Apple store po svijetu. Mislim da iCentar trazi racun od ovlascenog distributera, jer nece da servisiraju ipad kupljen kod neovlascenih prodavaca (ct, neptun, grifon...).
Printable View
Apple store po svijetu. Mislim da iCentar trazi racun od ovlascenog distributera, jer nece da servisiraju ipad kupljen kod neovlascenih prodavaca (ct, neptun, grifon...).
Znaci svuda u svijet jedino u iCentar u Podgoricu ne moze,jeli moguce ovo..
Podrzavam njihovu odluku. iCentar uvozi legalno sa pravom garancijom, a ovi ih svercuju i jos da zvanicni servis to popravi. Vazi
Pa sve se to da naplatiti od Apple a
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Ok sale ali ako mi na zvanicnom sajtu apple pise da imam garanciju,ne razumijem da zvanicni serviser apple nece da mi prizna garanciju i sto kaze bugi svakako ce se naplatit,a valjda je i ovaj moj legalno kupljen i nije svercovan dok na apple sajtu pise da ima garanciju sto nebi bio slucaj da je svercovan,pretpostavljam,nego dako ga ureknem da mi se pokvari nesto a radi ka singerica:)
neznam ni sto napisah vise iznervirah se bez veze..
Razumijem sta ces da kazes, ali pravilo je: doneses racun od ovlascnog distributera ili iz Apple store i sve ce se srediti pod pravom Apple garancijom.
Cak i u Apple store ti mogu traziti racun, ali obicno im je dovoljan serijski broj.
iCentar je samo diler sa njihovom licencom i oni ce ti traziti milion i jedno cudo samo da ti naplate..
Apple stor npr da imamo kao sto nemamo to je drugs prica,tu ne bi imao potrebe za papirologijom..
Mada probaj i njima(apple) mail da posaljes pa vidi sta ce da ti odg
Mislim da ct, neptun, grifon i ostali ne bi smjeli da ih drze i prodaju a da nije sve cisto. ipak, prvi bi iCentar digao prasinu oko toga...
Joco obrosi ovaj post pa postavi u oglase, imas dio sa Mobilnim telefonima...
evo link http://www.forum.cdm.me/forumdisplay...efoni-i-oprema
Ja prosto ne mogu da vjerujem da sam kupio IPhone 5 na 6.1.4 ....
Nece biti Jailbreaka za mene jos dugo dugo dugo xD
Imam sim karticu normalne velicine, a ovaj iphone 4s mi ima ulazak za male kartice...? Moze li se od operatera uzeti sim kartica? Sta da radim ?
Moze naravno,ove novije kartice imaju i vec izrezano,samo da se odstrani nepotrebna plastika...Ako ti je frka mozes i kuci to napravit,imas sablon i preko njega sjeces,ali bolja ti je opcija ujutru do poslovnice operatera i trazi karticu za IPhone 4s ,jer drugi modeli ,kao i5 npr ima jos manju karticu...
All other phone ima miniSIM?
Nije tačno, moj Samsung ima micro
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Ovo je iPhone tema, sammy nas ne zanima :p
Ne shvatam zasto Apple komplikuje sa tim micro, te nano sim, sta li je tek sljedece.
Velicina slota... Zato je cdma bez tih muka - nema sim!
Sredjeno je, hvala.
A ios 6.1.3 ne moze da se otkljuca za aplikacije ono jailbreak koliko sam shvatio ?
Znate li kada se moze ocekivati da izadje jailbreak radi li se na tome ?
Hoce li mi ko objasniti kako ja sa Iphona mogu da pratim mog brata ili nekog ko isto ima ovaj telefon...ja to uopste ne shvatam,gdje,kako,moze li se to uopste?
Find my friends ili se ulogujes na www.iCloud.com sa nalom za app store. Prvo na telefonu moras da ukljucis find my phone i naravno da imas flat paket mobilni net (Internet 5)
imas aplikaciju 'Find my phone' na app store, ali da fi funkcionisala mora biti ukljucen internet na telefonu koji pratis
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Svaka cast Sale na brzini...Nemam taj net na tel.ja sam pripejd :( kao i svi oko mene...znaci da ovo ne dolazi u obzir? A za iCloud,pisem li sve prave podatke,tipa drzava,moje ime,prezime...ili? I hvala na pomoci :)
Na iCloud se logujes sa istim podacima kao na iPhoneu (settings > iCloud > Accout). Na mobilnom koji aktivira find my phone i/ili find my friends mora da ima flat paket da bi stalno bio na netu. U suprotnom zavisis od prosustva wireless
Kako mogu da skidan free muziku na iphone 5 ,probo sam neke appikacije ali one su previse komplikovane,ne snalazim se uopste,samo me odvede na neku bezveze stranicu...
muziku ti je najlakse prebaciti sa komp preko itunesa, iako je ovo najsmorniji i najnebulozniji program koji postoji, kad vidis kakve su druge komplikacije sa skidanjem muzike, preko itunesa ce ti biti pjesma...
naravno , ako si voljan da placas 4e mjesecno, mozes skinuti Deezer
Deezer je 7-8 eur, bar u slobodnoj prodaji. Mozda je povoljniji preko telenora. A za ubacivanje mozes da probas ifunbox ili copy trans suite
Hvala na info...
Dali ima neka besplatna app. za pracenje foruma poput tapatalka ili runnera?
Tesko kao tapatalk,ali probaj sa kayogen ili tako nesto se ap zove na komp,nesto kao itunes samo besplatan
moze li mi ko pomoc? kad god otvorim na fb bilo koju grupu nece da mi se pojavi ono photo i slicno! bilo ci drugi profil kad otvorim sve je ok jedino na grupe nema!na tablet radi sve ok ali na tel nece! 4s je u pitanju! a vidim svima ostalima je ok! evo i slika :) nadam se da svatate sta pitam xe
Zna li ko sto moze biti ne prepoznaje mi mtel karticu na iphone 4s ? Tmobile i telenor rade sasvim u redu...a kad stavim ovu mtel karticu pise searching pa no service.
Dali moze neko da mi kupi tapatalk u app store jer nemam karticu..;)a i neznam kako se to radi:)
nemoj te mi se rugat..nego da zavrsimo ovu situaciju:)
Imam iPhone 4s donesen iz Amerike, radi mi na T-mobile karticu preko geveya. Moze li da radi u Srbiji na neku njihovu karticu??
Moze ali opet gevey ili neka slicna kartica