Pocheo sam bio The Shield prije pola g nekih par ep i nisu mi se dopale.
Printable View
Treba se nekad reprizirati i nešto što se gledalo prije 10, 15- 20 godina.
Volio bih znati kako bih sad doživio Breaking Bad, The Wire, Oz, The X Files, Deadwood, House of Cards, Mr Robot, Fargo, Bron/Broen, Weeds, House, Nip/Tuck, Sons of Anarchy, Band of Brothers...
+
Jedna mala ispovEst: Nikad nisam pogledao The Game of Thrones. 🫣
Weeds, dobro si se toga sjetio [emoji846]
Bojao bih se da je odgledam opet. Nešto sam ubijeđen da mi se sada ne bi viđela kao kad sam je gledao prije 20 godina? Možda i više
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja sam poceo Seinfeld. Kakvo blago.
Ove moderne sitcome ne mogu smisliti vecinom, ali Seinfeld je bomba :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Odradih GoT opet.
I opet se smorih na zavrsnoj sceni kad krenu ono blago od muzike i neka metafora zivota...
Bolje je kad se iz cuga gleda, kvalitetniije je sve, nego godinama kad se ceka i zaboravlja.
Serija ima i veoma malo propusta.
Jedino bas sto smori su oni pustinjski gradovi sto pucaju od bogastva i izobilja u sred pustinje.
A sto se vremenske linije tice same price, prvo je House of Dragon, pa A Knight of the Seven Kingdoms pa GoT
Nekako sam (srecom?) prvi put upalio Seinfeld i The Office tek u poznim 30-im godinama...mislim da su mi puno bolje legle nego da sam ih gledao kao dosta mladji, kada su izlazile. Genijalne serije, svaka na svoj nacin.
A onda kad uporedis genijalni smisao za humor Seinfeld-a (koji istina ne lezi bas svakom) sa "humorom" Friends-a koji su izlazili u istom periodu 90ih jedno vrijeme i skontas da, za razliku od Seinfeld-a, Friends nisu nikako dobro "ostarali". Nostalgija efekat brzo popusti.
Ovaj Yellowstone sa AlliExpresa aka Marshals, ku*ca ne valja.
Na silu se pokušava uzeti para sa stare slave. 4 lika iz stare serije.
Inače, HBO je ubačio Fargo, počeh ga gledati. Kakva glumačka postava, kakva priča. ❤️
Znam, kasnim, ali jbg...😄
Počeo sam i onu Residence sa Netflixa, ali me smorila, stadoh za sad.
Sjeća li se neko kako se zvala engleska serija koja se kod nas davala neđe početkom 2000ih a radnja je o fudbalskom klubu iz neke treće engleske lige...?
To je to. Nije tada bilo previše kanala pa je bilo daj šta daš. Sjedim sad i pričam ali nema šanse da se mogu sjetiti kako se zove
Mislis na Dream Team?
https://www.imdb.com/title/tt0169438/
Ti je to [emoji16]
Hvala
Dream team?
https://www.imdb.com/title/tt0169438/?ref_=ext_shr
Edit: Eto me Boris preduhitri [emoji1787]
Ne znam,čeka me sad tek čaj sa znaš kim :) i onda tek pranje sudja pa cu pogledat...mislim da ima i ovaj Video Klub na Mtel ponešto da valja,no je kod mene problem da ima što više sezona,a ne mini serije...ima Billions dosta sezona,i glavnog lika obožavam,ali mi nije radnja previše atraktivna.
Dream team, jedna od serija u kojoj je najviše nekakvih nesreća i pogibija bilo, koliko se sjećam?
Bješe li neka zgodna žena na čelu kluba?