Upload je premali. Ovoliko imam i sad ADSL-om.
Printable View
Upload je premali. Ovoliko imam i sad ADSL-om.
Danas potpisao ugovor..rekli su da ce biti instalacija za par dana .HN
prijavih se za optiku preko sajta pa da vidim koje ce mi je godine ugraditi. zivim na manje od 100metara zgrade t-coma
Poslato sa Jašar Ahmedovski featuring Šemsa Suljaković
ponadah se da ce danas bit pustena optika ali trt...dodje momak iz telekoma da poveze kad veli "nije pusten signal u zgradu". trt.
preko puta vektre. dje su carine.
Poslato sa Jašar Ahmedovski featuring Šemsa Suljaković
Vec sam pisao da tamo nema ni interesovanja ni tehnickih uslova. Nista do daljnjeg
testirna ovu optiku i na komercijalnim serverima mi skida po 2-2.5 mb/s bez problema ali torent ne mrda. trebaju li neka podesavanja rutera? uzeo sma neki film koji ima grdilo seedera/leechera ali mi je brzina jako slaba - 40-50 kb/s a nemam ogranicenja nikakvih ni na firewall ni u postavkama torenta.
pa bas kad je grdilo seedera i leechera bice ti sporo, jer je zagusenje, previse leechera :) Gledaj da ufatis neki torrent dje je masu vise seedera, testiraj na pwt trackere. Nema nikakvog specijalnog podesavanja.
hvala.
Pozeljno bi bilo da podesis torrent...negdje u settings u utorrentu uma opcija da se on sam podesi prema brzini neta... meni torrent nt gazi 3.7mb/s prosjecno... optika 30 ♡
Poslato s mog samsung krompira s2 :)
To ti je ovo što ti bitrate kaže. Imao sam identičnih situacija.
Probaj zadnju epizodu game of thrones ili neki jako aktuelni torrent pa javi.
sad sm mstavio onaj jack the giant slayer ima 12000 seedera i 2500 leechera...imam optiku 30. i evo za sad 1.1 mb. vidjecu koji ce bit max.
ovo pitam jer sam vidio sceenshotsove sa 3 mb/s...
Pazi, podesavanja utorrenta se tek posle radi da bi imao stabilniji download/upload, po defaultu mora da puni do kraja! Evo probaj ovaj torrent, ovo je prvi malo rastereceniji na koji sam naisao na javnom trackeru. Ovdje bi trebalo da ubijes max, ja bar jesam, 4.7mb/s
http://publichd.eu/index.php?page=to...5a177c54a21f43
2.1 mb/s preko wirelles-a.
Evo kad sam spreman da kudim, da se javim i da kažem koju lijepu riječ.
Kao što nekolicina vas zna, postovao sam ođe da sam ugovor za optiku potpisao 31. januara i da sam čekao ka' Gospa od Škrpjela ali da niko nije dolazio. Nakon kratke i nepovjerljive (sa moje strane) komunikacije sa pavlefuture, ustanovljeno je u čemu je bio problem sa prijavom, ista je obnovljena i juče mi je sproveden kabl. Da sve bude još bolje, ljudi su našli način da kabl provedu kroz tri sobe sa samo jednom rupom i apsolutno minimalnim radovima kroz stan.
Tako da je ovo što ću da uradim apsolutni imperativ - hvala puno, Pavle.
http://i44.tinypic.com/2uh9011.gif
pavlefuture - momak zna i oce da pomogne. svaka cast.
laciale AES/TKIP i enkripcija je rješenje tvog problema :) Pisao je Poseydon o tome na ovoj temi.
Nema na cemu momci. Dosta bi ljudi u telekomu pomoglo, samo nas je malo u odnosu na broj zahtjeva. :)