Ako je to rekao, zasto je ta zena kvalifikovana ruzno?
Hvala Lepo
Printable View
Ako je to rekao, zasto je ta zena kvalifikovana ruzno?
Hvala Lepo
Dobro reče neko, Mimu Karadžića u spido gaćice bi im posla na aerodrom kad *****ri budu dolazili ovamo.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Kazem ja.. nesto je sve izvitopereno kod pol. aktivista.. Ruzno reci za zenu zato sto je rekla istinu? Ili je rekla neistinu?
Hmmm u svakom slucaju nepristojna kvalifikacija..
Hvala Lepo
Da nije slagao sto majo?
Pa ga ti i marina napadate za izjavu potpuno istinitu
Druga stvar, nije on posao kod vucica vec u srbiju. Ali opet voli narod kralja i kralj je drzava vazda bio
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A sreća pa Zdravka u Londonu i Vašingtonu isto dočekuju sa gardom i crvenim tepihom.
Lično ga Bajden na aerodromu dočekuje, a ne tamo neki Esad Rastoder.
Koga je on uostalom on dočekao iz Beograda, pa da vidimo kako se to radi?
On nema ni ambasadora iz Srbije u Podgorici.
I vi mislite da je to manji problem od izgužvanih farki?
Pa nije. Mnogo je to veći problem.
Samo kako bi to mogao razumeti čovek koji smatra da je Crnoj Gori spas u opalima vrednim dve milijarde. :)
Zbog toga si me banovao prošli put.
Nemam pojma ko vam je ta Marina, ni o cemu vi to..
Pitah sta je technus da kaze..jel' to vas drugi nick?
Ne rece jel istina sto je ta "zena" napisala.. a ne bih ni primijetila ime ni tekst da nije on napisao jako ruznu kvalifikaciju bez ikakvog objasnjenja..
Malo kulture nije na odmet' iako smo svi u ringu partijski pobesnelih glista...
Hvala Lepo
Ti "svi" su u partijskim vodama i boli ih ponasanje prema njihovom sefu - valjda, a ove druge boli sto nije njihov sef, ili ih dotice neki drugi sef, tek sve brinu gatje nekog protokolarnog lika iz druge drzave..
Ja samo cekamm kad cemo da se vratimo na temu, na statisticke podatke o zaposljavanju deep state trosadzija narodnog novca, a na koje svaka vlast racuna kao na naajbitnije stabilizatore bilo kakve vlasti....
Izgleda dok im je sef na putu ne smiju ni o cemu drugom pisati..
Ili.. feler neki, ne znam sto im je.
Hvala Lepo
Momci, malo vala pripazite na te kvalifikacije, olako ih sručite....
Tacan si i istinit kao naslovna informera.
Docekao je premijer Anu Brnabic na aerodrom kad je donijela vakcine. Nego to nisi zapamtio.
Mada smo tu i mi prekrsili protokol pogresnim polozajem zastava. Doduse nismo u farmerke bili. No poredjani u vozic svi.
Ambasadora Srbije nemamo jer cekamo da ga posaljete legendo [emoji1787][emoji1787]
U London i Vasington ga nisu u farmerke docekali to je sigurno.
Na akademiju da ti dodatna nastava bude sarkazam i ironija. To ti je ovo za opale. Valjace ti .[emoji6]
A ban si dobio sakupljanjem infrakcija sa svih strana. Sto cu kad ne postujes pravila foruma.
Zdravko i kompanija su ružna prošlost Crne Gore.
Laku noć :kiss: :D
Ja ljudi ne mogu ovo.....
Znači deset puta gledam i umirem od smijeha,
Suzeee
https://twitter.com/Andrijatin/statu...bVbnLfTmg&s=09
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Uzgred, nema ni Crna Gora u Beogradu ambasadora.
Diplomatski odnosi dvije države su na nivou otpravnika poslova, već skoro godinu dana.
Ovaj srbijanski je najuren iz Podgorice, a za crnogorskog u Beogradu, Milo ne daje saglasnost.
