A ovaj kad mi namigne, svu bih mu glavu slomio.
Printable View
A ovaj kad mi namigne, svu bih mu glavu slomio.
Druze moj ako ja nemam pobjedncki stav onda ga niko nema vjerujmi.... Ne Kazem ja da Brnovic, nije kriv za poneke utakmice, nego kazem da nece Niko da sedi od boljih strucnjaka na klupu za te pare sto on prima. Volio bi i ja da imamo nkog boljeg od njega, ali nemamo nazalost.
On prima 150k da damo katanecu 300 osvojili bi evropsko:-
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
opet glavu otvarate sa Cicom
Samo zbog priče da je Brnović jedino što smo imali i što ćemo imati. Znam ja da nam je u ovom trenutku on crkveno i mrtveno ali priča da je najbolje što možemo imati (ili daleko bilo što smo imali)jednostavno ne stoji i to je činjenica.
Jednostavno nam treba neko sa iskustvom da bi vodio neiskusnu reprezentaciju
mislim da smo (sto se saveza tice) cimentirani sa njim na duze staze.
cak i u slucaju nepovoljnog rezultata protiv engleza cinjenica je da nas je do samog kraja drzao u igri za plasman u Rio.samim tim, ovaj ciklus sa njim na celu se ne moze smatrati neuspjesnim.
jedino ako bi on sam odlucio da podnese ostavku, sto je malo vjerovatno.
Da je Cico selektor ne bi nam sad mec protiv engleza u gostima bio odlucujici.
da je Cico selektor mi bi vec bili u Brazil na Cobacabani, a Jovanovic bi bio makar na klupi da drmu njih dvojica po neku u poluvremenu. a Djalovic bi jos trcao
Da je Branko Brnovic znao sta je taktika mi bi proslo ljeto bili u Ukrajini i Poljskoj, da Branko Brnovic nije uspio da izgubi cetri gola razlike pri igracu vise na svom terenu , neki od nas bi vec uzimali kredit za Rio.
Da je ubacivanje spiceva jedini posao trener, svi bi to mogli da budemo...
A da je sreceee biloooo...
Da baba ima muda bila bi djed. U mjesec dana drugi put prica o Cicu, ljudi kako vam ne dosadi vise. Ajde pustite da se zavrse kvalifikacije pa onda smjenjujte Brnovica.
Omladinci poraženi od Makedonije
http://fscg.co.me/201309083226/Vijes...akedonije.html
Ukoliko se dvije godine zaredom ne izbori plasman za elitnu rundu, a pogotovo zato što su obije generacije vrlo talentovane, to će biti katastrofa za naš fudbal. Da bi se taj plasman ostvario treba dobiti Tursku koja je razbila Makedoniju. Jedino se treba nadat da Turci neće bit motivisani jer su već u elitnoj rundi. Ukoliko se to ne desi, zahvalit se Miljenoviću.
Daleko od toga da ja branim Brnovića, niti da mislim da je neki dobar stručnjak, ali mislim da prećerujete malo... Nije on uopšte loš kao što većina vas priča. Pa nije sve crno od kad je on tu. Može li bolje - može. Može li gore - itekako. Zato, lagano.
Covjek ima 1 (slovima JEDAN) poraz u ovim kvalifikacijama, a vjerujem da ce tako i ostati. Pa nismo Spanija pa da ocekujemo da prodjemo bez poraza u kvalifikacijama. Mozda ce taj poraz biti presudan, mozda nece to cemo vidjeti za mjesec dana.
Aha, a kad se kaže da je Guardiola 0 trener, i da svako može da vodi Barcu, onda drvlje i kamenje.
Brna ODLAZI!
Ja sam za njegov odlazak u svakom slucaju jos od utakmice sa Svajcarskom.
Edit: Ustvari za njegov odlazak sam od kada je dosao na mjesto selektora jer ga poznajem i znam da je budaletina.
