"Lijep" udes kod Trgovinske.
19700 taxi i 2 kola mislim.
Taxi dobro ostecen naprijed
Printable View
"Lijep" udes kod Trgovinske.
19700 taxi i 2 kola mislim.
Taxi dobro ostecen naprijed
Led na taj most na crkvine.
Pa majku mu ***** je li teško tu rizlu i so prosut i to im ona stoji na vrh crkvina i odatle je razvoze.
E državo nesrećna.
Opet mnooogo jak udes sad na semaforu kod trgovinske. Kolko dobacih, Golf 4 / Octavia
Po polozaju kola mi se cini da se Octavia kretala iz pravca Zabjela ka sat kuli, a ovaj od trgovinske ka Bulevaru SA. Sad tek vidjeh golfu unistenu desnu stranu, tako da ce bit da je Octavia kroz crveno.
I za divno cudo, policija zaustavljala kod Citya, i pustili sve i odma po gasu do tamo
nocas oko 8 na cosak prema milenijumu tacno dje je semafor izmedju ekonomskog i pravnog faxa, golf 2 zeleni, covjek zakacio semafor i pokidao nekoliko stubica i zaustavio se na trotoar.... pjan izgleda bio...
Vidjeh ovaj golf i octaviu... Pootvarali se airbagovi, tockovi okinuti.... Uzas
Sent from my iPhone 5S
Virtuoz,rekao bih
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Izbacilo ga iz kruznog, nema sto drugo...
Dje je ovo??
Onaj udes kod trgovinske.
Slika i opis sa fba: "poslednji pozdrav :/" https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...13757506_n.jpg
Kako je dobro puklo bilo, da me iz prvog sna diglo, mislio sam da je cijela bocna strana nestala :)
Kod Citya : Mercedes novi A klasa (bijeli) i megan (bijeli
Megan se kretao po bulevaru, a klasa ulazila na bulevar
Samo vidjeh da izadjose da pogledaju glavu nekoj djevojci iz megana..
Koje tablice na A class
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ne mogu dobacit, zena je vozila, cini mi se malo starija
Edit: prodjo blize, bmw 1 u pitanju
Mnogo gadan udes kod ETFa, Benz E crni koji je do prije mjesec dana imao PG MN i Megane taksi. Pogodite ko je kriv.
Vidjoh i njega...
sto su navalili kod trgovinske da se redjaju zadnjih dana
A kako neće. Kutara mi da svako jutro stavljam kameru za snimanje... Ja idem srednjom trakom, za pravo prema Bastonu. Iza mene je projurio CG 022 čini mi se, slalomirao i sa trake koja je za desno - projurio pravo. Pored mene raspala Golf dvojka sa trake koja je za lijevo produžava pravo i uvaljuje se tačno ispred mene. Da sam išao malo brže, zabio bih se otpozadi u njega.
Brate kad silazim od arene na svoje zeleno mi nije dobro, onuda metu put gintasa jos u sitne sate kad nema saobracaja ka da ko gleda ima li koga sa strana..eto verifikacija svaki dan
Sent from my Samsung Galaxy Duos
i na raskrisnicu kod toloske sume... a narocito uvece kad je zeleno stanem pa pogledam i lijevo i desno...nekoliko puta na moje oci su kroz crveno prolijetali i iz smjera mareze i grada....
Uvece prolaze masovno kroz crveno, uvijek se treba paziti od ovih ćutuka.
prevrnut auto (ne znam koji) pored puta, kod skretanja za queen of montenegro. Moja pretpostavka da se kretao iz pravca maestrala put bd, dobio understeer, koji ga je nanio na ivicnjak i prevrnuo pored puta, jer se ne vidi da je udaren auto, samo prevrnut.. neki mini van cini mise, mozda renault neki stariji..
da nije caselodjik opet ? ili trile ?
sinoc je jedan pezo 308 na zlaticu izgubio kontrolu... tragovi su od preko puta restorana gosovic, preletio na drugu stranu i sta skoro kod autobuskog stajalista kod stadiona koma, izbjega je srecom 2 stuba i veliki bilbord tako da su imali srece... 4 felme i trap nisu imali srece
Sve strasni komadi. Visine oko metar a kila oko 100. Uh. Oci im ispale :) veceras krenuh studenskim busom za NK i nastelovao se u sjediste sam kad kod KBC tup. Zena sa Megane novi bijeli cesala cijelu stranu busa. Ja izlazim kraljici samo zadnji branik izfreban i nista vise. Uglavnom ona je kriva rekose drotovi
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Što ti je Francuuuz!
Je li bilo što motoristi?
Ene gle ga belopolje bate krenujo da skrene kod burazera u dom...
Sent from my iPad using Tapatalk
Motociklista Ivan Grubač (20) povrijeđen je al nije u životnoj opasnosti. Naletio je sa motorom (TV AC19) na golfa (BP AZ 611) koji je skretao ka parkingu studentskog doma "Plavi dvor". Preletio je jedno 5~6 metara al srećom je imao kacigu koja mu je spasila život.
Evo i text na Vijesti.
A joj dje ktm-a skrca :-) bitno je da je van zivotne opasnosti. Tu su nekako krivi obojica, ovaj sa motorom malo brze vozio a ovaj sa autom slabo procijenio njegovu brzinu kretanja.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
A je li ko ispratio udes u centru Podgorice prosle subote 15.02.?
Megan plavi sa onom guzicom i golf5 taksi. Baaaaaas se ono raspalili momacki. Ja bih lupio da su isli po nekih 50-60 minimum.
Udes je bio kod parkinga ispred novog Radovce restorana.
a đe će onuda 40 uvatit na ne 60?
Nemam ja pojma, ali da vidis na sta su licila ta auta :D
Baaaaaas ozbiljan udes bio.
Taksista preskocio par mugica i trotoar progutao i zaustavio se na one crne metalne sipke sto okruzuju parking.