Kopiras link, osjencis ga i onda upres ovu ikonicu "unlink" (globus sa crvenim X).
Printable View
Kopiras link, osjencis ga i onda upres ovu ikonicu "unlink" (globus sa crvenim X).
pa ajde probaj... da potvrdis da oce tako
Prastaj. Prije je htjelo.
Jedno pitanje. Kako se mijenja ovaj rank ispod nicka?
Pretpostavljam da je potreban određeni broj postova, ili ne?
Odredjeni broj postova
Samo da ve pofalim sto ste prosirili kapacitet Inbox-a! Ne znam za koliko, al eo 108 poruke!
Hvala vi, hvala!
udji u poruke i spusti se na dno strane vidjećeš "folder kontrols" i tu ti piše koliko poruka imaš:)
Bas ste dosadili sa tim porukama..dozvoljeni broj poruka sam podigao na 300....
kako povratit opciju za pisanje na forum posle isteka bana??
Moram ti reci da ne znam o cemu pricas....
popio sam ban na jedan acc,i sad,kad je taj ban isteka' ulogujem se ja na njega ali nemam dozvolu za pisanje..
Sad opet ban zbog izbjegavanja bana sa novim accountom :)
Birokratija.
Bravo bravo....cisto pravilo
Ti bi umrla da ne progovoris...a komentar ti nema nikakve veze sa realnoscu nego eto ti milo da napises nesto ne razmisljajuci sta zelis da kazes. Ajde molim te kada ne budes opet imala ideju sta treba da napises daj napisi neki blog pa cu da citam obecavam....zrtvovacu se za sve nas
Ne shvatam kakva je birokratija u pitanju? Covjek nekoga uvrijedi i zabrani mu se pisanje na forumu i ok je da pise sa drugog naloga je li? I sada je birokratija to sto ja moram da gubim vrijeme da gledam sto je sa njim muka?
Ako nemas neku konstruktivnu primjedbu daj molim te ...
Na sve nacine pokusavas da omalovazis trud ljudi koji potpuno besplatno rade na ovom forumu upravo zbog zajednice. Svi trpe tvoje provokacije i komentare ali na kraju dana ja se stvarno pitam zasto. Znaci ti si prva osoba kojoj to sada otvoreno kazem ...ako ti se ne svidja kako mi uredjujemo ovaj forum molim te nadji neki drugi. Vjerujem da ima i boljih i ljepsih i pametnijih....
I jos nesto.....tvoj nam odgovor ne treba...jasno ti je sto se ocekuje od tebe ili budi kao svi ovdje ili .....vec znas da se ne ponavljam.
odlican post gorane, bez napastovanja :concern:
To njoj reci
Ko na fejsu uređuje ovaj pejdž? Fali masu kultnih postova.
Edit: Dobro de Hari, rijesih zagonetku pa obrisah postove a ti mi opet vratis post..Trebali ste napisat "koliko ima velikih slova.." a ne samo "koliko ima slova.." pa da nagadjamo sta ste mislili.....
Neka prijatelj ipak sam pokusa
Predlog da se za custom user title mora pokazati uplatnica na racun doma u bijeloj - iznos 5 eur po slovu, pa ko voli neka plati.
Mozda je previse 5, ali stvarno dobra ideja ;)
nije previse nego premalo
slazem se.
Kako da ne...sjecate se oglasa...revolucija je bila....zamislite 2 eura da se uplate za poplavljena podrucja...i danas se prica jos o tome.....
Kako je nekima krivo sto nemaju custom user title :* sto vam to nije palo na pamet za avatar/signature...
Ja sam za to ako vas cetvoro skupite preko 10e i uplatite na racun doma u bijeloj, da se svi lise svog user title-a...
moze li predlog da neko uplati 10e i onda moze drugom useru da promijeni usertitle :0 na 5 dana :0
moze li neko rec' kako se brise akaunt odje, ako je i moguce?
DiDi.... znas da ce biti mrtvih po pg ako se to desi ;p
Ja bih odma' platio da ispod MeDo_JE pise CUORE NERAZZURRO! haahhaha :D
niko da odgovori na moje pitanje.. ccc :(
Ne moze ti se obrisat akaunt. A i sto bi ga brisao/la ako imas samo 9 postova? :)
Moguće je. Brise se tako sto Admin foruma strikara taj nick, stisne dugme na koje pise DELete. Pojavi se jedno pitanje "oli stvarno?", a ako on stisne Yes, onda je izbrisano. To je objasnjeno bar 326 puta i svaki put receno da to moze uraditi jedino Admin ako ima debeli razlog, a taj razlog mu se moze iznijeti jedino i samo preko PM.
haha, a ocu novi nick da stavim, ovaj mi se ne svidja, vidjecu nesto para da castim ovoga admina, dako mi progleda kroz prste xD
E to, to. Kad si to pomenuo ja mislim da će ti i unuk taj nick citati na ovom forumu.
A ima još par nekih sitnica koje si vjerovatno sam otkrio :)
Ja ovo čisto dobronamjerno sugeriosao. Hvala.
Jedva čekam update ;)