Izgleda kao dobra biznis ideja da se otvori jedna fkk teretana
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Printable View
Izgleda kao dobra biznis ideja da se otvori jedna fkk teretana
Sent from my LG G6 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fe01d70d9d.png
A sto je ovo bez majke... A dje nadje mene s ovom pricom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes zbilja..dje bas tebe.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Misli da me navata skromnoscu. A ne zna da se cuvam za tebe.
Legoh danas oko pet sat da malo odmorim... zaspah, do prije po ure...
Sajam knjiga.3 knjige u 1...30e
A dvije te imam doma.Cijena jedne me stajala u knjizaru 6e.
Tashtina
Stranice Fejsbuka i instagrama ,
prepune tvojih pucenja i poza,
za praznu tashtinu sve je to malo,
od tvog me Ega hvata nervoza .
Svi dobro vide da ti imas
prelijepo lice i vajano tijelo,
al' , cime se hvalis i sepurish se
kada to nije tvojih ruku djelo ?!
To ti je kao ,da Monaliza ,
uzme ogledalo usred rama.
i stane se diviti svojoj ljepoti ,
misleci da se naslikala sama !!!
D.Drljevic
Ja samo od sajmova ocekujem da knjige budu povoljne,jeftinije od svakodnevnih cijena u knjizarama.Prosto mi krivo bude da ne dodjem kuci sa vise knjiga kad ga posjetim jer su cijene nabijene.S punim pravom je drug prekomentarisao, "kao da nije sajam".
Razocarana sam bas.
Podjoh sa djevojkom do Delte, ona po prodavnica ja sjedoh u Sportkafe da ispratim LŠ dok ona istrguje to sto ima. Pijem koka koolu, tip konobar mi baca racun na sto, urlaju smiju se prate tikete, deru se, ajde nebitno sve, prezivjecu nisam kompleksas. Dolazi djevojka popi i ona nesto, ja vadim karticu da platim, i okrenuh se da podignem neke stvari oko sebe sto sam imao, ja na sto nema kartice, doktor konobar je lagano iza ledja drmnuo mi karticu. Ni izvinite, ni sad cu ja, ni ocete li sa mnom do terminala, samo se pokupi batica do sanka, da ja moram da ga jurim. Nikad vise, dzukci obicni.
stražaru obični
sjedoh na wc šolju kad komšija pustio himnu... muke moje
I can't get no sleep.
Odsad ostavljam euro sa strane svaki put kad čujem onu 'jesi ženjen?' upadicu. Ima svaki dan da mi se završava dobrom buteljom vina.. :) Štoe narode znatiželjni
Tapatalk
Ženjen razvođen ženjen ženjen razvođen...
Zamisli nijesi oženjen....tragedija
Ko se jednom ozeni, pa se razvede, pa se ponovo ozeni, taj nije zasluzio ni prvi put da se razvede :)
Zeni se starčki [emoji23]
Trebalo bi himnu puštat na Čepurke, možda bi se neko i diga.
Не могу да вјерујем да слушам предавање из лингвистике, количина досаде је брутална
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Gustina saobracaju u Pg nikad gora, bukvalno se nikudj ne moze.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Svi dosli u pg da zive jer se samo odje i na primorje moze prezivit, svaka familija ima po 2,3 auta, saobracajna infrastruktura i nekultura na niskom nivou i eto karambola. Ja sam za to da se sva auta do euro 3 (znaci euro 2 i manje) maknu iz saobracaja, kao sto se to radilo u Njemacku (kod njih do euro 5 ili 6) ali zbog losije finansijske situacije ja bih do euro 3. Odmah bi se makle kante poput golfa dvojke, fiata, fordova, mercedesa starih i prodisalo bi se
Kakav saobracaj kroz PG, bogo moj. Cukanje na svaki cosak, neki se vise i ne obaziru na to.. Izlazi co'ek sa parkinga, udje u neki klio sto je bio na 4 zmigavca, svirnuse neki pozdrav i nastavi ovaj cica svojim putem...
Zatvoren je Vezirov most zbog asfaltiranja, zato je guzva veca nego inace.
Kako žurim, vjerovatno misle da idem za dijete u školu ili mi je nešto na šporet, a ja trčim na sladoled u Sonju.
Pridružujem se maratonu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Guzve na bulevar pocinju u 1500. Dakle dolazimo do toga da u drzavne institucije radi milion ljudi.
Druga satvka od danas, posao da ovjerim nesto ondje na trg slobode u novu zgradu. Nidje nikog od korisnika a za 15 saltera 15 zena. Samo me vrte, jedna daje papir, druga uzima pare, treca udara pecat cetvrta za drugu potvrdu.
Pukao sam bio, rekoh il ste uredni glasaci il ste sa posebnim potrebama pa sa srecom je pruzena sansa i tim ljudima da rade.
Moram vi rec nisu mi ostale duzne;)
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Hahahah mogu mislit. Zena - jedna glava, devet jezika
Mogu mislit kad su zalajale u glas.
Ovo smo mogli biti mi, ali ti, bebo, zaključavaš ćenef...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fd111ebfb3.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
You can take the girl out of the streets, but you can't take the streets out of the girl.
Tales from Paśa Milet.
Bice da se vracu ove pretplatne karte za kosarku, i traze pare nazad. kako ih Zvijezda puni, kao kobasicu.