Interesantan sajt. Čak i cijene za predstojeći period daje.
Klikni na podgoricu pa onda na dubrovnik. E jada crnoga od nas.
Printable View
Interesantan sajt. Čak i cijene za predstojeći period daje.
Klikni na podgoricu pa onda na dubrovnik. E jada crnoga od nas.
odlican sajt...upravo je na bookmark :)
Vidim niko nije postavljao link:
http://www.vijesti.me/vijesti/nova-l...dgorici-802303
Btw, zna li ko šta o ukidanju britanske tranzitne vize za Crnu Goru?
znali se ista u vezi karata? oce li biti kakvih povoljnosti jer ako budu iste karte kao sa montenegro airlines onda neka ne dolaze.
"Pa vidim da ova kompanija leti za Banjaluku koja je manji i ne toliko koriscen aerodrom i cijene za tamo su od 60-120e u jednom smjeru. Tako da kontam da povratna iz PG nece biti preko 150e u sezoni." - rece turisticki radnik zadovoljno trljajuci ruke :)
Evo vidim da iz Dubrovnika za Amsterdam u periodu naseg praznika ima karta 100 eura povratne i to cetvrtak 21 maj a povrata nedelja 24 maj-ne moze bolje da se poklope termini i sto se praznika tice a i boravka u Amsterdamu. Ko je u prilici toplo mu preporucujem da ih trguje :)
Daj link i treba li viza?
Ada ne za Holandiju sem ako nam je ne uvedu a link evo
http://www.easyjet.com/EN/Booking.mvc
Kome moze biti da ostane nedelju dana i vrati se 28 maja karta je jos jeftinija i iznosi 85 eura povratna nego racunam da nas nema mnogo takvih.
Ali ako ko moze i ovaj info mu posluzi ja mu zelim srecan put!
E pa hvala ti :) ja kupih dvije karte.
Imate akciju AirSerbia, 2 za 1.
Edit: Sad sam pogledao, detaljnije, navlakuša. Dođe vam cijena kao i za dvije karte regularno. Imate promocije petkom, mnogo povoljnije.
ima li dzabe
Nadam se da nisam dosadan no kad me krenulo da javim da na sajtu ryanaira vidim takodje simpaticnu ponudu za termine praznika 21 maj-24 maj 82 eura je povratna karta Podgorica Sarloa(Brisel).
Nije ni ovo lose za provesti praznike nalivajuci se brlgijskim pivom i cokoladom :)
3 dana je ok skokne se do Briza malo po Briselu i moze se cak i do Lila skoknuti na obdan pogotovo ako se uzme rentakar -mnoge su opcije.
Nekako mi je uvjek bilo banja kad jeftino prodjem sa aviokartom - ostaje mi vise da se opustim!
jedno pitanje vezano za Pegasus.
Uzeh kartu Tirana-Istanbul i Istanbul-Atina i na karti mi pise 20kg a vidim i na nekim srbijanskim forumima da je tih 20kg ukljuceno u cijenu plus 8kg za rucni prtljag a neko odje ranije pomenu da se placa prtljag. Nesto sam nasao da je cijena jednog kg 2e u AL a 4e u Grckoj... ima li iko kakvo iskustvo sa njima?
Takodje me interesuju iskustva sa Aegean-om
Ukljuceno ti je u cijenu to 20kg + mozes dzabe 8kg dodatnih.
Kad smo kod prtljaga već, letio sam air srbijom prošle nedelje do beča i nazad, lagano se može provući kao ručni prtljag i nešto što je dosta veće od dimenzija 56x40x20. Moj ručni prtljag je bio veći od toga a i kod dosta putnika ostalih sam primijetio istu stvar. Čak me nisu pitali ni da ga vagam prilikom check-ina.
a za Aegean? isto?
Svajcarski Edelweiss Air za ljetnju sezonu krece sa letovima Cirih-PG. Letovi srijedom i nedjeljom. Nadao sam se jeftinijim kartama nego MA sto nudi, medjutim ukucah letove u jul 2015 i cijene skoro u cenat sa MA.
Ajde da ovdje priJupitam, znam da je nedje bilo ali ne mogu naci.
Zanima me koliko je sigurno ostaviti auto 5 dana na aerodrom Tirana? Dan kosta oko 5 eura. To nije uopste puno i tako mi se najvise isplati.
Je li ko ostavljao tamo auto?
Ostavljao sam ja auto 7dana. Imas dva parkinga otkriven i natkriven- na oba parkinga imas strazara i ne mozes da izadjes bez tiketa koji ti je u auto jer ga placas na salter. Ne znam- kradu ga u pg ispred zgrade ali bas mislim da je ovamo prelagano. Plus tu je toliko italijana i drugih tablica da te bas niko ne konstatuje i parking je stalno full
Acs, hvala puno. Takodje i Gandalfu.
Uzela bih svakako daj P1 natkriveni, a ovaj P2 koji nije pokriven, dan dodje 2.60 eur. Dzaba!!!
Kad sma u HN blizi mi je Dubrovnik, ali sad kad sam ovdje u Pg, sto da ne probam i sa Tirane u djir :)
Putnici, ko je od vas isao do Skoplja avionom? Koja je najpovoljnija varijanta? Preko Beograda? Koliko se optrilike krece cijena povratne karte?
Hvala unaprijed.
Iz Beograda ti je od 150-200eur povratna, a uzmemo da trebas da se transportujes i do Begisha mislim da ti je skroz skroz neisplativo. Imas iz Podgorice svaku noc sem ponedeljkom 20:05 direkt autobus, mislim da je cijena 33.5 eur, prespavas i ujutro si u Skoplju.
Ili ako ides jos sa nekim uletite po 30e za gorivo, autoputem iz albanije za Prizren i tamo ste za 5-5ipo sati...