.
Šefovi Midlanda i Super Agurija koji su po snazi u istom rangu, ako ne i malo slabiji od Toro Rossa smatraju da je ograničeni 3.0-litreni V10 motor koji koristi Toro Rosso još uvijek znatno jači od 2.4-litrenih V8 motora.
Iz momčadi Toro Rosso stigao je jedino komentar da oni koriste agregate koji su u skladu s pravilnikom FIA-e te da Super Aguri i Midland mogu biti sretni što ne koriste V8 motore jer bi u tom slučaju bili još brži
-----------------------------------------------------------------------
Flavio Briatore sees a seven-time title winner in Renault's Fernando Alonso.
The Spaniard's team boss and manager, although to lose the 24-year-old to McLaren Mercedes next year, told Sport Bild that watching Alonso is like 'watching a film for the second time'.
Briatore, 55, oversaw Schumacher's two Benetton titles in the 90s.
The Italian insisted: "It is so familiar. (Both times) no one saw us as a real threat, (and both times) we did it with a very young driver. Michael and Fernando could be twin brothers!"
He said the pair, although separated in age by thirteen years, share identical 'focus'. And he thinks Alonso is a better driver than his 2005 runner-up, Kimi Raikkonen.
"Fernando won the championship because he made less errors (than Kimi), was more consistent, and had a better car when it mattered. How is that for an answer?!"
Briatore contrasted Alonso's skills with those of team-mate Giancarlo Fisichella.
"Fisi is a super-talent," the boss enthused. "He is occasionally as quick as Alonso, but everything must be right for him if he is to become champion. An Alonso or a Schumacher, however, make things right."
Komentari!!!
Fizikela je talenat evo 10 godina :roll:
Vracaju se...Quote:
In variable weather conditions, Ferrari’s Michael Schumacher dodged the rain showers to comfortably lead Wednesday’s testing times at Vallelunga in Italy.
In the 248 F1, Schumacher concentrated on development of new components and an endurance test of the team’s V8 engine. After 127 laps, his best time of 1m 13.816s put him almost a second clear of Honda’s Anthony Davidson.
Davidson racked up 158 laps as part of an intensive tyre test, while team mate Jenson Button, third fastest, completed 108 as he focused on chassis set-up and development work.
Luca Badoer was fourth in the Ferrari F2004, powered by a regulated V10 engine, the Italian concentrating his 99 laps on Bridgestone tyre work.
Williams commenced their two-day programme with Alexander Wurz fifth fastest at the wheel of the FW28. On his first visit to the Italian circuit, Wurz tried out new suspension parts in the morning, as well as carrying out some tyre warm-up tests, before switching to Imola tyre work in the afternoon.
Testing continues at Vallelunga on Thursday.
Unofficial Wednesday times from Vallelunga:
1. Michael Schumacher, Ferrari (Bridgestone), 1:13.816
2. Anthony Davidson, Honda (Michelin), 1:14.749
3. Jenson Button, Honda (Michelin), 1:15.436
4. Luca Badoer, Ferrari (Bridgestone), 1:15.921
5. Alexander Wurz, Williams (Bridgestone), 1:16.099
ja mislim da bi fabia-elegance bio bolji vozac od fizikele odnosno bolje se razumije u kola :)Quote:
Originally Posted by hercules
ne diraj fabiu, on se ispravio i sad zna da smo ipak najbolji tim u f1, iako je svasta pricao u zadnje vrijeme!Quote:
Originally Posted by CodeName_22
Da mi je samo znat sta ce ovi raspali midland i super aguri?? Toro rosso im je dao podrsku da udju naknadno u f1, a sad oni potpisuju nekakve zahtjeve da se toro rosso izbaci??? :roll: Ja da se pitam, izbacio bi sve timove koji zaostaju vise od 2 kruga na vecini trka! Sta oce oni u f1 koji kjurac?
Je, to sam sinoc citao ali nije mi se dali postati. Ne znam zasto.
FIA-i interesuje sto vise timova u F1, vidis da Midland je konkurentan a ni Toro Rosso nije tako los. Super Aguri - pa brate oni imaju stari bolid Arrows 23 sa Hondinim motorom, a vidis stigli su do cilja. Ne treba ih otpisati.
ma svo troje su konkurentni u PM! :P Nemaju ni boda jos, ako ne grijesim
ovo ja zovem optimizam :D :
Zato Kimi pametno u Ferrari, a i Shumoza ostaje jos sezonu bar!Quote:
Fernando Alonso says he's still happy with his decision to move to McLaren at the end of 2006, despite dominating in his Renault so far this season. While the McLaren has proved quick - Alonso's Renault has been quicker but the reigning champion believes that the McLaren will be a better car next year.
"I'm convinced of the fact that no other team develops a car faster than McLaren," Alonso told the Gazzetta dello Sport newspaper. "I chose McLaren because next year they'll be the best."
"I think in the second year of V8s they'll be the team to beat," he added.
Volio bih da ostane jos min 3 godine jer ne znam za koga da navijam....
A Ide ide...
U Aguriju nisu zadovoljni sa Ideom i Imola je njegova zadnja trka. U mjesto njega dolazi nesposobni japanc Sakona Yamamota. Nemam sto drugo da kzem nego samo da su to jedni veliki kreteni sto se tice odabira vozaca. U svoj tim imaju francuza Francka Montagnia, ali ne on ne moze dobiti vozacko mjesto jer nije japanac! Budale.
Kada bi Francka stavili za drugog vozaca mislim da bi puno problema u Aguriju bilo riješeno.
evo nude Shumiju da predje u reno, a ne znaju da Shumi nikad to ne bi radio!!! Sledeca sezona, ako ne ova, je nasha, razbicemo sve.
Crvenaaaaa furijaaaaaa,
Crvenaaaaa furijaaaaaa,
Crvenaaaaa furijaaaaaa,
Crvenaaaaa furijaaaaaa!!!!
Ale, ale, aleeee!!!
ti ka' weliki fan ferrarija ?
imash li jedan doma ?
:rolleyes:
radi li ti ko u struchnom kadru ? 'te si tako zapaljen ?
a imas li ti jedan mclaren ili ma sta doma, pa prigovaras?? Misim stasno! :P