eto, pomfrit posebno
Printable View
eto, pomfrit posebno
Ne vjerujem u menu na a4 papir
ja sam ubijedjen da mi je ona rekla da pomfrit dodje svakako uz burgere nego im je nestao trenutno. A sudeci po ovome, nisam ni ja dobio xxl kako sam trazio no obicni gurman, hahaha
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Možda su te častili jer nije bilo pomfrita... :D Šalu na stranu treba im dati vremena da se uhodaju, ako je čisto i hrana ukusna, sve ostalo se može oprostiti... :D
Meni na A4 papiru ne može [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja vi reko za Meni, $utra cu im licno sugerisat :)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Postoji firma koja se bavi oglasavanjem,koja radi sve i to kod nas,u PG.
Izmedju ostalog imaju ove botove koji po potrebi komentarisu, lajkuju i ostalo.
To lajkovanje im ladno stoji kao stavka u cjenovniku.
Tako da to je u pitanju.
Jutros sam bio.
Uzeh XXL gurman burger.
Sve je ok, ukusno je,obimno je,samo me je zapala lepinjica od juce.
Meni licno nije narocito zasmetalo,jer i inace mogu da jedem hleb dok se ne ubudja, pa mi nije zasmetalo toliko, al neko drugi bi im problem napravio sigurno...
Citajuci komentare odje,kiksali su vec sa nekoliko pocetnickih gresaka...
Koliki je ovaj XXL burger? Može li se ispunit ta rupetina u želudac?
Sto znam, ja inace ne mogu puno da pojedem, meni bi knap.
Dupla pljeskavica dodje u XXL, ne znam u ovaj obicni.
Ja uzeo Gurman 2.5e, došao i pomfrit uz to. Taman mi je dobro pao (ni previše, ni premalo, nego baš taman).
Bio nocas. Ujutro sa kompa utisci. A jedan minus su popili zestoki
Sent from my iPad using Tapatalk
Ne mogu da otvorim fb stranicu Burger factory da vidim dje se nalazi... Pa, dje je to cudo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pored tv Pink... Centar
Sent from my s7 edge using Tapatalk
A sto ste vi ocekivali kad je Biznismen reklamirao taj lokal???
Bio sa frendom i probao od njega jer sam rucao vec. Pileci je smece nevidjenih razmjera, pomfrit stavljaju ispod i nikakav je, muzike u lokal nije bilo, radnica nevaspitana neusluzna you name it. Nikad vise.
e da pocnemo- dosao sa drugom, ulazimo unutra svaki sto popunjen. imaju ih 4-5, nisu se sjetili da stave sank, tipa na ono staklo. svi cekaju jelo! dolazimo do pulta- radnica se obraca ovim rijecim STO VAM SE JEDE, i okrece nam a4 papir gore sa slike. pisi -
radnica ne umije da ti pokaze na ekrane gore, ili na one slike sa strane ili makar malo da ti priblizi 5 stvari koje imaju.djacki, obicni, xxl, gurmanski, xxl riblji, pileci eto to je to ja sam zapamtio. naravno drug koji voli tako malo da gleda i zagleda ova je odma prodimila,znaci bas istog trena.pisi -
uzimamo dva burgera i dva soka 6eura, to je nesto da covjek calabrcne, najesti se ne mozes ali dobro u to ne ulazim. ubijedjen sam da ce povecat cijene za mjesec dana.
vadim karticu- radnica mi kaze NISMO MI TOLIKO MODERNI. znaci kao da sam izvadio grumen zlata ili pomenuo paypal,bitcoin ne znam sto. vrlo ironicna. pisi -
dajem pare, dobro to ne mogu da vam pricam od 20e kad je krenula da mi vrace kusur- prvo 24, pa onda 9, pa na kraju 14 pogodila. pisi -
cekali smo 10min, mislim da smo uzeli nekome prije nas, jer su dva para cekala i dosla dosta prije nas. pisi -
hamb bzvz, pomfrit dobar ali ledan i neslan. kifla na hamb je ona kupovna bas se nije potrudila ni da zatvori ono pakovanje kad je kupe.
mislim da u kuhinju radi jedna radnica. znaci ljudi treba da stancuju pljeskavice i samo cepas priloge.ali ne, oni da ne stetuju nekad 2-3e drze sve to zamrznuto pa odmrazavaju i prave jedan po jedan, znaci bas nikad. sig hamb necu dolazi i cekat po 20min.