Treba dakle za početak konstatovati da su odnosi dvije zemlje formalno i diplomatski na katastrofalnom nivou.
A tek onda postaviti pitanje jel u redu u farmerkama dočekati premijera i da li je ok to što on okuplja na prijem ambasadore u stranoj zemlji, gdje njegova država ni nema diplomatsku misiju.
Komentar AV nešto tipa "od večerašnjih razgovora ne očekujem ništa posebno ali eto važno je razgovarati"
A vi i dalje govorite o trivijalnostima tipa casual dočeka, suštinski je očajan odnos, a on se neće popraviti sve dok je psiho u BG (ili dok DF ne uđe vladu :D :( )
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Prošlo je nezapaženo, ne bih ni primjetio, jer o tome nije bilo riječi u medijima. Nađoh u tabelama kojima se bavim da je Standard and Poors obavi reviziju našeg kreditnog rejtinga u septembru. Potvrđen nam je raniji rejting B, sa stable outlookom (očekivanjima), a koji smo dobili u martu kada nam je S&P oborio rejting sa B+.
Dakle, impresivna sezona izgleda da nije baš impresionirala one kojima je profesija da objektivno mjere neku ekonomiju. Nisu čak ni kukali outlook povećali sa stable na positive. OK, impresionarala je sezona Mickeya i Jacoba, vladu, dio twiteraša, forumaša i naravno Fiedelitija (on umjesto rahmetli Džeja iz pjesme)... Ali oni baš ne daju rejtinge i kreditori, investitori i ostala lihvarska internacionala ima bol u svjedocima (lat. testisima) za ovu grupu naših lokalaca impresioniranih sezonom.
Vidjećemo na proljeće dalji razvoj. Negdje ranije Mickey reče da očekuje da će S&P vratiti rejting, no promaši sa očekivanjem. Baš me iznenadio pogrešnom procjenom.
VanjaTheMan, odlicno znate da ja ne podnosim politicare i da oni za mene nijesu autoriteti... Mozda za vas jesu pa...razumijem vas.
Autoriteti su kulturne osobe, obzirne, strucne, i individualci. Tim moze biti sklopljen "s koca i konopca", a "timovi" su i partije i njihovi igraci i vojnici. Nista veze sa kvalitativnom posebnoscu i individualnim vrednostima.
SDT provjerava poslovanje Jočić, Kljajević i Đukić: Dodjeljivali veće koeficijente, nezakonito isplaćivali odštetu | Skala radio
Jos ste me natjerali da vidim ko je ta gospodja koju ste prozivali...
Eto, opet o "koeficijentima".. Sto se cini...
Hvala Lepo
Ovo plakanje DPS nostalgičara nad neočekivano uspješnom turističkom sezonom mi je možda najodvratniji pokazatelj stepena tog njihovog "patriotizma".
Eto, nekim čudom se desilo da država nije bankrotirala i propala, zaradila se neka crkavica. Bar sakrijte da vam je krivo zbog toga.
Laze li Miki kad kaze da od januara ide minimalac na 450 i plate vece u javnom sektoru? Boje li se u skupstinu da stvarno ne bude tako pa neko nece da to izglasa? Cega se plase?
Zasto nece da glasaju za budzet? Koje su im zamjerke?
Treba svaku sumnju izloziti javno, kao sto rade i u EU Parlamentu.. Kad nije transparentno, drmaju da se trese bas bas.
Niko nikome ne vjeruje na "rijec" - rijec i politicari :D...:D
hehehehe:D
Pijaca.;)
Hvala Lepo
Transparentnost naših političara? #vicvijeka
Upravo postovah, a vidim da ima punooo veze sa CG Parlamentom i Vladom CG...
EU, euro, integracija.... - Page 25 (cdm.me)
Vama su puni prsti (kuckanje) o EU i cudesima.. Volite da imitirate EU, pa izvolite.. Sve transparentno, nema "drzavna tajna" ovo ono..
Hvala Lepo