ATT moze besplatno na njihovom sajtu...
Printable View
ATT moze besplatno na njihovom sajtu...
Do sad mi nijedan ne otkljucase preko sajta njihovog ,jel tebi prosao koji ?
Jednoo pitanjee...
Dje imaju da se kupe screen protectori i case za IPhone 5??
Ima ima,koliko god hoces samo ako para imas.. :)
Bumperi i folije u iCentar i u t-shopovima
Kina na dx.com
Zaštitne folije si najbolje Zagg, ne vidim zašto bi neko ko ima telefon od 500e ištedio na foliju par eura.
Naročito jer se crni sa njom ne grebe...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Zakljucan iPhone 4 na Svedsku mrezu . Fabicko otkljucavanje odje u Pg traze 110 e. Moze li softverski da se otkljuca ili gevey karticom (gevey Sim-dje to ima da se kupi)
Nije to tachno...Nazovi GSM House i pitaj,mislim da je 30...
Za gevey pitaj isto kod njih,ako ne,vidji da nema goce sa foruma...
Jel i vama malo ovaj power button oslabio,meni je sve slabiji i slabiji,evo lijeva polovina buttona je totalno "mrtva" ,mogu da pritiskam koliko hocu, cuje se ono "klik",ali se ne pali ekran...U pitanju je IP5
apple gift card jel mogu da se kupuju aplikacije sa njom?
Imali je ko zaboga..:)
Cijena fabričkog otključavanja iPhone-a zavisi od mreže na koju je zaključan... Kreće se od 20€-120€
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ja sam mislio na kupovinu aplikacija..ovaj tapatalk sto ga ti imas...
Da si pogledao "Whether you redeem it on the iTunes Store, App Store, iBookstore, or Mac App Store, you can use the credit at any of the stores."
Ima li dje u Cg da se kupi ta Gift karTica??:)
Kupi je online. Mada mislim da treba us kartica. Zasto da uzimas gifr ako mozes na croatia store da kupis/poklonis aplikacije
moze li jailbreak na iphone 4s 6.1.3?
Ne moze još...
Zna li neko koja je tacno procedura da se otkljuca telefon koji je bio zakljucan na mrezu, a ugovor je istekao. Mreza u pitanju je SFR (Francuska) a model iphone 4 32gb. Kako da ih kontaktiram, ne mogu se snac na ovaj francuski sajt nikako :)
Treba da se ulogujes preko naloga na koji vazi ugovor koji je sklopljen prilikom kupovine tog telefona i uz zahtjev dostavis podatke o vlasniku... Posto to vjerovatno nemas cijena otkljucavanja je 40€ a ako je blacklisted (ukraden) 110€
Pa koliko je za Švedsku mrežu,mislim da je Tele2?
Tele 2 - 110 eura su meni trazili ...
Ima li ko na pozajmicu na 15min karticu Tele2 Svedske mreze traba da aktiviram okljucan telefon... platio bih tu do 10 e/ PG
kako da ubacim slike sa iphone preko tapatalk na forum a da nisu minijaturne?
http://img.tapatalk.com/d/13/05/27/3y7ytary.jpg
Samo kliknes tu,i kad ti postavi link samo napravi novi red ;)
S
Attachment 108243
E jbg
Zna li neko hoce li problem sa neprepoznavanjem brojeva iz imenika na iPhone 4, 4.2.1, sim free, telenor kartica, nestati update-om na 6.1.3 ili moram raditi jailbreak + Caller id fix i ostalo
To ti niko ne moze garantovati,meni npr calerID nije pomogao,a ako vec imas u planu da radis restore uradi ga sa t-mobile karticom ako si u mogucnosti i bice ti sve sredjeno jer jedino njih oni(apple) priznaju izgleda..ako ti nije jb bitan to ti je provjereni recept ;)
Sent from S noge na nogu..
Namjeravam da uzmem 5, pa samo da pitam je li imao ko vecih problema sa 5? Jer cak sam cuo da je bolje uzeti 4S nego 5 bas zbog nekih problema, e sad da vidim to ipak iz prve ruke ovdje :).
Rave ,na koje probleme konkretno mislis ? Sto se tice software ,tu mozes imati problema ukoliko mu radis jailbreak ili ti radi na x,turbo,etc sim (tada mozes imati problema sa signalom) :)