Sve to stoji, ali gdje pise da smijem da mu trazim bilo sta, to jest, gdje pise da smijem da mu trazim da je bazdaren?
Printable View
evo da se i ja upisem popila kaznu od republicke u Kokote popodne ...
Pa ti i dalje čačkaj Vanju.
nista dps clanska i to? :D
Nidje ne pise ali imas pravo, ako mene pitas (a ne pitas) ja ti to ne preporucujem.
Ima pravo da te presretne, stos e tice zastite licnih podataka, to je regulisano zakonom. Nema pravo da ti fotografise lice niti da na bilo koji nacin objavi takav snimak ali ima pravo da ti snimi vozilo.
jel mogu svojerucno da upisem onu primjedbu na zapisniku ili oni pisu a ja im diktiram?
i mogu li da dam primjedbu a da ne potpisem zapisnik?
Ne mozes ti da dodajes,oni moraju da upisu,ja sam htio u ulcinj svasta da im napisem al mi nisu dali,rekose zakon kaze da ONI moraju pisat
mene kad je bazdaren stavljena je mala trakica na tahograf i druga na vozaceva vrata kad se otvori
i meni su to rekli, ali ovim rijecima-e ne moze, nego samo mozemo mi pisat! tako da sumnjam. ne kazem da nije tako nego samo sumnjam.
jel ima neko izvod iz zakona? i ovo me bas zanima vezano za nepotpisivanje i primjedbu
Mene srecom sve kazne firma placa :))))
I ako oces da se zalis imas fore 8 dana,ne stize ti poziv vise po novome
Znaci nema vise ono napise ti prijavu i cekas da ti stigne pa kod sudije da odredi kaznu? http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile09.gif
Ne,sad su to malo sredili isto kao sto ne mozes da podignes saobracajnu ako imas neplacene kazne
p.s. ja kad sam htio da podignem saobracajnu od mog auta nisam mogao jer sam navodno imao "neplacenu" kaznu iz opstine nk (zbog bazdarenja) i ja naravno odem u firmu i kazna je bila placena u roku od 8 dana,a ta kazna mi je pisana 6 mjeseci prije toga,tako da cuvajte uplatnice da vas ovako ne zeznu