here too
not.
but seemed cool.
Printable View
Kad mlad momak proda ekipu koja je godinama iza njega.Misevi lopovi spijuni.
Dupli nalozi na forumu.
ponude restorana za novu god tipa "30 e, neogranicena konzumacija alkohola"
"+ mnoga iznenadjenja!"
lažni moral
nova godina
Kad ljudi prave od mene ovcu.Jesam malo naivan ali daj majku mu ***** nisam budala.
kad nekome pošaljem rep, da ne bih pisao PM i ne dobijem odgovor.
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU
Kad ljudi bespotrebno zakomplikuju stvari, takođe kad su neodlučni, sad hoće sad neće....
Attachment 74286
'Dje ces za Novu?'
kedown ja ti odgovorih za onaj a8 cini mi se :D
ima vec tema za ovo...
nervirame to sto nema muskoga kutka zasto nema muskoga kutka naovaj forum???? ocu da podijelim neke muske muke a nemogu to na zenski forum da stavljam nego brate ako ocemo da napravimo svima dostupnost onda treba i miuski forum da se napravi....
Danas me iznervira jedan sto me lupi na semaforu...
Rastko vladar planete u trolovanju. :D
hm,sta me nervira..
Kad ljudi kopuju garderobu samo radi doceka. Ni da idu na svadbu seika Al Jusanlksabusabshabsarama.
Nerviraju me podmukle babetine koje se laktaju pri ulasku u autobus i koje trce k'o da je zadnji na svijet' :evil: ne kontam sta,one vjerovatno stvore same sebi neku frku,guzvu u glavi i lome se samo da budu prve na red da im ne zauzme ko mjesto ne daj boze ...
nervira me tisucu stvari danas...bolje da ne nabrajam...ne bi do sjutra
Kaze se ne bi ni do sledece godine.
kaze se kako sa ja rekla, Milovicu :)
kad se ljudi vise bave i znaju o tudjim zivotima nego o sopstvenim !!!
u brate pa tebe nervira 75% Crne Gore
To što je ograničeno davanje reputacije....
i ova rečenica: You must spread some Reputation around before giving it to........ again.
Kad mi izadje ona guba na gornje nepce, aooo nikad proc.
http://www.standard.rs/vladimir-dimi...ti-srbije.html
Čemu li se nadaju ovi što su Ponjigere doveli do samoubistva?
Čemu, bednici, u nizu „komandne odgovornosti“, koja završava NATO kafedžijom i njegovim EU kumom?
kad mi neko dahce za vratom dok sam za bankomatom :)
Kad ljudi sire nervozu po forumu.
I nervozu i filizofiranje.
bez filozofije "posa" ne valja ni 5 para :mrgreen:
Pink televizija odvratna i njihovi tonci.Ne mogu da slusam koncert Lukasa bre.Sad da imam bombu prosa bi onuda i bacio im je posred one kulice.
svi bravi na trg
Kako ja, iako sam legla oko 6 jutros, ne mogu da džonjam po 8 h sati barem ka' sav normalan narod, no me evo već na noge sva odmorna i sa šiškama u obliku groma..ali bukvalno...
nova nije ni pocela a vi se vec nervirate.. koja vi je muka :D .. imacete kad da se nervirate cijele godine..iskulirajte bar 15 dana :mrgreen:
koncerti na koje ne idem. :D