Kakav benzinac posrani uzmi dizelchica i ljepota
Sent from my GT-S7390 using Tapatalk
Printable View
Prije nekih 2 sata sam vozio Golfa Plus 1,9 TDI 105 KS, 2008 godiste sa 27000 km. Kunem ti se, da mi ga das za dzabe ne bih ga vozio. Pa svaku jebenu vibraciju osjecam preko kvacila, preko rucice mjenjaca, preko volana. Pa onda onaj zvuk motora, pogotovo kad je hladan. Auuffff... Vozio sam od Konika (od Mrakovica) preko Maslina do one prve praonice put Zlatice, pa do Eko pumpe (blvd Ivana Crnojevica) pa opet do Konika i kazaljka od temperature nije bila ni blizu 90.
Je li to CR motor?
Koji god da je ****** je
Dizel mama
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Ne razumijem ova dva klipa.... Upalio je na -10 dva auta cija je ukupna vrijednost preko 100.000eur
Waooow
Ne sprdaj se jadan evo ti svako vece i jutro po Zabljaku, Pljevljima i ostalim zabitima Crne Gore pale auto cija je vrijednost 1000-2000eur, (golf 2 dizel sa sjever vise vrijedi pa sam stavio od 1000 inace 300 )
Auuu, rocket science.
Inace Q5 je upaljen prije toga.
-23 celzijusa i upaljen je kao da je +23
Kako znaš da je upaljen prije ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa pred novu je na Zabljaku bilo -27. Pa se vozile svakojake tranje. Svaki dan u neke djelovr Rusije je toliko pa se pali...
Ne zezaj.... Meni Zastava na olin palila. A da bilo je zima i prije Q5 i Q7 pa smo se vozili.
Radi ona dovoljno, čini mi se da je od temperature skroz na dno, vidiš da je obrtaje malo podigao isto?
Jesam li ja rekao da se na -20 auto ne može upaliti pa je ovo fora kao samo audi može?
Pali svako sa normalnim akumulatorom ali ova su upalila kao da je ljeto..samo sam neke japance vidio ovako, ostalo trokira, cima se dok ne upali..
2.0 D4-D sa 116 KS iz starog Versa je bio savrsen. Pali na -20, zvuk potpuno isti kao kad je ugrijan, ne dize obrtaje...
ima mjesec dana nece 80ka da zdije na benz, a pumpa se cuje da radi... jedan majstor kaze pumpa, drugí filter treci dizna... na karaju ispade da su se dvije buxne stakle sa nekog malog trafoa sto je stavljen kad je plin ugradjen. vrati buxne, ko mina... sve vrsni strucnjaci, nece niko da ti se okrene ako ne moze 50e da ti uzme
Zato ja sam radim na svoja auta...Nasi majstori su velike neznalice...
Nijesu no velike fukare
Ajde i nekako sto ne znaju svoj posao,ali ima li sto gore nego kad se prave pametnia veze s vezom nemaju...Al zato naplacuju kao da rade u roksped
E jbg i ja sam od nevolje nauchio dosta toga u zivotu
pricas sjetno, da nije posla iz nk?
http://www.pik.ba/artikal/15373902/a...-sekvent-plin/ ne moze preko!
Ne ne, ovo je limit. Vaki je svaki.
NE budi naivan, dobro ti je rekao fabia ovakav je svaki. Ovo su ti oni prodavci kirbija, stavio mu je folije od 200 eura i plin, nekakva polovna recaro sjedišta jer su sva izgužvana i hoće da nategne cijenu na deset hiljada a uložio hiljadu... čuš najlakši V8 motor ikad haha, ovakvi kod nas koštaju par hiljada.
Da mi je samo vidjet sta je ispod folije...
Mislim da ima kita i rdje u kilogramima
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Rdje nema ali tecnog metala i kita sleper.
Pi kakve lame
ne kazem ja "ne moze preko" jer je on nesto full strasan i jer padam na ovu seljacku pricu, nego NE MOZE PREKO kako je opisao oglas, limitarane serije, najbrzi a najmanje trosi, s8 bedz, i slicno sa sve "ako ima neko brzi a da manje trosi, nek se javi" i slicne price. :D
enivej, mislio sam da je Srbija zemlja loseg tuninga, ali ovaj pik.ba je plac, samo kucajte udarne pojmove: golf 2 unikat, lambo vrata, jedinstven, limitiran, TDI GTI, i slicno.
Ajde a8 se malo razlikuje. Ali a4 i a6 u ovoj seriji bez dioda i xenona ili matrixa. Ista auta. Kad imaju diode razlikuju se.
a6 ima malo spusteno dupe
A razlikuju se brate, nego je tako ispalo na ovoj slici.
A6 je procentualno veći a nisu baš isti, ima razlike prednji i zadnji branik, farovi itd.
A onaj ko ne zna, njemu je sve to isto :p
Ja odje sem felni nista indenticno ne vidim na obaTroje.
Koliko vidim retrovizori su slicni na 6 i 8-ci i maska hladnjaka.
Nego,ima li dje da se nadju ovi chrome retrevizori za c5?
Daj ne ****.