Meni uopste nije jasno cemu konstantno ova prica oko Kranjcara, pa on evo dvije godine skoro nije selektor vec. Water under the bridge, ljudi....
Printable View
Meni uopste nije jasno cemu konstantno ova prica oko Kranjcara, pa on evo dvije godine skoro nije selektor vec. Water under the bridge, ljudi....
Ali to je vec prica za drugi topic. Elem, ja ne vidim kojeg ce dobra donijet sva ova prica i cemu ona uopste vodi. Kranjcar je otisao, i nece sa vratiti, to je jedino sigurno. Da li je imao dobre rezultate? Da. Da li je bolji trener od Brnovica? Bar za klasu iznad. Da li je Savicevic pogrijesio kada ga je smijenio? Naravno da da.
E tu vec dolazimo do price o predsjedniku saveza, njegovom ponasanju, itd itd... ja bih prvi odje imao hiljadu mana da mu nadjem i zamjerim (nepomenik pod broj 1), ali smatram da kad se sve stavi na vagu, dobro i lose, da nam ipak vise koristi na celu saveza nego steti. Uporedite malo stanje u drugim savezima i vrlo lako cete zakljucit zbog cega...
Kakva golčina Beća.
mozda i njega brnovic pozove :)
http://oi41.tinypic.com/wiljpi.jpg
Na spisku je Beco, dobro je sto se konacno vratio u formu.
Nije Beco ni izlazio iz forme. Druga je prica sto ovaj iz Dinama i pogotovo ovaj nas bistric nista ne znaju pa se desi i da igraci ranga Kasalice igraju umjesto njega.
nije Beco ni izlazio iz forme ali nije ni zaigravao a i to sto je igrao prosle godine nije se golova nadavao.
Kasalicu necu da komentarisem jer po meni i ne zasluzuje da bude dje je, ali ni Beciraj bar zadnjih godinu nije zasluzivao poziv pa ga je redovno dobijao. a sa druge strane tesko ce i zaigravati dok su tu Vucinic, Jovetic i Damjanovic jedina mu je sansa kad Brnu uhvatilo ludilo zvano 4 spica. a beciraj nema tu tehniku i centarsut da bi igrao krilo
Mi smo slobodni 10 septembra pa cemo tada izjednaciti broj utakmica sa ostalima.
Ukrajina ima sigurnih 6 bodova iz utakmica protiv San Marina, eto mozemo da joj upisemo 17 bodova. Protiv Engleske ne vjerujem da ce uzeti vise od 1 boda, a realno je da uzmu 0. Poljsku mogu da pobijede ali ne mora da znaci da ce se to desiti.
Mi ako pobijedimo Poljsku idemo na 17 bodova, a onda protiv Engleske i Moldavije treba da uzmemo makar 3 boda. Na Vembliju mozemo izvuci remi, to smo valjda pokazali do sad.
Inace sva ova prica je cisto nagadjanje jer moze se dosta toga realnog ili nerealnog desiti u sledece 3 utakmice, ipak je to fudbal.
izgleda se marko simic povredio
http://www.transfermarkt.de/de/monte...aft_11953.html
Zasto jbt ovaj Dzenan Radoncic nikada nije dobio sansu? Ni u prijateljskoj nekoj jbt? A busi mreze od kad sam cuo za njega, evo bas juce gol i dvije asistencije. Moj Brnovicu, jadan ne bio.
nije to brnovic,nisu ga pozivali ni kranjcar ni filipovic,mozda neko drugi ima nesto protiv..
mozda mu nemaju br telefona
ima ga na fejsbuk, trebali su ga tagovat i dosao bi
Moze li se ikako ovaj Savic protiv Poljaka prebaciti na lijevu stranu da ne gledamo ove Pejovice, Bozovice i ostale? Jes' da cemo tamo u napadu biti limitirani ali nam makar Blascikovski nece praviti analnu penetraciju tuda.
Neka ga ne diraju sa desnog beka, a posto se Simic izgleda povrijedio pitam se da li Igumanovic moze konacno dobiti sansu na mjestu lijevog beka samo da ne gledamo V.Bozovica.
naravno da nece, kasno je za eksperimente sa domacim igracima
Ni ja ne vidim kvalitet u V.Bozovicu.S druge strane,nezgodno je experimentisat.Kecojevic se pogubio protiv ukrajinaca,Simic isto protiv bjelorusije.Prosle kvalifikacije protiv velsa,kad nije igrala cijela odbrana,sve izmjene su omanule.Ja bi radije neke rokade vidio,jer nam je utakmica od predsudnog znacaja.
