Bronx kazne se moraju platit ne zbog saobracajne nego mislim u poresku da nece zavrsit predmet dok se ne plate.
Printable View
Bronx kazne se moraju platit ne zbog saobracajne nego mislim u poresku da nece zavrsit predmet dok se ne plate.
Zna li neko gdje mogu kupit lezaj 6203...a da to nije Timked?
Kakve veze ima auto sa kaznama? Auto je privatna svojina neko nema da plati kazne pa prodaje auto recimo. Ja ne dam pare dok papiri ne budu gotovi. Pa kako god.
A nema veze auto,nego vlasnik istog, moze on I da ga zapali kazne mu ostaju.
To sto nece da mu daju saobracajnu je samo jedan od nacina prinudne naplate.
Da je bio MAČAK pa da je na vrijeme izvadio duplikat saobracajne.....ne bi imao taj problem.
Kakav duplikat? Govori se o novoj saobraćajnoj koju neće da daju dok se ne izmire kazne koje ima osoba na koju se vodi auto. Dzaba mu 16 kopija kad je ta saobraćajna istekla i potrebna je nova :)
Sent from my E2303 using Tapatalk
Ma kafu imas kad god hoces...
Nasao ga u Sincommerce.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...99c91e21f2.jpg
Dje traziti ovu gumu kao na slici,za audi c5 1.8t?
ovu gumicu na poklopcu od plovka mozes potrazit na odpade jer njima netreba samo se vuceraju sa njom,jer prodaju pumpu i plovak a ona jadna se mota i zaplice....
Ne vjerujem da je u Roksped preko 10 eura.
U Roksped ipak radije,jer je nova.Moja istrosena,pa bi da to zamijenim. :)
Hvala vi momci
trebi za prevod treba samo kupoprodajni ugovor i nista vise. I mozes da prevedes auto bez problema, ja sam kupio motor , momak na cije ime je bio imao je 400e kazni nije mogao da ga registruje , napravili kupoprodajni predao u poresku i fino preveo na sebe i sve regularno. Njemu su ostale kazne jer kazne se ne vezu za predmet nego za osobu koja ih je zaradila :D
To da ako imas saobracajnu...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
pa dobro saobracajna treba , zbog sastavljanja kupoprodajnog ugovora
A vidis li kvotovani text? :-)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ja sam nesto odmah pomislio da ima ugovor :D
Prosli vikend sam bio za bg i niko mi nije trazio punomocje itd, samo licnu i saobracajnu....
Mislio sam nocas krenuti, al za ovo auto nemam nista sem saobracajnu... Sto mislite? :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bih isao , s obzirom da zadnja 2-3x niko ni meni nista nije trazio , onda mora da nisu toliko rigorozni :D a i da traze vjerujem da bi pustili na kraj
mada sa srb ti je potrebno samo punomocje, nista zuti i zeleni karton.
ps. punomocje najbrze zavrsit kod notara za 2.90e
ajmo ameri, valja li ovo auto ista?
koliko ima ventila, da znam koliko bi me sekvent kostao, generalno vidim da su po netu zadovoljni ali ima i onih koji i nisu:)
znam da nije brz itd
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/518094
Ne znam valja li, sumnjam, ali mi se svidja sto je benzin a cijenu bi spustio i na 6 hiljada za kes, sigurno.
pa tu mi nedje ide razmisljanje, da bi se mogao uzet za 6k
mada sad sam ga zvao kod njega je evo 5 godina uvezao ga naravno iz US
sa 28k km je dosao, tako da se on dobro navozao
rece mi sto me malo obezhrabrilo da mu se nikad nista nije pokvarilo i nista na njega nije mijenjao lise servisa i guma
vjerovatno bi ja to posle lagano sve platio:)
Ja bih ga preskocio u sirokom luku.
But that's just me...