Takođe. Još jedno, mene u CG niko nikad ne vozi. Jedino vjerujem sam sebi za volanom. Niti iko moju đecu vozi. Jes da je ponekad otežavajuće ali imam tu fleksibilnost i tako je kako je dok je ovakvo stanje na drumovima.
Printable View
Takođe. Još jedno, mene u CG niko nikad ne vozi. Jedino vjerujem sam sebi za volanom. Niti iko moju đecu vozi. Jes da je ponekad otežavajuće ali imam tu fleksibilnost i tako je kako je dok je ovakvo stanje na drumovima.
Nije stvar u krsevima nego kao.sto kazu kolege do glave je sve...
Dzabe nova auto kad adrenalin ponese vozaca i jos ako misli da moze da pretekne oslobodi se vozac pa misli jako auto pogresne procjene.... i na zalost izgubi se tudji zivot tako ,povede nevine sa sobom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam primjetio da su vecinom "najagresivniji" vozaci sa golfom 2, golf 3, rešo clio, rešo patka, ides 80 to se nabija uz branik ko da su na rally stazu, onda kad krenu u preticanje moras da kocis da ne bih ubio i sebe i nekog drugog.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sa S klasom nisi, ali sa G klasom jesi sigurno, iako je ovih drugih jos i manje, nije do klase auta no do profila ljudi koji voze odredjenu klasu auta.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
G klasa je seljacizam ravan golfu 3
Ko redovno buca smiren je pa nema potrebe da juri. A posto vise bucaju ovi sto imaju vise resursa, zakljucak se namece sam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro je uopšte dozvolila da ti voziš.
Vala jes ovi daleko ispod ogranicenja, izleti izpred tebe pa 20 na sat mili dok razgovara na tel
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Umjesto 120 i da pricaju na tel [emoji1787]
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Idemo dalje, ponovno divljanje, a prije divljanja i kršenje zakona, ugrožavanje prije svega drugih, pa onda posle toga samih sebe.
https://i.ibb.co/Zdg7995/Screenshot-1.png
kakav užas. al legitimno pitanje dje su roditelji
https://m.cdm.me/hronika/budva-u-sao...vljao-vozilom/
Imam empatije dosta ali zaista pocinjem da ne zalim uopste ovakve slucajeve jer nema opravdanja covjek za ovo. Sta ce tebi od 15 godina auto?
Vjerovatno da se napravi pred nekim, ili tako nešto...Koji drugi razlog može da ima petnaestogodišnjak za vožnju auta?
To je dijete, moze biti milion razloga, ja tako to nesto gledam, pubertet, drznuo se da uzme kljuceve od auta da se napravi bitan, neko od roditelja bio na posao i milion drugih stvari, pa onda zadnje bijesni roditelji nadam se da to nije u pitanju i ako je sad svejedno, tuga šta god da je 15 godina dijete.
To je na Jazu, mjesto gdje većina u Budvi nauči voziti automobil, motocikl, kamion… pa i biciklo (moj sin npr.), tako da je vjerovatno učenje vožnje (čitaj neiskustvo), a odma gas.
Na to sve što ste naveli, ne znam je li tamo dolje padala kiša, ali ovamo u pg je rominjala, klizav put, malo gasa i ode...
Kad smo kod Bara, malo koji dan prodje a da nema udesa na ovoj raskrsnici... I retard bi do sad zakljucio da nesto mora da se mijenja ili makar uspostavi neka kontrola na tom mjestu.
https://i.ibb.co/HpqKKkp/433421160-8...67223725-n.jpg