Igumanovica pratim jos od kadeta Mladosti,tad je bio cak reprezentativac zajednicke drzave.Nisam zadovoljan njegovom karijerom,jer je bas obecavao .Talentovani lijevi bek,dobar i u defanzivi i ofanzivi,ima odlican centarsut...Svatam tvoju zelju,ali opet mislim da nije neko vrijeme za experimentisanje.Po toj strani bice fatacina sa Kubom Blashchikovskim...
Nista onda nam ostaje da gledamo Vlada "zmigavac" Bozovica, pa bi valjalo da Brna po lijevoj strani stavi nekog ko moze dobro da pokriva tu stranu svih 90 minuta s obzirom da ce duvat promaja.
Na sredini ce biti zanimljivo, vjerovatno ce igrati Simon sa Boskovicem, Zveroticem i Krkoticem. Mada tu je i Pekovic, s obzirom kakav je on mesar mozda bi nam odgovarao od pocetka protiv Poljka cisto da ih bije i zaradi neki zuti :) Drincic mozda dobije nekih pola sata ili poluvrijeme.
Mislim da ce Simon igrat zadnje pola sata,20 min. da ga tako Brna planira jer realno nema snage ni za 20 min. da igra punom snagom,tako da ako bi igrao od pocetka vjerovatno bi do 60og min. bio zamijenjen..
On u Vojvodini odigra neki 60-70 minuta po utakmici, a Drincic je odigrao samo 25 minuta od kad se oporavio. Bolje da Simon igra od pocetka pa da Drina udje u zadnjih 20-30 minuta ili na poluvremenu ako bude potrebno.
odakle da je Simic povrijedjen posto sam samo procitao da je zamjenjen u 88 min kao takticka izmjena, nidje ne nadjoh da je povrijedjen
I learned how to be a striker by watching Shevchenko, says City new boy Jovetic (let's just hope he scores more Premier League goals than his idol!)
By IAN LADYMAN
In the Montenegrin town of Titograd, young Stevan Jovetic spent many of his childhood nights sitting cross-legged in front of the television.
Football was his thing and, in particular, the great Ukrainian centre forward Andriy Shevchenko was the magnetic figure who drew him in.
Jovetic always wanted to be a centre forward. ‘Even at the age of seven I had no interest in defending,’ he smiled.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/...30_634x733.jpgStriking image: Stevan Jovetic has always wanted to be a centre forward
Playing then for AC Milan in Italy, though, Shevchenko was at the peak of his powers and the effect he had on his young admirer was profound.
In his bedroom thousands of miles away, the 11-year-old Jovetic would collect stickers of his hero. More than a decade on, as he prepares to make his debut for Manchester City in the Barclays Premier League, the young centre forward has not forgotten.
‘He was my hero,’ Jovetic told Sportsmail. ‘The number of goals he scored, the movement, I liked everything about him.
‘I watched him on the television a lot, of course. I learned everything. When he first arrived in Italy I used to collect Shevchenko stickers. But when he came back to Italy later in his career [on loan at Milan] I had the chance to play against him.
‘It was the last game of the season, we had the chance to talk and we exchanged shirts. I still have the shirt at my house.’
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/...81_634x423.jpgHero: Jovetic idolised Andriy Shevchenko when the Ukraine striker was at AC Milan
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/...78_634x433.jpgA Bridge too far: Shevchenko was a flop at Chelsea - Jovetic will hope to have a bigger impact in England
On Monday, Jovetic will play for City competitively for the first time when last season’s runners-up face Newcastle at the Etihad Stadium in the Premier League.
Much will rest on the 23-year-old’s shoulders. Having ignored overtures from Arsenal and instead sign for City for Ł22million, Jovetic will - along with three other new signings - look to fill the void left by the departed Carlos Tevez.
The former Fiorentina and Partizan Belgrade striker is a subtle player. The latest stage in Jovetic’s career represents another large step for a footballer who left home at the age of just 13 to pursue his dreams.
‘I had a good upbringing,’ he said. ‘My mum worked as a driving instructor and my dad was an employee of the government.
‘When I moved to Belgrade at 13 my sister went with me. She is four years older. She came firstly because moving countries at 13 was difficult. Another reason was that the schools in Belgrade offered more than in Montenegro. So it was good for her.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/...67_634x338.jpgReady to go: Jovetic (second right) trains with Samir Nasri (left), Yaya Toure (second left) and Matija Nastasic ahead of the new season
‘My sister and parents will be coming over to support me - hopefully for the Newcastle game. I don’t feel any pressure. I know about how great Tevez and Aguero are as players. They are two fantastic players but all I can do is my best.
'Replacing Tevez will be a massive task. But I will just give 100 per cent and try to fill those shoes in the best possible way.