uhodat se oce, ali ce povecat cijene a msm da nikog nece privuc nekim kvalitetom i brzinom, sto se mene tice mozda naletim nekad u prolazu ali brzo ce ovi pod kljuc.
izvinjavam se za jutarnji hejt
nema hejta, samo realan utisak :)
Kako ja cesto precijenim Crnogorce... I sad shvatim zbog cega me osudjuju ljudi kada pisem o biznisu i investicijama. Sto je za nekoga prosto pak za nekog drugo je komplikovano. Covjek je imao mjesece da se pripremi, doveo je profesionalne fotografe da fotografisu hamburgere ali nije napravio meni ili obucio staff.
Mislim najprostija moguca stvar. Kiksas par stotina ili hiljada na sledeci nacin - otvoris objekat par dana na po 3 sata, stavis promo na fb i pustis glas da ce sve biti besplatno a zauzvrat gosti verbalno ili pisano daju svoju procjenu sta bi trebalo promijeniti, sa cim su zadovoljni a sa cim ne. Posle toga popricas sa radnicima, vidis sta bi oni izmijenili i tako to ide.
Tada bi svi nagrnuli i to bi naviklo radnike da zaplivaju i rade pod pritiskom.
Sad svi pljuju i po fb i na forumu a vjerujem i ujutro uz kafu. Objekti ovog tipa treba prvo par mjeseci lopatama kesh da vade, a kasnije da imaju neki stabilizovani rad. Ali eto, valjda nije svako rodjen da bude menadzer jbga
ganda za menadzera montenegra! :D
obecali su pomjeranje granice dobrog ukusa na trzistu cg.
A bez zajebancije. Ja se npr ne razumijem u auta. Meni je svako isto samo da se kotrlja, i recimo ja otvorim sad automehanicarsku radnju sa prodavnicom auto djelova a da ne zaposlim nekoga ko se razumije. Pa dje razapeli bi me ljudi, morao bih zatvoriti poslije 10 dana
Znaci moras imati neko iskustvo ili makar da si bio nedje pa da vidis kako stvari funkcionisu... E ako znam, poslije kad kiksa bice kriva CG koja je nepodobna za biznis
kakvo iskustvo treba da imam da u lokal ne stavim meni na a4 papir odstampan u word?
A to su te neke stvari koje mozes da previdis sta znam.
Kad smo otvarali objekat u kotoru, prvo 10 dana na bookingu nam je cijena bila 1eur. Po dolasku gostu bi se objasnilo da smo u fazi otvaranja i da nam znaci svaki input i sugestija za najmanju sitnicu. Pripremili smo cijelu zgradu ali smo recimo zaboravili da stavimo kante za smece u toaletima bez cega se ne smije, imali smo obicni sapun umjesto tecnog (kako ne znam), sijalice su nam bile sterilno bijele umjesto, toplo bijele, wifi signal je bio slabiji u nekim sobama pa smo 5 puta razmijestali rutere dok nijesmo nasli pravi sistem.
Onda dok su se sobarice navikle na sistem, ciscenje - pranje - peglanje, recepcioneri na check in/check out, neka pitanja na koja inace ne bi znali odgovor, testiranje tura kombijima, testiranje restorana za preporuciti...
I naravno ljudi ti nece ostaviti los komentar jer im besplatno dajes da spavaju, cak stavise ostave vrhusnki komentar jer vide da se trudis i da usvajas njihova misljenja, a ljudi vole kad ih pitas koje je njihovo iskustvo i osjete se vazni.
Recimo da to nijesmo uradili, dosla bi gospodja koja ne bi imala gdje da baci higjenski ulozak i odma bi opljuvala jer bi platila 40eur noc umjesto 1eur, ili dodjes u sobu uvece nema wifi...
Tako da se mora raditi neka anketa, onda evaluacija rada, razmjestanje radnika, podjela posla. To se zove organizacioni menadzment i u CG to nije jaca strana poslovanja... Ali nece niko da plati covjeka mjesec ili dva 1000eur mjesecno pa da im postavi sistem koji moze brav da prati poslije...
Da je tebi neko dao taj hamburger dzabe ne bi imao obraza da se zalis... A ovako papirni meni, cekanje, neljubazno osoblje, nemanje pomfrita itd itd... Kaman