Sve ja to znam..jer je menE brat u Italiju.
Printable View
Sve ja to znam..jer je menE brat u Italiju.
RTV Vijesti (10 nov. 2011) - Reprezentacija Crne Gore u fudbalu došla u Prag..Quote:
Moze li neko da okaci onaj dio priloga tv vijesti, bjese nesto tipa "Cesima doduse nije zanimalo ko su Milo Djukanovic, prvi covjek DPS-a, Miomir Mugosa (dok ide prilog Savicevic daje autograme) koji izbjegava kameru..
http://www.youtube.com/watch?v=evRUSw0MtXE
Prvi post postujem ođe.
Želim da sjutra, 11/11/11, naši momci iz 11-erca postignu gol i tako odnesu pobjedu u prvom dvomeču! :)
ja reko bice 1-1. dace ga broj 11 ko bude nosio. u 11 minut iz 11-erca. svih 11 igraca ce dati sve od sebe. "eden as est" na latinskom znaci blagostanje.
"ne vele" englezi ("eleven" obrnuto) dzabe da smo zasluzili remi protiv njih. "ici dnu" kazu italijani za cehe ("undici" obrnuto).
kako si puka, neko ce rec. sve je to puka slucajnost ako se desi.:peaceful:
Da se odjavim odje do subote i da pozelim srecu nasima.....aj uzdravlje..... :)
branice ceh, nije ni trebalo misliti drugacije http://www.mondocafe.me/fudbal/ceh-b...-gore-2356.php
kad vec pricate o napadacima, ja bih volio da pocnu joveta i mirko sami u spic. pa sto ucine, mogu napravit visak iz svake situacije, obojica su sposobni da krenu na gol "preko" igraca, da driblaju, sutiraju... i vrlo dobro se razumiju, neki treci ih moze pobrkat ponekad.
tvrdi vezni red sa simonom kao "desetkom", dvije klase u napad, standardna odbrana i to je to. izmjene napadacke imamo ako bude potrebe i prostora.
i bez euforije, tek je prva utakmica - koju mozemo da dobijemo :D
u utorak je drugo poluvrijeme tu u nas grad na nas stadion!
ne mogu docekat vise! uf ne mogu zaspat! a momci sto ucine, svejedno su heroji, dali su nam nadu!!! a elitu nam nabijem na ****! samo da iskoriste kad se nesto dobro desava, barem ih ova 3-4 dana niko nece pitat za pare! ali necu sad da hejtujem odje, jer je vrijeme da se slavi i da se sjutra popije koja!!!
Nema potrebe da se mi otvaramo, neka oni napanu, pa cemo im mi vec znat vratit!!!
AJMO CRNA GORO!!!!
axaxaxaxa veli nije ih interesovao M.Đ kome je ovo debitantsko gostovanje sa reprezentacijom axaxaxax
Kako cu tamo nedje od 3 da prespavam do tekme..e ne mogu budan ovo iscekat.
Ja se zeznuh, rezervisao bioskop za 17.20, bukvalno se završava film 10 minuta pred početak utakmice. :P
Mislio sam da je kasnije, đavo ih ponio.
Hahahahahahahahahahahahahahahhahaha!
ja se odjavljujem, tamo do poponoci.
nadam se da ce mo se odje nac u dobrom raspolozenju veceras....
Nisam citao ranije postove , pa zbog toga pitam sad. Kad pocinje prodaja karata za revans u PG????
Pretpostavljam u ponedjeljak, ali podvlačim ovo pretpostavljam :)
noćas ako dobijemo ubjedljivo, za revanš ulaz slobodan.........
sanjao sam da ga je jovetic dao sa 16m u donji desni cehov ugao :) kako je izgledalo stvarno ne mogu vam opisat, kad sam se probudio popizdjeo sam.
Evo zagrijavanje na RTCG2:
U21 Crna Gora - Andora.
Edit: 1:0 Ermin Alić (štoper Rudara)
Bravo mladunci! Biće ovo dobar aperitiv za večeras.
2:0, prelijepa akcija mladunaca.