‘Obviously it depends on the tactical system, but I like to either play on the left-hand side cutting in or just behind the front striker, playing as a second striker. We will see.’
Jovetic is one of four high-profile players signed by City this summer as new manager Manuel Pellegrini looks to regain that league title lost to Manchester United last season.
Along with the Brazilian Fernandinho and Spaniards Jesus Navas and Alvaro Negredo, the Montenegrin will hope to bring some calm and direction to a dressing room that ultimately failed Pellegrini’s predecessor Roberto Mancini last season.
Certainly, Jovetic seemed mature enough when we talked backstage at the club’s City Live event.
Fluent in Italian after five seasons in Florence, he is more than capable in English. ‘The experience of Italy will help,’ he said. ‘I was 18 and had offers from Holland where it would have been easier to go and play.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/...40_634x375.jpgNo expense spared: Alvaro Negredo (above), Jesus Navas (below left) and Fernandinho were big-money signings
‘But I was single-minded in going to Italy. I had a new experience very early and I hope that will help me to settle here.
‘I spoke with (former City player) Stefan Savic over the last season so many times about this club, the fans, the squad. Matija Nastasic was also sending me messages every few days to say, “Come here, it’s nice”.
‘There were other offers, other interest in England, others in Europe but I don’t want to name the clubs. City were quick in the way they moved for me and that proved they wanted me a lot.
‘They are playing to win the Premier League. They are playing in the Champions League. They have a very good team and I hope I will be winning some trophies here. That’s important. I was in Florence for five years but I won nothing.’
Clearly a young man keen to make an impression in England, Jovetic has his chance on Monday. His great hero never made it in England with Shevchenko’s three seasons at Chelsea yielding just nine league goals. Jovetic will hope for better.
‘If I can have an overall career like him I will be very happy,' he smiled. ‘He won the Champions League, a lot of league titles. Sometimes players come to a league and it doesn’t work as well as everybody thinks.
‘But that doesn’t mean anything. For me he remains one of the best strikers I have ever seen play.’
Stevan Jovetic was unveiled to more than 4,000 Manchester City fans at City Live, the club’s season launch event at Manchester Central
Evo Simon odigrao cijelu utakmicu.
Edit: I Bakic je dobio zadnjih 6-7 minuta, uspio je i da sutne na gol :)
Bakic igrao 8 minuta, imao 1 sut dobar i jednu osvojenu loptu koju je dobro predao. :D
Dobijace on dosta prilika u LE jer Italijani to takmicenje igraju sa rezervama.
http://vijesti.me/sport/miljenovic-s...-clanak-146878
Dosta dobar sastav
Da, ali žestoko oslabljen. I prošli je bio veoma dobar (1994) iako bez par najboljih igrača koje klubovi nijesu pustili (naročito Đorđević). Treba se nadati da će se nekako izboriti elitna runda za razliku od neočekivanog fijaska prošle godine. A u elitnoj rundi je sve moguće što smo i dokazali prije dvije godine kad nas je 5 minuta protiv Engleza dijelilo od plasmana na Evropsko prvenstvo. Da ne govorim da bi, ukoliko bi se izborila elitna runda, vratili i Kosović i Boljević.
Javise sad na vijesti da je Balic presa u Metalurg (iz Donjecka valjda ) ali nema nigdje informacije na internet.
Jovetić opet nije igrao :S
E u kakvom ce on stanju doci blago nama....
U boljem nego pola ovih sto igraju po snj liga.
S obzirom na njegovu produktivvnost u reprezentaciji do sad sasvim je svejedno oce li biti u fullu ili nece....
Dovoljan je on da odvuce kojeg igraca pa ce Mirko dat gol :)
A na to mu se i svodi igra nista drugo se ne moze od njega ni ocekivati a ni dobit....
Metalurg Zaporozhya.
Prva ukrajinska, taman ko i Krivbas, ni vino ni voda od ekipe.
Na 2 godine, ali je dobro što je jedini ljevak u odbrani, trebalo bi da se ustali u prvih 11.
Za igrača koji nije igrao više od pola godine, i koji nije primio centa skoro godinu jer je bio neviđen maler da mu se prvoligaški klub ugasi, odlično je prošo.
izgleda da je Simic definitivno povrijedjen, nema ga ni na klupi sada.
a ja i dalje ne kapiram ove sto pljuju po Joveticu, da ga nema bilo bi e sto nemamo jednog takvog igraca. a bo je na klupi jer nije 100% oporavljen on te lakse povrijede pa ga nije Pelegrini htio forsirati da se sto ne iskomplikuje, bar su to trenerove rijeci na presu.