Neka mu Dejo nacrta jednu, mozda dobije inspiraciju.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
moram samo da pitam ima li idje iko da navija iz podgorice nidje nevidjoh transparent naseg glavnog grada ni u varsavu ni u sloveniju ? sta je ono majku mu jeste li toliko iskompleksirani
Brate covjek koji pada razrede u skolu nikad nece niti moze bit dobar trener. Kraj price.
Reče lik koji drži na avatar, Totia koji je završio samo 7 razreda osnovne škole. Amin.
TOTIJA TI ? :D
Koji razred i koji predmet ?
Cudi me da je Barselona uzela Tatu, a najveci trenerski mag na svijetu, Zlatko Cico Kranjcar polu-slobodan. Covjek koji nema sto nije osvojio, koji je trenirao preko 20 timova/reprezentacija za 23 godina, koji je pritom notorni alkoholicar. Koji sad gazi sa premocnim Sepahanom. Junajtedu je prvi izbor bio Mojes, pa Cico. Liverpulu Rodzers pa Cico, Barsi Tata pa Cico, prije toga Viljanova pa Cico. Mislio bi covjek batalicete vise da klapite o tome.
Sjetite se kako je samo Cico prosipao, sjetite se Velsa, mozda ne bi ni igrali baraz da nije bilo Cice, mozda bi otisli direktno? Brna radi odlican posao, ovo je jedna od najtezih grupa, ako ne i najteza, a i dalje smo u igri, pritom stalno imamo milion kadrovskih problema. I Brna je nasa legenda fudbalska, istinska. Malo postovanja samo.
Jakuza, oli to da kazes da je nas je Cico lose vodio?
Ne, ali niko ne moze da kaze da nas Brna lose vodi. Istina, izgorio je protiv Ceha ali mislim da je itekako naucio lekciju nakon toga. A malo znam sto se tu desavalo i kakav je njegov odnos bio prema reprezentaciji, to je nedopustivo, a odnos mora da bude reprezentativan. Niko nije lud da skloni covjeka pred kraj kvalifikacija ako nije u pitanju ozbiljan problem. Covjek ima problem i treba da se lijeci. Kad sam ja na stranu Savicevica kojeg ne mogu smislit'
Covjek je naucio posle toga ahahahah
moram jakuza da te pitam koga je dobio na svoj teren brnovic................nikog
od koga smo bolji u dvomec..................nikog
brnovic je imao samo malo srece protiv engleza i to je to. Covjek koji ubaci 4 spica pa na silu da se da go. Englezi su divljani a kad je dosao neko sa malo mozga kao ukrainci usukao nam je 4 komada.
Na zalost on ce ostat i posle ovih kvalifikacija i to je zaista postalo zalosno sto se cini od kumovskih veza po CG
Bojim se da ce nas onaj poraz od UKR kostati, i to mnogo.
Ipak, evo ovi iz Vijesti su izbacili kombinacije:
http://www.vijesti.me/sport/u-kijevu...-clanak-148271
Kao što mnogi pričaju - mi oćemo na SP bez pobjede u PG? Sjedimo doma, pa imamo kad.
Najbitnije su 2 rabote:
prva - da shutra vece ne bude X izmedju ukrajine i engleske jer nam se onda stvari dodatno komplikuju
druga - ne vidim sto je lose u cinjenici da idemo na vembli da trazimo prolaz u baraz i to protiv ekipe koja uopste ne igra dobar fudbal. krucijalno , kao i u svim ovim mecevima, je da ne primimo gol u prvih 20 minuta i iz jedne kontre rijesimo mec. ne vidim cudjenje nacinu igre protiv poljaka jer su svi koji prate nasu reprezentaciju znali da je jedini i pravi nacin da se suprostavimo poljacima bio upravo onaj - bunker pa kontra. poljaci su zadnjih 20 minuta (bar njihova odbrana) jedva na noge stajali ali to nijesmo uspjeli da iskoristimo. nadamo se da ce bit bolje protiv engleza.
Svaka ozbiljnija ekipa bi uvalila bar 2 gola Poljskoj iz kontri u drugom poluvremenu. Odbrana je bila haotična, sredina previsoko...imali smo sve uslove.