Koja bjese najveca/najbolja sala u Cineplex? Jel bjese DRS sala? Odavno nisam isao pa sam skroz zaboravio
Printable View
Koja bjese najveca/najbolja sala u Cineplex? Jel bjese DRS sala? Odavno nisam isao pa sam skroz zaboravio
jeste, sala 4 ja mislim, imas na sajtu kad rezervises svaku salu kako izgleda
Inače nema potrebe da rezervišeš išta (mada ne vjerujem da si zbog toga pitao) jer nema niđe nikog. Bio sam na A Quiet Place II, par dana posle premijere, večernji termin, nije bilo 10 ljudi u salu.
Топ. То и волим, кад нема никог. Поготово на хорор ђе морам да се утрипујем да би ме што више страх било [emoji1787].
Некако ми хорор није за биоскоп. Превише се сигурно осјетим међу толико људи
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
je li neko gledao zlatni decko?
novi Scream iko? da li ga je iko odgledao?
procitao sam reviews, i svi kazu da je odlican film, ali me zanima sta nasi imaju da kazu. pisite :)
Batman je u bioskopu. Traje 3h, IMDB ocjena 8.9. Podijelite iskustva ako ko bude isao.
Može li se u Cineplexx bez "mjera"?
Forza Ferrari!
3 sata jos uzmi kasniju projekciju zbog djece i doma ces do zore doc hahahaahh
Sad đecu ostavih,mislili ja i žena da prošrtamo i popijemo kafu.Kad mi reče kad da dođem za njih,reko:"Pa to je śutra kalendarski?!?" Te ja i žena kući odosmo[emoji1787]
PS. Bili smo u utorak familijarno na ovaj "Leto kad sam naučila da letim".Proste im pare za karte koje su utorkom na akciji,ali kad mi reče cifru za 2 naćosa(4,2€kom) i kokice (~3€) tražio sam im šećerane vode Na to mi rekoše:"Gospodine,ne treba vam.Eto vam ispod jakne imate po' magacina Monteco-a.Da ste u USA izbušili bi vas misleći da ste bombaš samoubica"
Bez zezanja uša sam u bioskop ka ona Mišelin maskota a opet potrošio 25€ da uđemo nas četvoro
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ja sam u tih 70% [emoji1787][emoji1787]
Znaci ne treba potvrda i čuda?
Forza Ferrari!
Ne treba potvrda [emoji3]
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ako obučem Ferrari majcu,daju li i kokice? [emoji1787]
Forza Ferrari!
Gledao Uncharted, nije los. Da ako se Austrijanci koji drže Cineplex konačno udostoje da kupe neki normalan projektor...
@skodilak bio sam u Beograd ova 2 dana. Zanimala me projekcija za Betmen-a i iskoči mi za njihov Cineplexx da ima IMAXX. Da ako srede kod nas jednu, ali mislim da bi cijena karte bila paprena.
U Austriji je karta oko 12e, UK 14 funti I znam da je doplata za IMAXX [emoji17]
Necu previsi siriti pricu, da ne bih spoil-ovao, ali ovo je film koji ce biti u diskusiji sa Dark Knight trilogijom, u smislu uporedjivanja i to treba svakom fanu da bude dovoljno.
Mracan, brutalan,pravi noir osjecaj. Svi prikazani sa manama i vrlinama, nema nedodirljivih. Neki likovi i odnosi koji su mozda “iskoristeni” u prethodnim verzijama, sad su stavljeni po strani (sto je dobro ispalo). On se vratio svojim korjenima, najbolji detektiv Gothama.
Odlican, sa mocnim soundtrackom, fenomenalnim kadrovima (lik koji je radio Dune je tu, tako da je sve jasno).
Farrell i Wright mnogo dobri, nadam se da ce Keoghan imati priliku da se pokaze u drugom dijelu. A ko god kaze da Pattison nije bas ozbiljan glumac, neka gleda Twillight.
Kad covjek razmisli, toliko verzija Batmana, i jos uvjek nije istrosen, svakim filmom daje nesto novo, kvalitetno.
(Joel Schumacher i Clooneyeve bradavice su potisnuto sjecanje, to kao da se nije desilo).
p.s. Idite, gledajte i neka vas ne brka 15min pauze tokom filma.
Dobro je sto nisam previse sirio.
Dobar je Batman, treba ga odgledati u bioskopu, ali za mene je Nolanova trilogija i dalje neprevazidjena.
Bih i ja nocas, dobar film, vrijedi pogledati. Skoro 3 ipo sata kad se uracuna ova pauza, jer je film kasnio 10-ak minuta, ali se ta duzina iskreno ni ne osjeti jer film drzi paznju.
Jedino mi je zanimljiv bio veliki broj bas male djece koja su dosla da ga gledaju, nijesam siguran koliko bi ga preporucio tom uzrastu.
