gornja, na donju nije bud-lov uključena
Printable View
...a čudo jedno nakon ovoliko "čudnih" rezultata danas pojedini ođe ne mogu a da ne spomenu Lovćen :) jel vam mrzak a? ...e pa ko vas šiša...
i jedan i druga su tacne, samo sto jedna ima 31 a druga 32 kola + sto moras kod ove druge racunati jos 0:3 za lovcen protiv buducnost
E mater im, tacno ce ona sluzbena pobjeda Lovcena odlucit titulu...
Mada imam osjecaj da moze Buducnost ovo osvojit kao Lazio prije 13 godina...ako znate o cemu pricam. :D
A u slucaju da Buducnost u zadnje kolo dobije, a Sutjeska remizira, ko je sampion? :D
Buducnost jer je bolja u medjusobne duele efamous.
dje mi ga je onaj niksicanin sto pise da ce ispljeskat Buducnost i slavit titulu trta - vrta?! :D a meakse... samo da se X izvuka protiv lovcena. eh... ali dobro, nema veze, makar smo ih pljasnuli svakako kad smo god stigli... :D
Pricao sam ja da odje jos nista nije gotovo i kad je bilo 11-12 bodova predonsti za Sutjesku...kakav sam prognozer jjeebemtii :D
Lovcen ne da ce da im uzme X nego ce da ih dobije u sred niksica,jer imaju dobru ekipu a ovi u frku najvecu.... Svi koji ste prozivali lovcen sad cete navijat za njega :D
Montenegrino ne dobijete li u nk,neces mi ga vise na forum ulazit :D
Pa znaci lovcenu ne trebaju bodovi?
isklepecat ce ih lovcen, vjerujte mi. :D
...dobro reče to ja se ne sjetih toga...kako će sad Lovćen da ima navijača ihaaaa...zaista mislim da Lovćen neće izgubiti a vjerovatno može da se desi i da se dobije Sutjeska...mora im se vrnuti onih 1-6 koje onako junački odigraše protiv one đece....eeee vidiš kako se to sad promijeni...
...V^mne e ne moraš se brinuti oko toga :)
Nevjerovatno da su 6 kola kiksali ako se ne varam :)
Donijese nam neplanirano titulu do Niksickih semafora u gornju goricu,samo jos cetinjani da nam je doguraju pod goricom ;)
Kakav spektakl od lige.
Pola lige može da ispadne kolo prije kraja.
http://img.tapatalk.com/d/13/05/26/gy5yjaby.jpg
Pokvarise igraci spektakl
gatsby, proslaviste li je? jeste li pjevali... sampioni! sampioni! ole, ole, ole! :D
Cijeli stadion počeo da pjeva - titula, titula... 10 sekundi prije 1:2. Tako rekoše na radio prenosu. :)
A eto ako ces vjerovat minut prije gola se to pjevalo, citav stadion, ladno smo izbaksuzirali, al jbga, i dalje smo ispred i mec sa lovcenom
Inace tabela sa formom u zadnjih 5 kola bi glasila
1. Lovcen
....
12. Sutjeska
Evo sad dobih info da je Lovcenu ipak potreban bod da bi izbjegao baraz sto bi bilo mnogo dobro po nas:D
Lovćen neka ide u baraž,da naleti na Zabjelo,da daju dobre pare(i ovako se rasipaju) pa da svi srećni budemo :DD
Lovćen ide na pobjedu i samo na pobjedu kao i do sada bez obzira da li treba taj bod ili ne,mi ne znamo bez tako da igramo :)
...ne treba bod ja mislim jer su bolji u međusobnim susretima protiv ovih konkureneta a oni igraju jedan protiv drugog sljedeće kolo,tako reče drug sa foruma neđe prije par komentara...
Vidjecemo ko ce vise para dat :D nije uzalud lovcen davao pare citav proljecni dio, sad je na redu da mu se vrati dio :D