Ima li đe da se vidi meni u cineplexx preko neta?
https://www.cineplexx.me/mobile/film...toar-bioskopa/
EDIT: Tek sad vidim da si trazio MENI [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste li znali za ovo?
https://scontent.ftgd2-1.fna.fbcdn.n...dw&oe=6229512A
Jeste, odavno je tako, lopovluk živi... Dvoje da ode da kupi kartu + ždranje grickalica, nema šanse ispod 20€.
Ne radi se o lopovluku, nego o CIGANLUKU, mogli su ovo bez ovakvih ''napomena'' da narod ne zna. Ovako su ispali baš cigančine samo takve
Da barem hoceda renoviraju sale i ubace noviju video i audio tehnologiju ovako papreno naplacuju sliku i zvuk od prije 15 godina kao da su ga juce otvorili, no to ti je kad drzis monopol
Jel je malo mutna slika na proektor
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Dobar je Sismis, ali ne kapiram poentu Seline Kajl u ovom filmu. Mogao je film lagano i bez nje da postoji. Stavise, krace bi trajao i bio bi fokusiraniji. Ali valjda hoce da prave novu trilogiju pa je trebalo da je ubace vec na startu. U tom slucaju ne znam zasto se nisu potrudili da od nje naprave kljucnog lika za samu pricu. Ovako djeluje kao da njena prica koja je nebitna ide paralelno sa glavnom. Ali dobro, film je i pored toga svakako vise nego dobar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...baffc50880.jpg
Odlican film ! [emoji1305]
I velika stoka od naroda koja nista za sobom ne pokupi pa mi treba 5 min da ocistim da bih sjeo na mjesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni to nije problem samo Seline Kajl nego jos nekoliko likova u filmu, prije svega Riddlera kao glavnog negativca - casting je na mjestu i svi su odlicno odradili uloge i ono sto se od njih trazi, ali su mi likovi nekako nedovoljno razradjeni, nemaju mi neku dubinu, nisam osjetio tu njihovu muku koja ih je natjerala na odredjene akcije. Nolan je u svakom dijelu imao po 2 odlicno razradjena negativca, sa jasnom pozadinom i motivacijama. Za film koji traje skoro 3 sata, neoprostivo mi je kako su neki bitni likovi samo povrsinski zagrebani. Npr. [SPOILER]na kraju ispade glavna Riddlerova motivacija je njegovo tesko djetinjstvo dok je bio siroce, zajebali su ga svi i niko ga nije yebao 2% i Bruce Wayne ipak nije osjetio sto znaci siroce za razliku od njega, i to je dovoljan razlog da se posere u cijeli Gotham? Kapiram korupciju i ostale globalne probleme, ali ocekivao sam da ga je bas neka ogromna muka snasla da bi radio sve ono sto radi u filmu[/SPOILER] Ne znam, mozda je do mene, ali jbg Nolan mi je postavio neke standarde koje jos niko nije dostigao. Cak i toliko popljuvani Dark Knight Rises je posvetio znatno vise vremena karakterizaciji negativaca. Opet kazem, Dano je odlican kao psihopata i ova verzija Riddlera, ali njegova karakterizacija kao glavnog negativca mi je bas traljavo odradjena (sto nije do njega jel'te), a to je jedna od osnovnih stvari koja treba da "gura" ovakvu vrstu filmova. Mozda je jednostavno bilo previse rano za jos jedan Batman reboot.
Ovo mi nije smetalo. Kad pogledas sve ludake po Americi koji idu da ubijaju po skolama, ili sve one kretene koji su zbog Trampa krenuli na Capitol 6 januara, neki sa oruzjem i jako opasnim namjerama, jasno je da nije potrebna neka velika muka da te natjera na tako nesto. Ljude je lako radikalizovati, posebno danas putem interneta. Mozda to nije dovoljno dobro za film, ali nazalost jeste realno.
Ali sve je to moglo da se ispegla vecim fokusom na sustinu i na glavnu pricu, bez Seline Kajl zbog koje smo dobili jedan cijeli subplot koji nicemu nije sluzio. Cak je i Brus Vejn kao lik zapostavljen, iako film traje 3 sata. Nolanova trilogija nam je dala daleko najboljeg Brus Vejna, a njegova karakterizacija je uspjesno odradjena vec u prvom dijelu.
@VanjaTheMan valjalo bi ovo da se otvori na posebnom topiku, to jest, rasprava o filmu.
Vezano za Brusa Vejna, on tek treba tek da bude izgradjen od strane Betmena. Gledajući Betmena od vremena Tima Bartona, imam utisak da je Bruce umro kada su mu ubijeni roditelji, i da je u stvari maska za Betmena. Vjerujem da će lik plejboja tek biti razradjen u sledećem djelu, koji kako čuh, biti za 5 god. Svakako, @Screaming Lord mislim da je nepotrebno upoređivavti sa Nolanom. Sve su ovo ideje kako da se ispriča jedna priča, a ova je viša nego zadovoljavajuća. Ne zamjerite [emoji846]